reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam sie,

marzne normalnie, przyzwyczailam sie do upalow to teraz 20 stopni to zimno mi.

Mateuszkowa- fajnie, ze synus odpieluchowany

Gaja- jak zaproponuja dobre wynagrodzenie to moze warto bedzie podjac prace na tym stanowisku

Edysiek- atrakcyjne promo na tym basenie maja

Ja mam jakis spadek formy ostatnio, ale cwiczyc cwicze, wage odstawilam na bok, ale mierze sie centymetrem, w sumie bardziej mi zalezy aby obwody gdzieniegdzie zmalaly :-D

reklama
Dorka tylko to nie są wykresiki i raporty, tu trzeba robić projekt w rysunku technicznym np. na życzenie klienta:baffled: Chce profil o takich i takich wymiarach, kątach nachylenia i otworach w tym i tamtym miejscu i musisz dokładnie taki projekt zrobić w programie, gdzie potem robią specjalnie pod to matrycę wartą kilkadziesiąt tyś. i tłoczą profil. Wystarczy że się rypniesz o dziesiętne milimetra i masz przerąbane:baffled:.
I trzeba znac ten Auto Cad a ja nie znam i raczej nie chciałabym siedzieć z suwmiarka w ręce i wymierzać cały dzień jeden profil aby go zrzucić na rysunek:sorry2:. To już ktos kto lubi rysunek techniczny powinien sie zająć a skoro przez m-c nikt sie nie zgłosił to widać jak każdy unika takiej odpowiedzialności:sorry2:

Gaja to w takim razie czemu idziesz na rozmowe? :confused: skoro nie chcesz tego robić:confused: jesli n ie jestes pewna, to nie wiem czy to dobry pomysł..
ja właśnie próbuje napisac cv i szukam ofert ale z uwieszonym dzieckiem to cięzko :angry:

Idę tylko aby odbębnić rozmowę, ja tak naprawde na rozmowie byłam tylko raz w życiu więc też chcę się obyć z nimi. Bo to dla mnie mega stres.
No i żeby T. nie gderał, że się chociaż nie pokazałam, bo on tą kobitke zna i jak by dało radę gdzie indziej to już będzie wiedzieć w czym jestem dobra a w czym się nie czuję:tak:.
W pysk mi nikt nie da:-D

Ale najlepsze jest to, że ona wie że ja nie umiem tego robić a i tak kazała przyjść

witam z bólem żołądka, niby się nie denerwuję rozmową ale żołądek boli, tylko że też pogoda się zmieniła a wtedy też mi się odzywa z bólem:baffled:. Zjadłam śniadanie i czekam na mamę bo popilnuje mi dzieciaki zanim nie wrócę. Ćwiczenia odbębnię po południu, teraz nie mam do nich głowy:tak:.

Witam :-)

Gaja kciuki zaciśniete :tak:

Wczoraj po powrocie z pracy byłam strasznie głodna. To dla mnie nowość :eek: Miałam jeszcze fasolkę szparagową to sobie zjadłam. Nie mam zamiaru przestrzegać diety, ale trzeba się jakoś racjonalnie odżywiać ;-) Choć pewnie wielki głód dopiero przede mną.
Na szczęście odrzuciło mnie od słodyczy :tak: Nie jem ich wcale, wolę konkretne smaki - ostre czy słone.

reklama
Witam,

Gaja- aby rozmowa przebiegla po twojej mysli

Ja wczoraj pocwiczylam z Mel B na brzuch i powiem Wam ze przy 40 minutach skalpela sie tak nie zmachalam jak przy 10 minutach z nia, daje w kosc. Ale podoba mi sie :tak:

Do góry