reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam sie,

przyszlam sie pochwalic ze schudlam kilogram w tydzien, to chyba dobrze co ?
Ja to jestem zadowolona :tak:

milego dnia !!

reklama
Dowiedziałam się tylko, że Bartuś już jest na świcie, szczegółów nie znam.
Jutro do niej zadzwonię to może dowiem się więcej.

Gabryśka super :-) Oby tak dalej :tak:

Zrobiłam kilka słoików fasolki szparagowej, a teraz wcinam smażoną cukinię :-p

Edysiek to super :-)

Gabryska gratulacje! wg mnie to dużo jak na tydzień :-) oby tylko tak dalej!

a ja stwierdzam, że dzisiejszy dzień był horrorem.. ktoś mi podmienił dziecko. jest co raz gorzej...
dobrze, że za chwilę kłade go spać a wieczorkiem przychodzą goście na grilla :D

Mateuszkowa bywa i tak. Moja też mnie czasami do białej gorączki doprowadza. Dzisiaj jednak spokój, poszła do koleżanki.
A po za tym u nas właśnie zaczęły się półkolonie. Wyszaleje się i spokój. A dla niej tym bardziej frajda, bo są też konie i można pojeździć. Co roku tak jest, jak nasz ksiądz idzie na urlop to przyjeżdża w zastępstwo inny i właśnie przywozi kilka koników :-)

Dobrze, że możesz się odstresować wieczorem ;-)

Mateuszkowa a gdzie wy tego grilla bedziecie robic?:-D na balkonie?
Edysiek fajnie macie to i Angela troche zjecia bedzie miała heh a ty spokoju troszkę:-D

A ja kupiłam dzisiaj te niesczęsne książki i co nie zmieścilam się w budżecie;-) zakładałam około 200zł a tu zonk bo zapłaciłam niecałe 300 nosz kuźwa jest tego trochę ale książki kupiłam używane ale spoko 3 ćwiczenia do samej matmy są po 17.90 sztuka , a za sam angielski 80zl i czemu ja sie dziwie:baffled::-).
Ale żeby nie bylo to kupiłam sobie buty w deichmenie za 29zł na koturnie małej żółte po 70% przeceny heh fajne są jeszcze w nich pochodzę chociaż miesiąc a potem zostaną na następny rok bo noga mi raczej nie urosnie heh a tak się cieszę bo 36 to ciężko mi znaleźć heh

hej

zaraz wybywamy na pole, bo pomimo 35 stopni to i tak lepsze niż siedzenie w domu! za to jutro prognozują prawie 40 stp... masakra.......

Editek dokładnie! :tak: mamy elektrycznego grilla więc grillowanie na balkonie to podstawa! :D zapach karkóweczki nęcił sąsiadów, do tego piwko, winko, wódeczka, salateczka i słodki deser :-) tak to ja mogę! :D a w piątek powtórka ale z inną "kadrą" ;-), a ja też buty muszę zakupić bo mi się podeszwa wewnątrz moich japonek wytarła :baffled: i szukam czegoś..

Edysiek właśnie to jest rpzewaga starszych dzieciaków - więcej zajęć, gdzie sa samodzielne! czekam na to z utęsknieniem! ;-)

witam,
już po kickboxingu godzinnym oraz ćwiczenicha na ramiona z ciężarkami :)
Waga pokazała 63 kg :) Podejrzewam, że pływanie mi tyle daje :) No i fakt, że w upały nic jeść mi się nie chce:sorry2:

Dorka z tego co widziałam to przynajmniej u nas od piątku 24 stopnie i deszcz, także my weekend spędzimy chyba na zakupach szkolnych i może kino zahaczymy:tak:

Hej Dziewczyny,

dzieki ;) mam nadzieje, ze powolutku malymi krokami, osiagne moj upragniony cel :)
lykam dalej te moje tabletki z zielona kawa, krece hula hopem i zaczelam cwiczyc skalpel. Do tego staram sie jesc 5 posilkow i ograniczylam slodycze i gazowane napoje. Czuje sie taka jakby lzejsza i mam wiecej energii :-)

Gaja- gratuluje spadku wagi :tak:

