reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

myangel witaj :))
jakas diete stosujesz? napisz cos o sobie i twoim odchudzaniu? bo widze ze suwaczek przesuwa sie w ta lzejsza strone

Ja stosuje Diete Dukana, zreszta Ty chyba tez sie przymierzalas czy jestes na niej? Na któryms watku widziałam ;-)

Dzisiaj mam 13 dzien diety, jak widac -3,5 kg ale wzielam sie ostro za siebie bo juz patrzec nie moglam, odstawilam anty, wyleczylam tarczyce (co wczesniej mi przeszkadzalo w zrzuceniu wagi) i jakos idzie. Cwicze 1 godzine dziennie, czasami 20 minut dluzej.

reklama
myangel ja teraz nie stosuje dukana, jakos nie moglam wytrzymac na nim, to jedzenie jakos mi nie smakowalo, w tym roku mialam 4 podejscia i wytrzymuje max 10 dni wiec odpuscilam. Fakt szybko sie chudnie no ale co z tego skoro tylko niecale dwa tygodnie daje rade a pozniej odpuszczam. Teraz jestem na diecie od dietetyka i jest smacznie, zdrowo i kolorowo :-D
tez staram sie cwiczyc i zobaczymy jakie efekty beda. Teraz mam juz 4 dni przerwy bo same imprezy mam, w zeszłym tyg piedziesiate urodziny mamy, w niedziele bylam na osiemnastce, dzis siora ma urodziny, jutro mama imieniny weekend dzien babci i dziadka wiec ogolnie mowiac masakra, ale od poniedziałku rygor i zero innego jedzenia niz dietowe.

u mnie od wczoraj @ a więc i ssanie na słodkie się włączyło, zjadłam tonę chyba:dry: Aż mam dzis kaca przejedzeniowego po nich głowa boli i niedobrze, więc dziś leciutka dietka raczej:tak: Nienawidzę tej mej ciągoty do słodkiego, jest straszna:no:

hej

u mnie waga większa :no::no::no:

sama nie wiem na jaką diete się zdecydowac prócz MŻ bo odkąd jestem przeziębiona to w sumie tylko chleje jedną herbate za drugą i jem jakies śniadanie i kolacje, nic więcej

nasze wszystkie plany wakacyjne legly w gruzach, bosko po prostu, ale nie odpuszcze

Edysiek, Olisia zachwalacie tak tego Greya, że chyba zaczę czytać
Myangel witaj :-)
Olisia gratki mega spadku wagi! oby nie wróciło!!!!!!
Gaja czasem trzeba..

dziewczyny jakie macie pomysły na prezenty na dzień babci i dziadka???
przeciez nie będe się obkupywać w niewiadomo co bo to ma być od dziecka a nie ode mnie, rok temu daliśmy laurki z odciśniętymi łapkami Mateusza + zdjęcie

Hejka :-)
U mnie w miarę dietowo ehh...
Normalnie nie mam czasu na pisanie to dzięki Olisi hehe odkąd przesłała mi Greya to się zaczytałam hahaha:-D
To trochę nie moje klimaty a jednak oderwać się nie mogę heh pierwszy tom juz prawie kończę heh

Dorka czytaj czytaj hehe a na dzien babci i dziadka to ja tam tez się nei rzucam jakaś wieksza czekolada i dziękuję przecież dzieci nie pracują żeby ich prezentami obsypywać :-D:-D:-D

Olisia dzieki za książkę:-)

No to uciekam czytać dalej heh

Hejka. Przepraszam za nieobecność ale też mnie lektura wciągnęła. Przeczytałam wszystkie części Greya i smutno mi że się skończyły. Super książki, super się czyta:) I nie chodzi mi o część zbreźną :p Lecę sprzątać, wdepnę jak mały spać pójdzie.

ja tam nie wiem co kupimy dziaskom, widziałam fajne takie poduszki - jaśki z napisem dla kochenej babci/dziadka może cos takiego, najlepsze, że ja mam jeszcze babcię i T. ma w ?Dzień Babci urodziny 35:-D

Poczytałam trochę i widzę,że mamy nową koleżankę:) Myangel witaj :)

Gaja super że z Maksem już lepiej. Ferie trochę szybko co?

Mateuszkowa współczuję wypadku.Całe szczęście nic Wam się nie stało. A jak doszło do wypadku, nie macie ubezpieczenia że piszesz o wydatkach??

Edyśku
już jestem:)

Editku
oj dieta od poniedziałku bo ja teraz na weekend w gości jadę na urodziny szwagra i wiesz tort i te sprawy..:)

Olisia
a jakieś ruchy na wadze były ja dietkę stosowałaś przez te kilka dni??

Ciemno dziś jakoś u nas do tego odwilż idzie... ech nienawidzę jak się śnieg roztapia i ta chlapa :/

Dla dziadków jeszcze nic nie mam. Nawet kartek nie kupiłam bo przecież moi rodzice nie mieszkają na miejscu a i babcie mam daleko. Szukałam ostatnio w pobliżu ale nie ma kartek na tą okazję w moich sklepach. Jak się nie wyrobię to trudno. A dziadkom na miejscu też nie wiem czy coś kupimy czy zadzwonimy z życzeniami, oni Igorowi pod choinkę też nic nie dali !

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Ja na razie przeczytałam część 1 i książka jest naprawdę super i to nie ze względu na sceny ale na to, że czyta się ją lekko i nie sposób się oderwać. Może dzisiaj zacznę 2 tom, ale nie wiem bo znowu się nie wyśpię :-D

Mateuszkowa no tak, to powinien być prezent od dziecka, ale jak dzieć mały i nic sam nie zrobi to rodzice muszą się postarać.
Moja w szkole ma Dzień Babci to coś tam porobili. Ale jak byliśmy ostatnio na zakupach to kupiłam babciom kwiatka a dziadkom czekoladki z %. Choć moja stwierdziła, że po co bo ona ma już prezenty.

Właśnie w szkole muszę być na tym Dniu Babci i jeszcze kilka mam też, oczywiście na razie nikt się niczym nie interesuje :wściekła/y: Dzisiaj mam zamiar dzwonić do nich i spytać co i jak.

Posprzątałam troszkę, w sobotę mamy księdza to dom musi błyszczeć ;-) Oczywiście w sobotę rano będę wszystko sprzątać na cacy, nasz dom ma na końcu to zdążę. A po za tym musimy rano łóżko wytaszczyć na ten dzień do sypialni z powrotem.

Myangel witaj :-)

reklama
u nas dziś ksiądz a wczoraj mieli przywieźć mebla a im samochód padł i pokój pusty, od 16 będą rozwozić i ksiądz tez tak chodzi więc nie wiem czy go przyjmę bo nie mam nawet na czym świec i krzyża postawić:eek: albo napatoli sie akurat jak będą meble wnosić:dry:

Do góry