reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

ja jestem, zaglądam od czasu do czasu, a pomiędzy staram sie posprzątać troszkę bo dziś u nas deszczowo to w domu siedzimy więc z nudów trzeba doope ruszyć:-D Z rana poćwiczyłam, teraz zabieram się pomału za babeczki bo obiecałam Olce i będziem robić:tak:

reklama
a ja dostałam odp w sprawie pracy , że przechodze do 2 etapu i mam zestaw zadań do rozwiązania hehe :p ale to na wieczór, no i mam wytyczne z przedszkola wreszcie, co i kiedy i kupsztala trzeba zbadać oj już widze, że bedzie zabawa z tym hahahahaha :p

zaraz mały je zupe i idziemy do sklepu i do mojej mamy bo dzień dobrocie normalnie zrobiła dziś :p

Gaja narazie nie, tylko cv wysyłam i oferty przeglądam :-)
fajnie by było aczkolwiek nie wiąże z tym niczego żeby się nie napalać.. ;p

Hej, ledwo co wczoraj tu napisalam ze moj dawno chory nie byl to qrcze wieczorem dostał goraczki 39 stopni. Byliśmy dzis u doktora podejrzewal szkarlatyne ale po wymazie z gardla i tescie wyszedl wirus. Ehh moj chorutek maly, sorry ze tak tylko o sobie i w sumie nic zwiazanego z tematem watku

gabryska współczuję choroby ale 2 dni i gorączka ustąpi o ile, że już dziś nie jest lepiej:tak: Teraz się zacznie sezon, robi się chłodniej, pod koniec tyg przyfasoli znów upał i tak na zmianę a w tym o choroby nie trudno:baffled:.
Ja właśnie mentalnie przygotowuję się do treningu, trzeba go odbębnić;-)

no a u nas sie własnie pogoda poprawiła:tak: Dlatego zaraz wybywamy na spacerek i do mojej mamy na kawę, później ja z Miłoszem do okulisty bo przed rokiem szkolnym muszę ew sprawdzić czy szkieł zmienić nie trzeba:baffled: Oby nie było takiej potrzeby bo i tak ma bardzo duża wadę jak na swój wiek a oko do 25 rż cały czas rośnie a z nim pogłębia się wada:baffled:

A z dietowych spraw to odbębniłam godzinkę z Jillian - kickboxing oraz "Zgrabną sylwetkę" plus ćw. na ramiona z ciężarkami, aż mi słabo już było taka zmordowana byłam, cały ręczniczek mokry od wycierania potu:-D Ale potem błogostan w kąpieli:-D

reklama
Hejka:-)
U nas się ochłodziło i to bardzoo brr... ale to nawet fajnie człowiek odpocznie od upałów heh
A ja jutro idę na panieński i napewno nie bedzie dietowo tzn. o jedzenie się nie martwię bardziej o picie:sorry2::laugh2::laugh2:
A rano do fryzjera na farbę ale mi się udało heh
Mateuszkowa a ty co sobie zrobilaś? jakiś kolor czy cięcie?

Do góry