reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam :-)
Co tu takie pustki dzisiaj ?
My właśnie wróciliśmy z zakupów, mąż chciał jeszcze dokupić kilka rzeczy potrzebnych do remontu. A tak po za tym to samo żarcie. Chciałam sobie jakiegoś ciucha kupić, ale nic ciekawego nie znalazłam. Chyba kiedyś sama muszę się na zakupy wybrać, wtedy jakoś na luzie sobie pochodzę po sklepach i coś dla siebie znajdę.

Mateuszkowa pewnie już pojechaliście, ale miłego wypoczynku życzę :tak:
Editek no może dlatego, że mleko dodałam, ale już mi się chciało kawy a ja nie lubię gorącej. Jak dam mleko do samej rozpuszczalnej to ok, bo pije dość mocną i to jacobsa a on jest dość gorzkawy.
Olisia słyszałam o Greyu ale jeszcze nic nie czytałam. Ja raczej czytam to co uda mi się wypożyczyć, nie kupuję książek, bo po prostu szkoda mi kasy na to żeby raz przeczytać.
Gaja ?

No dobra idę ogarnąć chałupkę.

reklama
Hejka:-)
a u nas pada i pada i [ada snieg i końca nie widać hehe niedługo biorę małego na sanki albo J bo ma dzisiaj wolne heh

Edysiek a ja tam remont już bliżej jak dalej? ja to znowu lubię zimną i zawse jak wstaję rano to robię sobie dwie i jedna mi się zdąża zawsze wystudzić hehe tylko że ja piję sypaną i bez mleka. A co do książek to kupuję tylko z gazetą ten mój kryminał ale to nie jest jakaś wygórowana cena kosztuje 14zl co dwa tygodnie. Bo u mnie w bibliotece to samo starostwo jest normalnie nie ma z czego wybierac.

Olisia a jakie ćwiczenia robisz ? coś z internetu czy sama obie wymyslasz?

Dorka udanego wypoczynku :-)!!

witam,
wczoraj nas nie było bo o Olke do brata pojechaliśmy, dzis rano do babci poszłam i tak zleciało ;) Z kolei Maks znów dostał obturacyjnego zapalenia oskrzeli, w nocy inhalowaliśmy go sterydem i pulmicortem bo już znów świstać mu zaczęło w klatce piersiowej ale teraz jest ok czyli nie rozkręciło się, jeszcze muszę mu podać ale cholera mała usnąć coś nie chce :/

Balują wszystkie ?
My właśnie wróciliśmy z krótkiego spaceru. Zaraz znowu idziemy, znajomi nas zaprosili na piwko. Tym razem bierzemy sanki, nas szczęście córcia to piórko, więc może jeszcze pojeździć - jakoś tata da radę ;-)
Uwielbiam takie spacery, ze śniegiem skrzypiącym pod nogami :tak:

Gaja oby się mały nie rozchorował bidulek, dużo zdrówka dla niego a dla Ciebie duży siły i cierpliwości.

Hellou:-)
U nas dzisiaj cudnie snieżek lezy słonko świeci aż chcę się wyjśc na spacer ale najpierw muszę uspac gada a potem wio w rejs hehhe
a Wy gdzie się podziewacie ja oczywiście dietę trzymam nawet nie mam zbytnio na nic ochoty ale to dobrze heh

U nas też śnieg pada.
Ja od rana na pełnych obrotach. Ugotowałam żurek, a córci zrobiłam kopytka (zostało mi trochę ziemniaków z wczoraj) bo ona żurku nie jada. Jeszcze zrobiłam takie mięsko w słoiki do chlebka - taką tuszonkę czy jak to tam się nazywa.
Posprzątałam i teraz mogę trochę posiedzieć. Jeszcze trochę i po córę trzeba jechać a potem do pracy.

Hej Kobitki.

My już po gościach, laski pojechały po śniadanku. Fajnie było chyba brakuje mi towarzystwa w domku:/ Dziś się popłakałam jak dziewczyny odjeżdżały. Igorek też zadowolony z gości:) Grzeczny był, nawijał i wołał do każdej pięknie "ciocia":) Pięknie pokazywał i robił na nocniczek:) Ech kochany mój szkrabek:)
Muszę się ruszyć i ogarnąć chatę.Mam kupę garów do mycia, łazienkę do sprzątnięcia bo fajkami w niej wali (ciocia pali więc pozwoliłam jej w łazience) pranie mam do powieszenia ale najpierw łazienka się wywietrzyć musi.
Ogólnie doszłam do wniosku że rok bardzo gościnnie mi się zaczął. Najpierw ja byłam w gościach teraz mieliśmy gości i teraz w sobotę jedziemy na weekend do siostry bo szwagier ma urodzinki:)
U nas zima w pełni byliśmy przedwczoraj wszyscy poszaleć na śnieżku,ale radochę Igi miał:)

Laski nadrobię Was później. Widzę w postach wyżej że mowa o Greyu jest. Mnie wcale seksualnie to nie ruszyło, przypomniało mi tylko pewną historię z mego życia. Jestem w trakcie czytania drugiej części a w weekend jak pojadę do siostry zabiorę się za trzecią bo ma już posiadaniu. Książkę czyta się super bynajmniej tą część pierwszą o reszcie wypowiem się jak przeczytam:)

Dostałam dziś paczkę ze streetcom z klockami LEGO Duplo Kreatywny Pojazd do ciągnięci (2938278836) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

reklama
hej jesteśmy już od wczoraj w domu , ale jakoś nie miałam i w sumie dalej nie mam weny na pisanie :/

mieliśmy mały wypadek niestety, nikomu nic się nie stało, ale z kaską jest krucho no nic, jak to rzekł P : nic w życiu nie jest za darmo "
miał być darmowy wyjazd a nie był jak się okazało
i dużo drożej nas wyszedł...eh..

Do góry