reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Nie wiem nie piszą czy dzieciate czy jakie ;) Ja wyćwiczę sobie @ w następną środę:-p

Dziś tylko abs-y z mel b i rajtuzowcem i cardio 30 minut:tak:

reklama
Gaja jak na moje oko to właśnie takie są..
no i to Twoje " tylko" haha b. śmieszne :p
a może będziesz ze mną biegac od wiosny?

Dorka ale nie wiem kiedy i w czym, bo ani butów ani stroju nie mam :sorry2: Jedyne dreski z dupy mi spadają:-p Mam co prawda takie zamiary ale nie wiem co z tego wyniknie. Na pewno z wiosna ruszam na rower, Miłosza przy okazji wyciągnę trochę:tak:

Witam :-)
Na razie nic nie zapowiada tego żebym zaczęła ćwiczyć, bo mąż w domu dziś i jutro a ja jakoś muszę być sama, mieć spokój. Może od przyszłego tygodnia się uda, tylko muszę zdążyć przed @, bo tak to znowu będę odkładać. Ale nic na siłę, znam siebie, najpierw muszą być chęci a potem dopiero działanie, bo tak i tak nic z tego.

A co do wagi to gdzieś usłyszałam, że ona tak naprawdę nie oddaje wszystkiego i najważniejsze są centymetry. I podobno wagę należy wyrzucić i tylko sprawdzać czy centymetrów ubywa.

Pchełka dawno Cię u nas nie było :-)
Właśnie suwaczek masz aktualny ? Pokazuje te 3 kilogramy, które Ci przybyły ?

witajcie

wlasnie suwaczek nie pokazuje tych 3 kg nadprogramowych ( niepamietam loginu musze zrobic go od nowa )

u mnie idealna waga taka z ktora sie czuje dobrze to 44-45 kg

ja niestety niska jestem bo mam całe 150 cm :baffled:

wiec u mnie kazdy kg widac - niestety

przykladowo pokaze wam zdjecia zdjecie 1 jak schudłam i wazyłam 45.5 kg i te z teraz nr 2 :szok:

tak wiec widac głupie 3 kg a jaka roznica !!!!

zdj nr 1

98c44a503a.jpgja jestem w srodku ))

zdj nr 2 ja z meżusiem
008f24008a.jpg

hej
co tu takie pustki ?
u mnie dziś dzień bez skakanki, za to zrobie agrafke
dietowo zaczyna być różnie :/

Pchełka faktycznie driobna jestes, jak z taka wagą lepiej sie czujesz to nie pozostaje Ci nic innego a dażyć do niej ;D a ćwiczysz coś ?

witam,
Dorka ja wczoraj sie trzymałam do czasu kiedy to teściowa (zdechło coś) przyszła z ciastkami domowej roboty od jakiś tam kuzynek co przyjechały, były boskie, dawno tak dobrych domowych nie jadłam i nażarłam sie nimi az uszami wychodziły:baffled: No i dieta poszła się walić:-p

to były takie malutkie z jabłkiem w środku i chyba z 20 ich zjadłam:-p także żadne 2, jak uszami wychodzi to na pewno nie po 2 sztukach chyba, że wielkości talerza;-)

reklama
ok ide się kąpać bo cieknie ze mnie.
Zrobiłam absy z mel B, abs, nogi, pośladki z rajtuzowcem i 30 minut z Jillian - matko ona mnie wykańcza:baffled:

te ćwiczenia:Jillian Michaels: Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout - YouTube
całego nie chciało już mi się bo i tak juz okulary z nosa mi spadały cały czas od potu:baffled:
A one to z takim uśmiechem na ustach robią;-)

Do góry