reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam :-)
Mateuszkowa a ja myślałam, że już pojechałaś, bo nic nie pisałaś.
Fajnie jakby udało sie do pracy wrócić.
A co do przedszkola to może juz teraz pochodźcie i popytajcie, jeszcze na koniec tego roku szkolnego zanim nowe nabytki będą. Miejsce to chyba wszędzie trzeba dużo wcześniej zaklepać.

Editku fajnie, że synek chętnie do przedszkola chodzi, zawsze masz troche luzu ;-)

U mnie pogoda cudna i oby tak zostało. Bo przez ostatnie 2 tygodnie to tylko deszcz i deszcz.
W ten weekend nigdzie nie byliśmy (przez pogodę właśnie). Ale na ten juz planujemy jechac na rybki :tak:

reklama
witam,
ja ostatnio nie mam weny do pisania, jakoś jak mnie złamały te wydatki niespodziewane to nie moge przejśc z tym do porządku dziennego:baffled:

Ale moge sie pochwalić, że Miłosz zdał na 6 z angielskiego na koniec roku - dumny jak paw jest i choć tyle mam takich moich małych zwycięśtw:-) Czerwony pasek raczej będzie ale ocen jeszcze wzystkich nie ma to nie wiem jaka średnia:tak:

Co do diety to różnie, jak wiatr zawieje:-p Ale treningów sobie dołożyłam i staram się robic po dwa a wczoraj nawet trzy i trzy godziny na działce pieliłam także raczej dobrze wyszło.

Dorka zazdraszczam wakacji aczkolwiek samej podróży to już niekoniecznie:-D

Gaja gratki dla Miłosza :tak:
Na moim ogrodzie przez te ciągłe deszcze słabizna, a jeszcze ślimaków pełno i mi ogórki podżerają :wściekła/y:
A ja jak wczoraj pieliłam to coś mi w nodze przeskoczyło aż gwiazdki zobaczyłam :szok: wyprostować nogi nie mogłam. Jeszcze dzisiaj mnie noga boli jak kucam.

Moja córcia wymyśliła sobie, że chce grzywkę (bo przecież koleżanki mają). To poszłam z nią do fryzjera i teraz jest przeszczęśliwa. Ciekawe kiedy jej się znudzi :baffled: Choć tłumaczyłam, że potem odrastac to będzie długo. Ale to już prawie nastolatka, to ja już za dużo do gadania nie mam ;-)

gaja wow ! gratki dla Miłosza! oby te paski zachowały się jak najdłużej! :-) powiem Ci, że jakoś podróżą się nie stresuje.., zawsze to nowe okolice do zobaczenia hahaha :p

Edyśku jestem, jestem.. z tymi przedszkolami to zawsze jest problem :/ ale może cos się uda. oby, bo nie ma kto z małym siedzieć, P może wziać 2 tyg urlopu ale co potem?!! grzywke powiadasz? :p znudzi jej się zaraz hehe no ale mówisz chciała- to ma, ważne, że szcześliwa ;-)

Edysiek córcia wie co modne heh grzywka już pare lat w modzie heh a może jak jej się znudzi to do tego czasu odrosnie :-)
U nas pogoda masakra pada i pochmurno ale idzie ku lepszemu jak weekend będzie ładny to też wybywamy nad jezioro tylko nie na nockę bo Adrian jedzie na zieloną szkołę w poniedziałek i chce go na spokojnie spakowac.

Gaja gratki dla Miłosza zdolniacha:tak: a z tymi ćwiczeniami to nieźle dajesz czadu, jak ty znajdujesz na to czas ja zanim rano wszystko zrobie to zaraz drzemka, obiad itp. i tak zleci a po południu to juz wogle prawie w domu nas nie ma heh.

Dorcia od tego sierpnia chcesz go dac czy od nowego roku? To jednak wracasz do pracy?

Editku tak w tym roku... ;-)

no wreszcie moje dziecko spało w dzień 2,5 godz! nie wiedziałąm co mam robić! i wreszcie zeżarł 2 danie! i to sam!!!! :D

Właśnie przyszłam z ogródka. Ale na dworze duchota :tak:
Coś mnie głód złapał to zrobiłam sobie rzodkiewkę ze śmietaną. Ostatnio nie mogę się najeść, dzisiaj wciągnęłam prawie całą paczkę krówek :zawstydzona/y: ssanie przed @ się włączyło

Mateuszkowa to właśnie może niech sam je, daj mu to co chce i jak chce.
Współczuję niejadka, bo wiem co to znaczy.

hej

mam takiego powera, że szok! ale to zasługa słońca i temp! wreszcie ciepło! upalnie! wczoraj super mi sie biegało, 5 km jak nic bez zadyszki nawet, ale nie porwałam się na wiecej bo nie wiem czy bym nie odchorowała tego ..

już przed 9 byliśmy na spacerze + zakupy , pomidorowa sie gotuje, na drugie makaron pełnoziarnisty z truskawkami, które ostatnio zjadam codziennie po kg albo dwa :p a na deser chalwa :p uwielbiam i ponoć bardzo zdrowa wiec sobie nie żałuje...

laski czy nie wiecie ile może się utrzymywac wysypka po tej odrze po szczepieniu ? Mati ma nadal to już jakiś tydzień z tym, że od paru dni jest blada, ale całe plecy ma chropowate

edit: halo?? :szok:
gaja łącze się z Tobą w bólu wydatków zw. z autem. po przeglądzie koszt naprawy zwiększył nam się do 1400 zł przez cholerne wachacze, które trzeba wymienić. poprostu uwielbiam takie wydatki. jestem wściekła jak nie wiem i niestety auto u mechanika do soboty rano :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Dorka to piąteczka - niestety, u nas nawet nie rozkręcił jeszcze auta, stoi tam drugi tydzień :/ Jesem zła bo wolałabym już wiedziec ile ta przyjemność nas zakosztuje:confused2:

Co do diety to 3 dzień ładnie ja trzymam, borówki nam obrodziły to koktajle sobie robię, naprzemian albo z truskawkami i tak się zapycham.
Do tego sobie dziś 2 treningi dołożyłam i czuję się nawet nawet. A i u nas duchota nie z tej ziemi aż się człowiek klei jak na zewnątrz wyjdzie:-p

Do góry