reklama
M
Mateuszkowa
Gość
Gaja jak na moje oko to właśnie takie są..
no i to Twoje " tylko" haha b. śmieszne
a może będziesz ze mną biegac od wiosny?
no i to Twoje " tylko" haha b. śmieszne
a może będziesz ze mną biegac od wiosny?
Dorka ale nie wiem kiedy i w czym, bo ani butów ani stroju nie mam Jedyne dreski z dupy mi spadają Mam co prawda takie zamiary ale nie wiem co z tego wyniknie. Na pewno z wiosna ruszam na rower, Miłosza przy okazji wyciągnę trochę
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Na razie nic nie zapowiada tego żebym zaczęła ćwiczyć, bo mąż w domu dziś i jutro a ja jakoś muszę być sama, mieć spokój. Może od przyszłego tygodnia się uda, tylko muszę zdążyć przed @, bo tak to znowu będę odkładać. Ale nic na siłę, znam siebie, najpierw muszą być chęci a potem dopiero działanie, bo tak i tak nic z tego.
A co do wagi to gdzieś usłyszałam, że ona tak naprawdę nie oddaje wszystkiego i najważniejsze są centymetry. I podobno wagę należy wyrzucić i tylko sprawdzać czy centymetrów ubywa.
Pchełka dawno Cię u nas nie było :-)
Właśnie suwaczek masz aktualny ? Pokazuje te 3 kilogramy, które Ci przybyły ?
Na razie nic nie zapowiada tego żebym zaczęła ćwiczyć, bo mąż w domu dziś i jutro a ja jakoś muszę być sama, mieć spokój. Może od przyszłego tygodnia się uda, tylko muszę zdążyć przed @, bo tak to znowu będę odkładać. Ale nic na siłę, znam siebie, najpierw muszą być chęci a potem dopiero działanie, bo tak i tak nic z tego.
A co do wagi to gdzieś usłyszałam, że ona tak naprawdę nie oddaje wszystkiego i najważniejsze są centymetry. I podobno wagę należy wyrzucić i tylko sprawdzać czy centymetrów ubywa.
Pchełka dawno Cię u nas nie było :-)
Właśnie suwaczek masz aktualny ? Pokazuje te 3 kilogramy, które Ci przybyły ?
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
witajcie
wlasnie suwaczek nie pokazuje tych 3 kg nadprogramowych ( niepamietam loginu musze zrobic go od nowa )
u mnie idealna waga taka z ktora sie czuje dobrze to 44-45 kg
ja niestety niska jestem bo mam całe 150 cm
wiec u mnie kazdy kg widac - niestety
przykladowo pokaze wam zdjecia zdjecie 1 jak schudłam i wazyłam 45.5 kg i te z teraz nr 2
tak wiec widac głupie 3 kg a jaka roznica !!!!
zdj nr 1
ja jestem w srodku ))
zdj nr 2 ja z meżusiem
wlasnie suwaczek nie pokazuje tych 3 kg nadprogramowych ( niepamietam loginu musze zrobic go od nowa )
u mnie idealna waga taka z ktora sie czuje dobrze to 44-45 kg
ja niestety niska jestem bo mam całe 150 cm
wiec u mnie kazdy kg widac - niestety
przykladowo pokaze wam zdjecia zdjecie 1 jak schudłam i wazyłam 45.5 kg i te z teraz nr 2
tak wiec widac głupie 3 kg a jaka roznica !!!!
zdj nr 1
ja jestem w srodku ))
zdj nr 2 ja z meżusiem
M
Mateuszkowa
Gość
hej
co tu takie pustki ?
u mnie dziś dzień bez skakanki, za to zrobie agrafke
dietowo zaczyna być różnie :/
Pchełka faktycznie driobna jestes, jak z taka wagą lepiej sie czujesz to nie pozostaje Ci nic innego a dażyć do niej ;D a ćwiczysz coś ?
co tu takie pustki ?
u mnie dziś dzień bez skakanki, za to zrobie agrafke
dietowo zaczyna być różnie :/
Pchełka faktycznie driobna jestes, jak z taka wagą lepiej sie czujesz to nie pozostaje Ci nic innego a dażyć do niej ;D a ćwiczysz coś ?
witam,
Dorka ja wczoraj sie trzymałam do czasu kiedy to teściowa (zdechło coś) przyszła z ciastkami domowej roboty od jakiś tam kuzynek co przyjechały, były boskie, dawno tak dobrych domowych nie jadłam i nażarłam sie nimi az uszami wychodziły No i dieta poszła się walić
Dorka ja wczoraj sie trzymałam do czasu kiedy to teściowa (zdechło coś) przyszła z ciastkami domowej roboty od jakiś tam kuzynek co przyjechały, były boskie, dawno tak dobrych domowych nie jadłam i nażarłam sie nimi az uszami wychodziły No i dieta poszła się walić
M
Mateuszkowa
Gość
a ile zjadłas ?
2 ?
przecież raz na jakiś czas można, gorzej jak zaczyna byc codziennie jak u mnie
2 ?
przecież raz na jakiś czas można, gorzej jak zaczyna byc codziennie jak u mnie
reklama
ok ide się kąpać bo cieknie ze mnie.
Zrobiłam absy z mel B, abs, nogi, pośladki z rajtuzowcem i 30 minut z Jillian - matko ona mnie wykańcza
te ćwiczenia:Jillian Michaels: Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout - YouTube
całego nie chciało już mi się bo i tak juz okulary z nosa mi spadały cały czas od potu
A one to z takim uśmiechem na ustach robią;-)
Zrobiłam absy z mel B, abs, nogi, pośladki z rajtuzowcem i 30 minut z Jillian - matko ona mnie wykańcza
te ćwiczenia:Jillian Michaels: Banish Fat Boost Metabolism Complete Workout - YouTube
całego nie chciało już mi się bo i tak juz okulary z nosa mi spadały cały czas od potu
A one to z takim uśmiechem na ustach robią;-)
Podziel się: