reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Kurcze a ja żadnych zakwasów po pływaniu nie mam, dziś też popłynęłam sobie prawie 2 km:tak: Ale może to świadczy o dobrej kondycji mięśni???

reklama
witam śpiochy :)
Dziś chwila wytchnienia za oknem to za chwilkę zabieram się za trening :)
Póóźniej wreszcie ogarnę chałupę, bo normalnie straszy:-p

hejka :-) ja tam nie spioch heh wstałam o 6 bo mnie gryzła mucha:angry: ale i tak wolałam juz wstać i się ogarnąc za nim małego obudzę i o 6 miałam tylko 25 stopni a teraz juz lepiej nie mówić heh
Mialam z dzieciakami jechać nad wodę ale zrezygnowalam bo tylko się z małym umorduję a tak to mały w przedszkolu starszy gra a ja ogarnę chatę i nic nie będę musiała więcej robić no poza obiadem ale dzisiaj jajko i kalafior z ziemniakami to szybko się zrobi heh.

Mateuszkowa no to mialaas fajna pobudkę:-D a co przedszkola to wiesz że mi sie zapomniało że twoj mlodszy hahaha:-D ale u mojego w grupie są dzieci co dopiero dwa latka skończyły chyba jeden nawet wczoraj bo torta jedli, twój pewnie jak i mój do dzieci poleci a na matkę nawet nie spojrzy:-D:-D dzisiaj to sam mi uciekl zanim wózek z samochodu wyciągnęłam także tylko wstawilam wózek i wyszłam haha.

Gaja to u ciebie już ochłodzenie jest?

z rana było 21 stopni i zero słońca a teraz znów już smali ale od jutra 24 stopnie na dwa dni to choć tyle:tak:
Ja juz po treningu, wykapana i posprzątane jest - wreszcie :) Bo naprawdę juz się mieszkanie prosiło o jakiekolwiek ogarnięcie:baffled:

A ja zamiast tylko ogarnąć to oczywiście szuka sobie roboty haha wysprzątałam łazienke na blysk i wyscierałam wszystkie podłogi ale na kolanach i łooo matko:szok:szok jaki syf niby co dwa dni scieram mopem ale to chyba nie to samo.
Pot mi się leje tak ja po najgorszych ćwiczeniach ufff a i wczoraj kupiłam sobie ten żytni chleb taki na wagę pycha jest no i zjadłam dwie kromeczki z polędwicą i gruszkę od rana i wypiłam prawie całą butelke wody już:-) i czuję się napchana na maxa.
Na termometrze mam 40,3 stopnia w słońcu żyć nie umierać heh

ja zaraz się roztopie...............-_- jeszcze u mnie w wielkim mieście, na osiedlu-blokowisku to jest ta temp. duzo bardziej odczuwalna niz na wsiach..............................

Editek moj taki duzy pewnie jak i Twój dlatego Ci sie pomyliło! ;-) wczoraj bawił się w piasku z prawie 3 latkami i był wyższy od jednego.. :sorry: więc go wszyscy za takiego biorą, a to mówić nie umie dobrze i z zachowania zupełnie inne dziecko... a ja mało pije jakoś nie umiem sie przemóc, niedobrze mi od tego picia.. -_-

Dorcia twój pewnie wiekszy albo taki sam jak rozmiary ubrznek maja podobne.
Ale mnie się te pytają zawsze ile ma lat i jak mówię że 3 to że wyglada ale że chudy haha:-D szkoda że nie po mnie:-D:-D:baffled:
a mnie z picia to juz brzuch boli ale pic sie dalej chce, najlepiej pragnienie gasi piwko ale niestety ktoś po małego musi jechać heh

u nas juz sie ochlodzilo, chyba pierwszy raz od 3 tygodni dlugie spodnie zalozylam :szok:

w pracy dzis sie skusilam na kantynowe jedzonko: kielbaska curry z frytkami, trzeba bedzie dzis skalpelka machnac co by troszke kalorii spalic :-)

ktoras pytala gdzie kupowalam tabletki z zielona kawa, kupilam w sklepie internetowym, powiem wam, ze nie mam takiego laknienia na slodycze po nich, a normalnie lubie slodkie bardzo

reklama
Dorota ja mam tak samo, na siłe nie piję i nawet w upały mało pijam ale nie mam pragnienia:-(
Editku moja łazienka tez prosi aby ją wyczyścić a ja tylko ogarniam kibel, umywalkę i wannę a kafle to inny rozdział (no chyba, że podłogowe):-p

Do góry