Mateuszkowa- grille to fajna sprawa, moj mlody uwielbia miesko z grilla, zreszta jak my wszyscy :-)

Edysiek- ale bym zjadla fasolke szparagowa, chyba dzis sobie zrobie

Editek- tanio butki dorwalas, ja w sobote w outlecie esprit buszowalam i kilka szmatek zakupilam :tak:

Dzisiaj tez u nas chlodniej, tak z 25 stopni, jest w koncu czym oddychac

hejka:-)
Ale u nas ukrop masakra :baffled: właśnie wróciłam do domu pojechałam sobie na sklepy bo małego dzisiaj do przedszkola wreszcie odstawilam to mam do 15:30 spokój heh.
Miałam kupić jedzenie ale spodobała mi się taka koszulka na szelki z bluzką na wierzchu w crossie i kupiłam trochę mi szkoda było ale jak założyłam to taki milutki i mięciutki ten materiał że aż ściągac mi się nie chciało heh
A potem oczywiście poszłam na spożywkę i dzisiaj u nas dostawa świeżych ryb i kupiłam fileta z dorsza i zrobię chlopakom smmażony a sobie uduszę heh
A wieczorkiem jak się troszkę ochłodzi jedziemy na wieś do mojej mamy a że ma duży basen to uzyjemy troszkę heh

Gabryska gratuluję spadku wagi. A te teabletki kupowałaś w aptece czy zamaiałaś z neta a i co zmniejszają apetyt?
a co do szmatek to teraz jest właśnie duzo po przecenie i fajne są, zwłaszcza ze ja w zime chodze z krótkim rękawem pod kurtką to jak sobie teraz nakupię to mam na całą zimę a potem znowu nowe kupuję heheh

Mateuszkowa super że macie takiego grilla ja bym sobie codziennie grilowała jedzenie na nim bo przecież to mało kaloryczne heh i co znalazłaś jakieś butki?

Gaja to ty juz nieźle mięśnie musisz mieć wyrobione jak ćwiczysz i pływasz heh

Kurde a ja przestalam biegać :wściekła/y::crazy:ale nie dlatego że cos mi się dzieje tylko przez te upaly i chorobę to normalnie nie miałam siły się podniesć ale dietkę trzymam zawsze to coś tylko okres się zbliża wielkimi krokami i czuję ze wodę zbieram a zresztą wczoraj bylam 3 razy siku a wypiłam dwie wody1,5 l dwie kawy i zielona herbatę, no wiadomo troche sie wypocilo ale wydaje mi się ze to i tak malo:dry:.

reklama
a wiecie dziś wyczytałam, że te ćw. Chodakowskiej są idealne dla tych które nie ćwiczyły do tej pory - wtedy sa najlepsze efekty. A jak ktoś cokolwiek uprawiał to już tak nie widac tego.. nie wiem co o tym sądzić:confused: jak sa te upały to totalnie odpuszczam, bo ledwo dysze. może basen by mi spasował ale nie mam jak za bardzo..

Gaja tak widziałam na mapkach, że u Ciebie to" ochłodzenie" juz idzie , u nas jest taki skwar, że trawa poschła na trawnikach..oby jeszcze przeżyć dzisiejszy dzień, noc, jutrzejsza masakrę i będzie jakiś deszcz.. oby.

gabryska raz na jakiś czas można, prawda? :p poza tym takie grillowane mięso jest chyba zdrowsze od smażonego? :p

Editek przeceniasz szmaty nad żarcie? :p coś mi to przypomina hahahahaha, ale w sumie ja tez tak ostatnio robie i wychodzi mi to an dobre! wczoraj w Mohito kupiłam marynarke za 60 zł :-) było sukienek od groma za 30-40 zł, ale w rozmiarze 34 albo 40...no to sorry.. ;/
grilla dostaliśmy od teściów na rocznicę :-) więc całkiem niedawno, a butów nie kupiłam bo nie było -_- a do deichmana nie miałam po drodze niestety.. poza tym będę musiała kupić wyprawkę Mateuszowi do przedszkola i wolałabym tego nie zostawiać na ostatnią chwile.. ja tez teraz nie biegam. nie wyrzucaj sobie - nie da się! ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry