reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Olisia w sensie, że cała sprawa z wypadkiem o wiele bardziej przerosła wszystko, niż byśmy płacili tylko za pobyt w szczyrku....

idę zdychać pod kołdre...

A co tu taka cisza co:wściekła/y::-D!!
My wróciliśmy z sanek tylko mały kurde sie nie słucha i nie chce siedzieć ale to standard heh z górki nie zjedzie tylko gania i sie rzuca po śniegu właśnie się usypiamy i odpoczywamy tzn. ja z kawką bo od rana zapierdziel.
Moja dieta w miarę nawet jak zjem coś nie teges na chleb bialy to tylko rano i oczywiście juz nic nie jem od 16 tylko piję zważę sie w poniedziałek jak okres juz sobie całkiem pójdziei i wtedy zobaczymy czy coś spadło hehe.

Olisia ja chcę Greya jesli mogę prosić:-)

Jolek to jak zaczynasz diete na calego? A w ramach ćwiczeń sprzątanie łazienki zaliczasz? hehe:-D

Mateuszkowa o kurde no to nieciekawie macie. Dobrze że Wam sie nic nie stało to njaważniejsze a reszta jakoś bedzie:sorry:.

Edysiek jak tam twój remont?

Gaja a ty gdzie ? jestes

witam,
mało piszę bo dzieciaki wszystkie w domu mam, ferie u nas już są i to w sumie one kompa okupują najwięcej:tak:
Piszecie o sankach to u nas tez sypnło i wczoraj na chwilkę wyszłam do mamy na sanki z Maksem:tak: Po inhalacjach jest o niebo lepiej, dzis tylko do lekarza podejdę po Pulmicort bo mi sie kończy ale bez Maksa bo nie chcę aby znów cos złapał:confused2:

Dietowo raczej dobrze, dziś @ przychodzi sobie już czuję, że brzuch pobolewa:confused2:

Witam :-)
Editek strasznie powoli :wściekła/y:
Olisia wciąga i to jak :tak: i działa na wyobraźnię ;-) Przebrnęłam przez połowę, czas na czytanie mam niemal tylko wieczorem jak z pracy wracam. Jakoś do tej pory nigdy nie czytałam żadnego e-booka jakoś nie byłam przekonana, na szczęście laptopa da się wziąć do łóżka :-D

Gaja u nas jeszcze tydzień do ferii

U nas zima na całego, uwielbiam :-)
Potem muszę iść w sprawie ubezpieczenia samochodu to chyba spacerkiem pójdę.

A gdzie reszta Mateuszkowa ? Jolek ? O Jolicie już nie wspominając

reklama
Do góry