reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Editek tak stosuje te diete tak jak jest rozpisana i powiem ci ze przypadla mi do gustu, wiec pewnie wytrwam bo jedzonko dobre i przede wszystkim dieta jak narazie nie jest droga, zobaczymy jak to bedzie na etapie drugim :p

a teraz uciekam bo z mała dzisiaj wyladowalismy na pogotowiu, tak ja przeziebienie mocno chwyciło ze jak oddycha i kaszle to jakos dziwnie charczy, lece pocwiczyc i uciekam spac

reklama
witajcie
dlugo mnie nie bylo (

w zeszłym roku schudlam prawie 12 kg i o dziwo po zakonczonej diecie przez okres jakis 7 miesiecy udało mi sie jesc w miare normalnie i nie przytyc )

niestety ,,,

3 tyg temu rzucialam palenie i kilogramy wracaja w zastraszajacym tempie juz prawie 3 kg

wiec trzeba sie brac poki narazie tylko albo az 3 kg

a nie jak sie obudze a na wadze bedzie + 15 kg

mam pytanie

znacie jakies przepisy na zwykle proste sałatki takie do obiadu ??
i sosy do ryzu i makaronu ??

mało tego moja maz zaczyna odchudzac sie razem ze mna

1,5 roku temu rzycił palenie i przybyło mu prawie 16 kg ( mi to nie przeszkadza ale on sam sie zle czuje i zaczeły sie problemy z rzoładkiem )

narazie zarzeka sie ze bedzie jadl to co ja ale cos mi sie wierzyc nie chce

moj cel to zrzucic ok 5-6 kg do 27 kwietnia (idziemy na wesele brata ) a moj maz zobaczymy jak sie uda i ile sie uda

dziewczyny jeszcze jedno pytanie

poniewaz na poprzedniej diecie nie uzywałam a teraz chcialabym sprobowac

jaka jest najlepsza oliwa z iliwek taka wlasnie do dan malokalorycznych

tej oliwy na naszym rynku jest multum jedne drozsze inne tansze jakiej wy uzywacie

u mnie sa takie markiety jak ( chodzi mi o dostepnosc oliwy abym mogla ja kupic ) real, carrefur, lidl, kaufland, biedronka tesco ,piotr i pawel , intermarche

pchełko to ty chcesz w granicy 40 kg ważyć?????????? Przecież to juz praktycznie niedowaga będzie, chya że na suwaku wiele się zmieniło. Lepiej poćwicz i nie fiksuj tak bardzo:tak: Bo jak patrzę na suwak to nasuwa mi się pytanie po co wprowadzać się w stan niedowagi?

hej
a u mnie śnieeeeeeeeeeeeeg po kostki albo wyżej :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
wczoraj odpuściłam skakanie i miałam dzień GRZECHU!! :angry: niestety zakwasy nawet nie odpuściły na chwilę i zaraz zabieram się za ćw..

Olisia zdrowka dla małej
Pchełka witaj, a Ty nie ważysz już za mało? :confused: proste salatki.. no to chyba standardowe warzywka z oliwą i ziołami, ew jogurtem ( pomidory, ogórki, oliwki, sałata do tego, może być cebula, fasola itp. ) co do sosów to może warzywa podduszone ? bo sosy zazwyczaj są gęste i tłuste .. ja używam aktualnie oliwy La Espanola i Basso ale one nie nadają sie do smażenia, musisz poszukać ważne, żeby to była oliwa a nie wytłoczyny z oliwek

Gaja mam nadzieje, że trzeźwo też na siebie patrzysz ;-)))) ;*

Gaja mam nadzieje, że trzeźwo też na siebie patrzysz
wink2.gif
))) ;*

No odezwała się:-p Ja w przeliczeniu na wagę i wzrost mam więcej i nie zależy mi tak na schudnięciu jak tobie co masz mniej:tak: Ja tylko tak piszę, że bym mogła schudnąć ale tak bardzo mi nie zależy jak gdzies spadnie to ok ale parcia na to nie mam:tak: Irytuje mnie wygląd mego ciała a nie wagi a to dwie różne sprawy:-p

A btw to ledwo na oczy patrzę, kurcze wczoraj od 22 do północy rzucałam się po łóżku i usnąć nie mogłam a teraz nie mogę z kolei sie dobudzić:dry:

Gaja ale mi też bardzo nie zależy na spadku kg, tylko ns tym, żeby zwisów nie było i żeby np. doopsko się zmniejszyło :-) pisząc o odchudzaniu mam właśnie to na myśli, bo co z tego jak mi 2 kg spadnie jak rozmiar zostanie..

Hejka. Nadrobię Was jak młodzież spać pójdzie. Ja się jeszcze za dięte nie wzięłam nawet za ćwiczenia się zabrać nie mogę. Potrzebuję chyba porządnego kopa w doope po tym wyjeżdzie. Nie mogę się jakoś odnaleźć po powrocie.Chyba za długo mnie w domu nie było i zamulam całymi dniami. Całe szczęście dolegliwości żołądkowe ustąpiły. W tym tygodniu pewnie nie ruszę z dietą bo od czwartku mam gości a ja żeby zacząć i dietować muszę mieć spokój i nikt mi nie może zakłócać dietowania. Już słyszę te komentarze na temat swojej wagi ale cóż przetrwam ten długi weekend:)
Co zaczęliśmy od powrotu to nocnikowanie:) Sadzam młodego co jakiś czas na nocnik i jest sukces bo nie wyje już :) Dziś nawet kupę zrobił na nocnik...oby tak dalej nam szło :)

Napiszę tylko tyle, że skórę da sie poprawić jeśli jest jędrna a problemem jest tylko tłuszczyk, jeśli jest to brak jędrności czyli tzw "flak" to raczej niewiele się da tu zrobić, poprawa będzie aczkolwiek minimalna i to mnie irytuje:dry:Bo jeśli czytam, że dziewczyna ćwiczy abs-y miesiąc i widzi znaczną poprawę a ja po roku jakąś tam to wiecie:-p Na pewno byłoby widac ogromną różnice gdyby nie ta skóra. Po prostu musiałabym zaakceptować rzeczywistość taka jaka jest a nie łudzic się, że cos jeszcze poprawię a tu u mnie jest problem. Choc z ćwiczen nie rezygnuję bo sie po nich lepiej czuję:tak:

reklama
Gaja zapomniałaś dodać, że ta laska co ćw. miesiac absy i ma poprawe to bezdzietna jest :p i pewnie ok 20 lat ma :p

a se wyskakałam @:nerd:

Do góry