reklama
M
Mateuszkowa
Gość
Olisia w sensie, że cała sprawa z wypadkiem o wiele bardziej przerosła wszystko, niż byśmy płacili tylko za pobyt w szczyrku....
idę zdychać pod kołdre...
idę zdychać pod kołdre...
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Mateuszkowa kurczę, się porobiło
Olisia dziękuję :-) Zaczęłam czytać i nie mam na nic czasu
Mateuszkowa kurczę, się porobiło
Olisia dziękuję :-) Zaczęłam czytać i nie mam na nic czasu
A co tu taka cisza co!!
My wróciliśmy z sanek tylko mały kurde sie nie słucha i nie chce siedzieć ale to standard heh z górki nie zjedzie tylko gania i sie rzuca po śniegu właśnie się usypiamy i odpoczywamy tzn. ja z kawką bo od rana zapierdziel.
Moja dieta w miarę nawet jak zjem coś nie teges na chleb bialy to tylko rano i oczywiście juz nic nie jem od 16 tylko piję zważę sie w poniedziałek jak okres juz sobie całkiem pójdziei i wtedy zobaczymy czy coś spadło hehe.
Olisia ja chcę Greya jesli mogę prosić:-)
Jolek to jak zaczynasz diete na calego? A w ramach ćwiczeń sprzątanie łazienki zaliczasz? hehe
Mateuszkowa o kurde no to nieciekawie macie. Dobrze że Wam sie nic nie stało to njaważniejsze a reszta jakoś bedzie.
Edysiek jak tam twój remont?
Gaja a ty gdzie ? jestes
My wróciliśmy z sanek tylko mały kurde sie nie słucha i nie chce siedzieć ale to standard heh z górki nie zjedzie tylko gania i sie rzuca po śniegu właśnie się usypiamy i odpoczywamy tzn. ja z kawką bo od rana zapierdziel.
Moja dieta w miarę nawet jak zjem coś nie teges na chleb bialy to tylko rano i oczywiście juz nic nie jem od 16 tylko piję zważę sie w poniedziałek jak okres juz sobie całkiem pójdziei i wtedy zobaczymy czy coś spadło hehe.
Olisia ja chcę Greya jesli mogę prosić:-)
Jolek to jak zaczynasz diete na calego? A w ramach ćwiczeń sprzątanie łazienki zaliczasz? hehe
Mateuszkowa o kurde no to nieciekawie macie. Dobrze że Wam sie nic nie stało to njaważniejsze a reszta jakoś bedzie.
Edysiek jak tam twój remont?
Gaja a ty gdzie ? jestes
witam,
mało piszę bo dzieciaki wszystkie w domu mam, ferie u nas już są i to w sumie one kompa okupują najwięcej
Piszecie o sankach to u nas tez sypnło i wczoraj na chwilkę wyszłam do mamy na sanki z Maksem Po inhalacjach jest o niebo lepiej, dzis tylko do lekarza podejdę po Pulmicort bo mi sie kończy ale bez Maksa bo nie chcę aby znów cos złapał
Dietowo raczej dobrze, dziś @ przychodzi sobie już czuję, że brzuch pobolewa
mało piszę bo dzieciaki wszystkie w domu mam, ferie u nas już są i to w sumie one kompa okupują najwięcej
Piszecie o sankach to u nas tez sypnło i wczoraj na chwilkę wyszłam do mamy na sanki z Maksem Po inhalacjach jest o niebo lepiej, dzis tylko do lekarza podejdę po Pulmicort bo mi sie kończy ale bez Maksa bo nie chcę aby znów cos złapał
Dietowo raczej dobrze, dziś @ przychodzi sobie już czuję, że brzuch pobolewa
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Editek strasznie powoli
Olisia wciąga i to jak i działa na wyobraźnię ;-) Przebrnęłam przez połowę, czas na czytanie mam niemal tylko wieczorem jak z pracy wracam. Jakoś do tej pory nigdy nie czytałam żadnego e-booka jakoś nie byłam przekonana, na szczęście laptopa da się wziąć do łóżka
Gaja u nas jeszcze tydzień do ferii
U nas zima na całego, uwielbiam :-)
Potem muszę iść w sprawie ubezpieczenia samochodu to chyba spacerkiem pójdę.
A gdzie reszta Mateuszkowa ? Jolek ? O Jolicie już nie wspominając
Editek strasznie powoli
Olisia wciąga i to jak i działa na wyobraźnię ;-) Przebrnęłam przez połowę, czas na czytanie mam niemal tylko wieczorem jak z pracy wracam. Jakoś do tej pory nigdy nie czytałam żadnego e-booka jakoś nie byłam przekonana, na szczęście laptopa da się wziąć do łóżka
Gaja u nas jeszcze tydzień do ferii
U nas zima na całego, uwielbiam :-)
Potem muszę iść w sprawie ubezpieczenia samochodu to chyba spacerkiem pójdę.
A gdzie reszta Mateuszkowa ? Jolek ? O Jolicie już nie wspominając
reklama
Podziel się: