reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Cześć kobitki:)

Gaja ciasteczka powiadasz... Kobitko ty je widzę dzisiaj spaliłaś podczas ćwiczeń:)

Edyśku niby E.Chodakowska powtarza że waga się nie liczy.

Pchełka wydaje mi się że lepiej wyglądasz z pełniejszymi policzkami
:tak:

U nas nic ciekawego. Młody stara się zasnąć. Dostał wczoraj od mojego kolegi auto na duużych kołach i z nim już na kanapie leży:)
śnieg właśnie zaczął padać ale co z tego jak dziś mrozi a jutro już chyba temp. na plusie ma być.
Ja dalej z tych niećwiczących i nie dietujących ale dołączę do Was już wkrótce. Powoli wbijam się w rytm żeby organizm szoku nie dostał;-)
Wstyd mi bo ja tu najgrubsza powinnam mobilizować resztę do odchudzania a widzę wszystkie działają tylko nie ja:(

reklama
jola no co ty, chyba bym musiała z 2 godziny ćwiczyć żeby to spalić ;) A tak godzina ćwiczeń to ile? 400 kcal:confused: Te ciastka miały o wiele więcej:-p
I nie martw sie wrócisz do diety, musisz sobie kopniaka dać po prostu:tak:

kurka nie daje se rady z tym diabłem małym :(

Gaja ja tam do mojej każdej aktyswności dodaje pare zer i wychodzi na rowno z pochłonietymi kaloriami! a [po ćwiczeniach to mam wrażenie, że wyrobiłam normę tygodniowa jak nic:-D:-D:-D

edit:
o matko gdzieśta wy się podziały? :no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam,
mnie wczoraj po południu chwyciła grypa żołądkowa i z dreszczami oraz wymiotami dzień sobie spędziłam:baffled: dziś głowa mnie boli i na nogach stać nie mogę więc Olka chce czy nie chce zostaje w domu:confused2:. Normalnie wstałam i od razu słabo i niedobrze - super po prostu, oby dzieci nie złapało bo dopiero co z jelitówki Maks wyszedł:baffled:

Jeste na chwilkę póki mały bajkę oglada. Nie piszę bo chyba dopadło mnie zmęczenie materiału albo niewiem co jeszcze heh diete trzymam w miare ćwiczę czasem ale nie z lenistwa tylko z braku czasu normalnie nie wyrabiam ale za to wychodzę z małym na spacery także jakis ruch jest.
Jak się w miarę ogarne i otrząsnę to wpadne;-)żeby Wam tutaj nie smęcić.

Dorka z T. ok wczoraj tłumaczyłam mu w przerwie między wymiotami jakiś plan popraw na angielski bo jak widac nowy kierownik nie umiał tego sam zrobić:baffled: Nie omieszkałam z ironią i przekąsem o tym wspomnieć, no ale sie okazało, że to dziś do Szwecji miało być wysłane a jakby co to zawsze na mojego T. mógłby zwalić winę więc to zrobiłam ale powiedziałam, że ponoć tak perfecto angielski umie i przez tydzień tego nie napisał, przecież to na 3 godzinki roboty:-p

reklama
a ja już po ćw i odnowie biol :-D
kupiłam sanki małemu wczoraj, może rzuce go na drzemkę zaraz bo ryczał poł nocy :crazy: i pójdziemy później się wyślizgac, zastanawiam sie tylko jak jaz nim wyjde?????????

Gaja a ta druga sprawa-oferta?? :p
Editek rozbudź się :D ćwiczenia polecam :D jak ja bym chciała, żeby mój bajke oglądnął w skupieniu, nie ma szans!!!

Do góry