reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorka Chodakowska daje efekty a wiadomo, że najbardziej je widac na kimś kto sportów nie uprawiał, bo jak ktos ma wagę ok i wyrzeźbione ciało to gdzie efektów się doszukiwać????:laugh2: Ja polubiłam jej Turbo zawsze w piątki robię a tak to Jillian męczę bo bardziej mi odpowiada :)

Editku ciała umięśnionego niestety ni mam ale widzę, że od pływania (żabka, bokiem oraz tak jak motylek tylko na plecach) to ramiona w końcu się ok robią:tak:I talia spadła do 68 cm:tak: Więc efekt dało to mi na pewno:-D

reklama
Mateuszkowa hahah nie tylko wolałam najpierw szmaty pooglądac niż potem z siatami po tych ubraniowych sklepach chodzic haha:-D
A co musisz mu kupić do przedszkola bo ja jeszcze nic nie kupiłam nawet butów zmiennych nie ma bo jak mu dalam to nie zmienial i pane powiedziały że jak nie chce to niech n ie zmienia to nie zanoszę heh
To musze do mohito się u siebie wybrac bo za miesiąc wesele a ja dalej niewiem w co się ubiore:baffled:

Gaja a ud nie masz chudszych przecież to tyle ruchu nogami? ja jak w niedziele poplywałam to czułam właśnie uda a ramiona nie:dry:.

Editek ja uwielbiam mohito, sukienke na wesele też mam stamtąd ale kupiona ze 2mc temu..
musze napewno kupić mu pantofelki i dresik na gimnastyke ( padłam hahahaha! ) do tego piżamke - to mam( po co jak nie śpi ? :D ) i ogolnie takie szmaty przedszkole typu dresy, dresy i dresy :D i bluzki, bo ja już widze jak bedzie wracał codziennie upierniczony po jedzeniu ;D

Uda mam tak nabite teraz , że one w ogóle mi nie spadają, jak pływam nie mam żadnych bolączek z ich strony bardziej skupiam się na stylach gdzie trzeba trochę ramion używać:tak: Bo nogi to pikuś tu:-p Mam słabe ramiona i dlatego bardziej nad nimi pracuję :tak:

Dorka oj tak, zapas dresowych spodni i bluzek sie przyda. Olka wiecznie brudna była dopiero w zerówce przestała się namiętnie brudzić

nawet mnie nie strasz -_- nawet tyle nie mam, bo niektóre to za duże, a donbre takie coś jak jeansowe to wiecznie z tyłka lecą -_-, musze zrobić najazd na szmateks, ani mi się myśli nowych kupować!

Dorcia ja właśnie pizamki nie kupiłam i niewiem czy potrzeba teraz dzieci spią w tym w czym chodzą a zobaczymy co bedzie jesienią, a ty w sumie to nie masz potrzeby kupować powiesz że nie spi i zeby go nie kładły. U nas doszły jeszcze jakieś zajecia ale mue sie do dyrektorki przejśc to bede wiedziała co i jak . A co d brudzenia to mój jest czysty kupiłam mu śliniak bo tam wszystkie dzieci mają i panie zakładają.

Editku u nas też śliniaki, kupiłam normalne a nie takie z rękawami bo sobie myśle, że jak coś to mu założą a wiem, że mają!
kurde nie moge sie doczekać!! :D za 2,5 tyg zaczyna sie tydzień adaptacyjny od 16-18 :D

A nasz odrazu poszedł bez zadnego tygodnia adaptacyjnego ale on chętnie poszedł heh
Ja właśnie dresy już mam bo większe kupowałam i zbierałam hehe a jeansów mu nie zakładam bo u nas tez niestety wszystkie ma za duże w pasie a szelek na podkoszulkę nie chcę mu zakładać.
Własnie go wybrałam jeszcze godzinka wróci J i jedziemy na wioskę a tam duży basen czeka :-). a najlepsze z tego wszystkiego jest to że klima mi sie nie włączyła w samochodzie jak po małego jechałam myslałam że:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: !@#$##$# bo samochód cały dzień na słońcu stał i nagrzany był że masakra chyba ze 60 stopni było.
Juz nam wczesniej szwankowała bo raz się włącza a raz nie J musi ją naprawić bo nabita jest cała.

Witam :-)
Gorąco i nic się nie chce.

Gaja ja też żabką pływam i na początku miałam zakwasy na ramionach, a potem to mnie już zwyczajnie bolały. A jedno dalej daje mi się we znaki, jak gwałtownie poruszę reką to mnie boli.

Editek połaziłabym sobie po sklepach ubraniowych, ale w tygodniu nie mam czasu. A jak jestem w weekend na zakupach to jesteśmy wszyscy razem a tak to ja ciuchów nie lubię kupować.

Mateuszkowa
masz rację lepiej kupić używane, tym bardziej że zaraz się zeszmacą.
Jeszcze troszkę i będziesz miała trochę luzu ;-)

reklama
jestes jak gorąco.. grzmiało przez chwile ale już po wszystkim ..
normalnie rozpływam się.. -_-
aha mamy 1 sukcesy nocnikowe, ale nie piszę bo zapesze!!!

Editek pamiętaj, że Twój jest starszy a rok to dużo, mój też taki odważny, aLE nie wiem czy za godzinę-dwie nie zacznie ryczeć za mamą, dlatego też cały wrzesień jest adaptacyjny, będzie chodził na 5 godz a docelowo na 10 .... ze spodniami mamy dokładnie to samo..
współczuje braku klimy!!! jeszcze auto nagrzane!! nie ma co! sauna za free :-D

Edyśku no dokładnie, a wiadomo z przedszkola to się chyba nic nie zachowa, tylko zedrze ;D

Do góry