reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

ale Wam fajnie z tą wodą! my mieliśmy jechać nad Rabę, ale że byl Tour de Pologne to niestety.. drogi pozamykane itp. w dodatku P źle sprawdził, bo twierdził, że objazdy są cały dzień a były od 14..-_-

jestem dziś masakrycznie zamulona, pomimo spania 9,5 godzin w nocy chodze jak zombie i mocna kawa nie pomaga.. oczywiście zawdzięczam to super-sąsiadom, któzy w sobote urządzili impreze i tak darli się, że dramat, ryki "końskie" i tym podobne śmiechy (?) do 3-4 nad ranem.. ( a uwagę zwrócic nie można jaśnie państwu., w dodatku przychodzi tam moja "koleżanka" z LO razem z facetem również z LO a ich nie cierpie.. ) z uwagi na pobudkę o 6 to nie urządzało mnie to spanie -_-

no to tyle :p jeczenia :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam,
ja też weekend pływanie codziennie ponad 2 km ciągiem :)
Dziś tez będzie pływanie ale pod wieczór, póki co zrobiłam Jillian six pack oraz 10 min na ramiona i ponad godzinę obrabiałam działkę szybkim tempem bo nie miałam dużo czasu zanim dzieci się znudzą i zaczną jęczeć, no i spacer 4 km bo na działkę trzeba iść z buta i to cały czas pod górę:sorry2:

agnieszka współczuję, szybko wracaj i oby nastrój szybko si poprawił:zawstydzona/y:

edit: no i popłynęłam 2 km :)

Ostatnia edycja:
Witam :-)
Wczoraj mialam zabiegany dzień. Jak przyszłam to wzięłam się za ogórki i wstawiłam rosół. A tu dostałam wiadomość od przyjaciółki czy nie przywiozę jej kilku rzeczy do szpitala. Jest na przedporodowej, bo ma za mało wód i stwierdzili że trzeba dopełnić. Choć to dla mnie dziwne, bo termin ma za 2 dni
baffled5wh.gif

To musiałam w biegu te ogórki zrobić i jak już się wyrobiłam to pojechałam.
Wróciłam wieczorem i tylko trochę ogarnełam i była noc.

Zamówiłam książki do 4 klasy i jestem biedniejsza o 500 zł :szok:
Zamówiłam też plecak,worek, piórnik, bidon, śniadaniówkę ale to już córcia dostała pieniążki od teściowej to chociaż tyle dobrze ;-)

Hejka:-)
a juz myslalam że będę pierwsza haha
Edysiek ja też dzisiaj idę po książki i juz się boję:baffled: myślę się w 200zł zmieścić ale ja kupię używane tylko ćw. nowe, w tamtym roku miał mój Adrian od kolegi za 60zł ale w tym roku ten kolega już komuś sprzedał:crazy: w sumie chamstwo bo zawsze od niego bierzemy ale cóż bez łaski kupię w komisie. a resztę jeszcze ma dobrą bo i plecak i piornik kupowałam w tamtym roku także jeszcze w tym przełazi, za rok do gimnazjum mu kupię nowe.

Gaja niezły hardkore jesteś heh To blisko masz do tego jeziorka? A małego z kim zostawiasz? czy bierzesz go ze sobą nad wwodę?

Ja wczoraj dietowo dobrze chociaż 1 piwko na wierczór bezalkoholowe ale nie podjadałam do niego heh
Idę się zbierać póki na termometrze 25 stopni dopiero heh

witam,
Editku jeziorko jest ok 2,5 km od miasta ale jeździmy wszyscy bo tak bym nie miła kiedy pływać. Zasada jest taka, najpierw ja pływam a T. zajmuje się Maksem czyli jakąś godzinkę a później ja się zajmuję a on pływa :) Zaraził się ode mnie i efekt taki, że je normalnie a codziennie sobie w jeziorku zaliczy trasę i w 1,5 tygodnia schudł 3 kg :)

Edytko oj ja wiem co to te wydatki szkolen - teraz mam dwójkę jeszcze. Zostały mi tylko art szkolne jak farby, bloki, itp-itd i podliczyłam dla Miłosza i Olki muszę ok 200 zł wydać jeszcze. A w sumie z ksiązkami i plecakiem, piórnikiem i innymi duperelami wyprawka mych dzieci wyniosła drobne 1000 zł:szok: Dobrze, że od marca kupowałam bo bym z butów wyskoczyła:confused2:

Ja w sumie to aż tak duzo nie mam do kupienia tylko książki i ćw. częśc zeszytów kupiłam w lidlu po 89gr, a resztę w tesco może dokupie. No i w sumie mam jedno w szkole narazie bo jakbym tak 2 czy 3 miala to niewiem jakbym wyrobiła heh

Gaja no tak dwójka szkolniaków to i 2 razy więcej wydatków.
Editek ja kupuję nowe ale z tą nadzieją, że za rok je odsprzedam :tak:
Normalnie w szoku byłam, że trzeba tyle książek, bo razem wyszło 21 :szok:
Mateuszkowa co tak skromnie napisałaś :-)

A ja teraz siedzę jak na szpilkach, bo dostałam smsa, że przyjaciółka o 11 będzie mieć cesarkę.

no zrobiłam skalpel oraz ćwiczenia na ramiona z ciężarkami, na razie wystarczy bo później pływanie jeszcze czeka :)

Edytka trzymam kciuki za koleżankę :)

reklama
Do góry