reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
witam wieczornie,
co tu tak cicho - chyba przestałyście się dietowac , że nie meldujecie się. No Edytka usprawiedliwiona a reszta?
Ja dziś mam odpoczynek bo cały tydzien było nawet intensywnie:tak: Ale tez podjadałam sobie więc waga nie spadła :-p

No i zaczęłam łykac witaminy i wiecie, że zmęczenie odeszło jak ręka odjął????

Hej Dziewczyny ! :)

W sobote wróciłam z wczasów, byliśmy w Jarosławcu ale niestety mieliśmy beznadziejną pogode i to były nasze ostatnie wczasy nad Polskim morzem ... wyrobie dzieciom dowody i w przyszłym roku Chorwacja ;-)

Edysiek to gratulacje Kochana :* naprawde bardzo się ciesze !! Cudny prezent na 10 rocznice ślubu ! :) Wszystkiego najlepszego ;*

Gaja to dobrze że rozmowa poszła Ci wg. Twojej myśli :) a jakie witaminy bierzesz? Zaczynam ćwiczyć skalpel Chodakowskiej, myślisz że wyrzeźbią mi sylwetkę? Ty się znasz ;*

Mateuszkowa gratulacje odpieluchowania i powodzenia w szukaniu pracy :*

Gabryśka ja Ci nie pomoge czy wystarczy, wiem tylko że w tamtym roku jak kręciłam hula hopem 30 mniut dziennie to mi fajnie brzuch schodził. Ja zaczynam dzisiaj Skalpel i hula hop :-) waże 70kg i nawet jeśli już jakoś super nie schudne to chce troche ciało ujędrnić bo wyglądam strasznie w bieliźnie ...

U mnie dziś ochłodzenie a szkoda bo tydzień wymarzłam na wczasach no ale lato powoli się kończy chyba co? ;)
Za dwa tygodnie moje dzieciaki do przedszkola ... oh jak ja odpoczne !! :-D a byliśmy na wczasach z kuzynką w ciąży i naszła mnie ochota na maleństwo ale nie ... mąż mi to skutecznie wybił z głowy. Mam dwóch i starczy :-)

hej

u mnie dalej upały, dziś już mam 30 stopni.. :sorry:

Gaja a widzisz, jak nie dużo trzeba, żeby się lepiej zrobiło ? :p
Inia na pogodę nad morzem naprawdę trzeba trafić, chociaż w tym roku chyba narzekać nie można bo długo jest już upalnie i słonecznie, chyba trafiłaś na zły tydzien..

Mateuszkowa no nie wiem jak tam jest dalej chłodno , nie ma upałów... Te pogody co mowią w telewizji to chyba nie dotyczą naszego Bałtyku :-D a tam już trudno, odbije se w przyszłym roku.
U nas narazie 20 stopni i mam nadzieje że tak bedzie dziś :-D

witam sie i ja,

ten weekend nie nalezal niestety do dietowych :-D w piatek rocznice slubu mielismy wiec pojechalismy w trojke na pizze, nie ukrywam ze wszamalam cala i do tego jeszcze bagietke czosnkowa :eek: a wczoraj moj szkrab 3 latka skonczyl wiec grilowalismy no i ciasto bylo , ale od dzis wracam do normalnosci :tak:

U nas deszczowo...

Inia- trafic z pogoda to rzeczywiscie ruletka jest. To z waga widze podobnie mamy, ja teraz mam na wskazniku 68,5, no i jedrnosc pozostawia wiele do zyczenia. Od soboty stosuje GUAM i powiem Wam ze poprawia sie wyglad skory, stosowala ktoras?

Gabryska no to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy i sto lat dla malucha! :-)

a ja juz wróciłam z piaskownicy, dziś tylko godzina. pogoda coś zamula jak na burze...
jeszcze muszę mojemu sandały kupić bo te pozdzierał tak, że wstyd na wesele ubrac mu będzie :-D

ja dziś ruszam ostro z bieganiem codziennym!

Gabryśka to wszystkiego najlepszego dla Was i dla synka :tak: a co to ten GUAM? Pierwsze słysze...

Mateuszkowa ja też myślalam o Chodakowskiej i bieganiu i hula hopie np naprzemiennie jeden dzień bieganie, jeden hula hop ale nie wiem czy dam rade. Co myślisz?

Ala ja wiem po sobie, że im więcej tym mniej :p mam słomiany zapał jak za dużo sobie narzucę, także zostaje tylko przy bieganiu bo najlepiej mi służy a od września mam zamiar dodać 8abs i biegać do południa, jak Mati będzie w przedszkolu :-)

reklama
Hejka:-)
Jestem i ja u mnie upał ciąg dalszy, lubię go ale ostatnio nie moge sie doczekać ochłodzenia, najfajnie rano jak małego zawożę do przedszkola chłodzik fajny heh.
A my mielismy jechac gdzieś na długi weekend ale jak zwykle mały chory tzn. miał zapalenie jamy ustnej z gorączką :wściekła/y: jak zwykle coś się przypałętało ale jak jeszcze tydzien nic mu nie będzie to daje mu uodparniający lek może trochę przystopuje z tym chorowaniem.

Mateuszkowa a twój kiedy do tego przedszkola idzie?

Gabryska wszystkiego najlepszego dla Was i małego no i napisz co to jest ten guam?

Inia no to niezle miałas jka pogody nie było, a z dziećmi byliscie? No mój jak w przedszkolu to lajcik niesamowity mam heh jeszcze starszy do szkoły pójdzie i wtedy laba haha

Gaja a u Was juz wszystko do szkoły kupione?

a ja w piatek idę na panienski wieczorek heh już się nie mogę doczekać trochę poszaleję ale z umiarem :-D;-)
musimy cos jeszcze pannie młodej kupić hm.. ;-)
A i kupiłam sobie z lirene stop cellulit i ujędrnianie i zobaczymy efekty heh wiadomo cudów nie oczekuję ale moze chociaż troszke ujędrni mi skóre zwłaszcza na nogach.

Do góry