reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Editku a to tanio!! ale ja w sklepie widziałam komplety po 150-200 także jakoś nie po drodze mi było hahahaha. mały ma tylko pieluche na noc, ale to z naszego czystego lenistwa :zawstydzona/y:bo my wstajemy później niż on z 30 min...heh :p

reklama
hej
posłałam Mateo do przedszkola, ale jestem zestresowana :szok::szok::szok::szok:
siedze jak na szpilkach!

na weselu sie wybawiliśmy, chociaż nic nie rpzebije naszego - no sorry, ale to kmnt nie tylko nasze :-D , szybko się zaczęło kończyć bo ok 2, panna młoda nawet oki :-D , jak będę mieć zdj to wrzuce, bo poszlam sobie na pełen makeup u do fryzjera więc wyglądałam jak nie ja :-D

helol,

Mateuszkowa- to dobrze ze wybawiliscie sie na weselu, mi tez z wesel na ktorych bylam moje najlepiej sie podobalo :-D

a mojemu M. znowu dysk wypadl, ja pierdziele to juz drugi raz w przeciagu pol roku, zalamac sie idzie. Znowu zastrzyki sie zaczna a potem rehabilitacja ehhh

Mlody kaszle, bylam z nim wczoraj u lekarza,oskrzela, pluca wszystko czyste, kazala mi mleko z miodem dawac- no ekstra rada od lekarza ehhhhhh

A za oknem to plucha na calego deszcz leje, wieje jak na uralu i 12 stopni do tego

To sobie ponarzekalam :sorry:

Milego dnia babeczki

hej dziewczyny co tam u was?
zaczął się rok szkolny i każda w rozsypce pewnie :p My już pomału wdrożeni, Miłosz już w tym tyg kartkówke i sprawdzian ma. Także od razu z grubej rury lecą. Olka też już w miare ok, tylko szkoda, że zimno się robi bo ta chce chodzić w sukienkach a tu kurcze chłodno :/ No póki w szkole będzie siedzieć to ok ale na boisko to zdecydowanie nie pora na sukienki a jeszcze jak ona lubi się rozebrać:baffled:

Także siedzimy sobie z Maksiem, jest cicho i przyjemnie jak reszty nie ma, nikt się nie kłóci itp :-D

Helol,

u nas po staremu, praca, przedszkole, obowiazki domowe i tak sie kreci...

ja dalej walcze o zgrabne cialko, sa sukcesy, minus 2 cm w talii ( to chyba ten hula hop, tak mysle), a na wadze minus 3 kilosy, takze motywuje mnie to do dzialania :tak:

a gdzie reszta babeczek sie podziewa??

Hejka:-) watek nam umarł:baffled:, ale może jakoś uda się przywrócic go do życia zwłaszcza, że idzie zima heh
U mnie ostatnio ciagle choróbska oczywiście Olek, od 1 wrzesnia byl 3 razy w przedszkolu najpierw miał zapalenie oskrzeli dwa tygodnie a póxniej oczywiście ospa i tak kolejne dwa tygodnie, teraz juz jest zdrowy ale nie daje go narazie do przedszkola bo chce go zabrać do allergologa.
Moja dieta róznie jak się tydzien trzymam tak w weekend odpuszczam i tak w kółko normalnie moja silna wola jest zerowa:baffled:
Jedynym plusem jest to ze codziennie pije zieloną herbatę po kilka kubków i łykam błonnik z ananasem.
Jak zaglądacie to odezwijcie się laski:-)

hej..

nosiłam się, żeby coś napisać, ale jak widziałam, że nikt nie pisze to po co :-p
mam fajną apke na tel nazywa się "noom" licze kalorie, ćwiczenia, itp. bardzo pomocne :-)
na wadze zobaczyłam 65,4 kg :D czego nie widziałam chyba od 3 lat!!!!!! także.. :D:D

Editku mój chodzi do przedszkola, ale z katarem :baffled: jak złapał w 1 tyg wrzesnia tak ma i ma.. doszedł kaszel, mamy syr0opy bo jest czysto osłuchowo... tylko te gluty -_- jakby smarkał to by zeszły. zresztą potrzymam go w dpomu, wroci i przylezi z katarem, więc co za różnica - niech chodzi :p taki sezon, póki nas nie wywalają do domu to jest ok ;D

Hejka:-)

Dorcia mój narazie nie chodzi ale juz zapowiedzialam że katar nie katar i tak będzie chodził bo w domu to można z nim zwariowac mimo ze codziennie wychodzimy gdzieś:wściekła/y:. Gratki wagi :tak:. Zobacze sobie ta aplikacje zaraz:-).
A jak tam poszukiwanie pracy? Ja mam już zalatwioną ale niewiem od kiedy dokładnie jeszcze a co najlepsze na fitnesie bo u nas nowy otworzyli:-D napewno się przyda bo pracownicy mają darmowe karnety:-D:tak:.

edit:
Widziałam ta aplikację fajna jest tylko ja nie mam androida tylko windowsa :/

Ostatnia edycja:
reklama
ehh i ja w końcu musz esie wziąć za siebie:D póki co zaprzyjaźniam się z Dukanem - jesz ile chcesz ale ta monotonia mnie dobija:) wiec pewno swoje 20 kg stracę na diecie 1000 kcal ... :D zazdroszczę Wam Dziewczynki efektów, ale i gratuluję:)

Do góry