reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
no to już szoste, strasznie ten czas leci ... ;-)

U nas styczeń to straszny jest w uroczystości, wiadomo dzień babci i dziadka oraz 21 stycznia T. ma 35 urodziny, 25 stycznia imieniny Miłosza a 27 stycznia urodziny Olki:baffled:

A tak w ogóle Olisia kopsnij tego Greya mi na maila, podam na pw :) Mam teraz tablet i to duży więc można w łóżku poczytać:tak:

A tak w ogóle wczoraj nawet fajnie dieowow było :) I zrobiłam abs 8 min, abs mel B i brzuch mel B oraz z nią nogi i pośladki a potem dorzuciłam 25 min steperka szybkim tempem :)

witajcie! ale tu cisza, gdzie wy sie podziewacie???
ja od dzis zaczynam na dobre walke bez pokus i imprez bo te sie skonczyla ja jakis dłuzszy czas, jedynie co to pojdedyncze dni imprezowe beda ale to da sie jakos obejsc bez wielkich wyżerek :)) z czego sie bardzo ciesze bo nie bedzie co podjadac :))
odezwijcie sie troszke

Olisia ja jestem, właśnie skończyłam abs-y i cardio z Giladem, wyszła godzinka i spocona jestem jak świnka, zaraz wskoczę do wanny:tak:
Do tego przeziębienie mnie dorwało więc gorzej się ćwiczy z zatkanym nosem:crazy:
Co do walki z pokusami to moje to tylko słodycze z reszta się moge spokojnie obejśc ale postaram się razem z Tobą powalczyć, zmotywujemy się nawzajem ;)

hej
u nas pogoda dramat! minusowa temp i pada lodem :eek: śliskie chodniki masakrycznie...

ćwicze weidera-dziś 5 dzien i jakoś idzie, jest 0,3 kg na minusie wiec chyba idzie wszystko w dobrą stronę.
musze tylko zacząć jeśc regluarnie..a to nie takie łatwe..

Cześć.
Boszzze nie wyrabiam się na zakrętach :/ chyba mnie miesiąc nie było .....

Więc zdaję relację.
Odchudzam się od 2.01.
i obecnie mam -6kg

Wymiary z 16.01.
Talia -2cm
Brzuch na wys. pępka - -5cm
Biodra - 4cm
udo -1cm

Czasem mam ochotę rzucić tą dietę w piz... ale co mi to da... przecież do jeszcze 34:szok: samo nie zejdzie :no:

aaaa stosuję mż i ćwiczę z Ewką, dzisiaj pierwszy raz zrobiłam cały skalpel :D:-)

Witam :-)
Ja ostatnio jakaś zabiegana jestem i czasu mało na wszystko.
Weekend zleciał mi jakoś strasznie szybko. W sobotę zakupy - kupiliśmy sobie nowy telewizor, bo tamten to miał niemal tyle lat co Angela. Mieliśmy poczekać aż się popsuje, ale jakoś żywotny był. Żeby teraz te nowe rzeczy tyle wytrzymywały, a nie kilka lat i do wymiany.
Wczoraj najpierw byliśmy wszyscy na spacerze saneczkowym a potem poszliśmy do znajomych na piwko.
A dzisiaj w szkole był Dzień Babci i byli moi rodzice, bo teściowa jeszcze za bardzo nie może chodzić. Jeszcze ciasta do domu naniosłam.
Dowiedziałam się, że moja córcia dalej jest wzorową uczennicą. I ostatnio mieli próbny sprawdzian trzecioklasistów i dostała 31 na 33 punkty. Nie powiem, że nie byłam dumna.

Hej dziewczynki ;)

Ja tam nadal dzielnie walcze o wymiary mojej talii, cos tam juz nawet mi z bioder ubyło, brzuchola juz nie mam takiego duzego, ale te uda... :zawstydzona/y::wściekła/y:kiedy ja sie tego pozbede... juz poty wylewam na silowni, wcale nie cwicze na gorne czesci ciała bo rece mam chude a dol jak szafa. Codziennie min. godzinka aerobow, moze na efekty bede musiala poczekac kilka tygodni.

Ale waga spada, to tez wazne :) A jutro i kilka kolejnych dni bedzie sprawdzianem dla mojej dietki, lece do Polski, ciekawe jak tam z produktami dukanowymi, musze cos wziac przynajmniej na pierwszy dzien. Co prawda wracam juz w sobote i lece sama bez dzieci ale mimo wszystko, na gotowanie czasu nie bede miala...:crazy:

My angel super, że kilogramy sobie odchodzą w siną dal :) Oby tak dalej i nie szukaj wymówek na wyjazd, szkoda zaprzepaścic wyników:tak:
Ja wczoraj dietowo byłabym ok gdyby nie wizyta u babci i wiadomo jak to babcia wdusiła we mnie kawałek babki:laugh2: Ona cały czas mi marudzi jak to ja mizernie wyglądam (babcia jest okrągła jak kulka):-p Ech nie rozumie tego, że chcę się dobrze czuć, przyjdzie i dla mnie kiedyś taki czas, że klapnę ale póki co chcę wyglądać dobrze:-p

reklama
hej laski

oj zawisły czarne chmury nade mna i nad P, taka kłótnia jak wczoraj dawno nie była :/ teraz etap nieodzywania się, ja już piernicze to, naprawde. ileż można mieć tych kryzysów :hmm: przecież ponoć są 1 na 7 lat :laugh2: u nas to chyba 7 na 1 rok ..

Edytko gratulacja dla Angeli, to wspaniałe słyszeć takie rzeczy o wlasnym dziecku :-) miejmy nadzieje, że ją zapał nie opuści przez długi czas , co to za ciasto robiłaś? u nas saneczki narazie czekają bo zamiast śniegu mamy " lukier " tak lukier :tak: padał lód z deszczem ( czy jakoś tak ) i wszystko jest pokryte lukrem śniegowym.. auta, chodniki, drzewa.. o proszę zdj z onetu, bo sama się nie wybieram.. Gruba warstwa lodu na drogach i chodnikach Krakowa

Myangel zazdroszczę determinacji i brawo za spadające kg .. ja mialam taką motywacje rok temu.. a teraz to już zaczynam to olewać :zawstydzona/y: i jak jestem zła to zamiast coś poćwiczyć to zaczynam jeść :baffled:

Gaja :p :p babcia ma racje ;D jak sprawa kwietniowa?

Do góry