reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam :-)
Właśnie z podwórka przyszłam, dzisiaj pięknie u nas. Leżałam na leżaczku i łapałam promyki słonka :-)
Dzisiaj nic takiego nie robiłam, dostałam @ i stwierdziłam, że dzisiaj wolne od obowiązków :-p Tylko upiekłam ciacho z rabarbarem, chodziło za mną od początku tygodnia.

A wiecie co stwierdziłam, że chyba jednak dobrze wyglądam :rofl2: Przymierzałam kilka bluzek, rok temu nie za bardzo na mnie leżały, w sumie można powiedzieć, że wisiały jak na haku :confused2: A teraz cacy.
Dalej nie odpuszczam, mam zamiar nad sobą trochę popracować. Ale ogólnie moje nastawienie nieco się zmieniło. Tylko ciekawe kiedy mi przejdzie ;-)

reklama
Gaja strasznie długo!! :/ nie da się pogonić? my dziś zawieźlismy autao i takie "dobre" wiadomości na reszte dnia :/ zawsze coś się znajdzie więcej.. grrrr u nas duchota chyba dopiero nadciągnie!!! zazdroszcze borówek!! chciałam dziś bób kupić ale 26zł/kg no to sorry.. -_-

Edyśku no to tak dalej! ale wiesz co ja do podobnego ostatnio wniosku doszłam!, że nie jest chyba tak źle?! może to nie rozmiar 36 a doopa najlepiej w 40 wejdzie, ale chyba dobrze (??) wygląda bo jestem wysoka.. :> mam zamiar dalej tylko biegac, chociaż może dorzuce jakis trening brzucha ale to po przyjeździe

Mateuszkowa uwielbiam bób :tak:
Właśnie najważniejsze czuć się dobrze w swoim ciele. Przecież nie będziemy całe życie się głodzić. Tylko trzeba czasem się ograniczać i trochę poruszać.

hejka:-)
O i u nas zrobiło się cieplutkooo nareszcie heh
mały sobie jakos radzi i nie płacze także mam luz do godziny 12 to w sumie niecał 3 godziny ale normalnie posprzątam i jest posprzatane a nie co chwile coś, zaraz się zbieram na sklepy a co:-):-D heh Muszę Adriana obkupić bo w poniedzialek jedzie na zielona szkołe ale sobie też coś kupię ooo tak heh
A własnie tak mówicie o naprawach samochodów i co okazało się że mój J też powymieniał wszystkie wahacze, klocki, tarcze i poduszki pod skrzynią i coś jeszcze nie pamiętam bo się nie znam na tym ale najlepsze jest to że ja nawet nie wiedziałam tzn. wiedziałam że jest coś do wymiany bo cos tam dłubał przy nim ale że aż tyle to nie ale mam ten plus że on sam naprawia samochody nasze zawsze to mniej wyjdzie no i jego brat pracuje w sklepie z częściami to daje mu je a płaci jak ma kasę wtedy wystawia nam fakturkę.
A co do wagi to tak najważniejsze to dobrze się czuc we własnym ciele, ja się nie czuję ale spoko pracuję nad tym heh

Edysiek ciasto z rabarbarem powiadasz mmmmm... podeslij kawałek:-)

Dorcia fajnie że Wam tak szybko zrobią autko przynajmniej będzie bezpieczne na wyjazd.
Gaja te koktajle to robisz z jogurtem naturalnym czy same te borówki miksujesz?

Witam :-)
U nas dzisiaj trochę chłodniej i deszcz z rana padał, ale juz się przejaśnia. W sumie to mi nawet na rękę, bo dzisiaj jestem w pracy do 16, to mi nie bedzie tak szkoda siedzieć tyle. No ale plusy też są, bo w końcu nie musiałam wstawać o 5 i wyspałam się nawet :tak:

Editek mój też sam naprawia samochód i tylko za części trzeba płacić. Tylko teraz coś tam trzeba zrobić i mówi, że za bardzo nie będzie się pchał woli dać do fachowca. Niestety im nowszy samochód i ma więcej elektroniki to i naprawa nie taka prosta.

A ciacho już zjedzone :sorry2:
Ale było takie pyszne, że na pewno niedługo znowu upiekę. Tylko chyba tym razem z truskawkami. Juz mamy swoje na ogródku :-)

Mateuszkowa to kiedy dokładnie jedziecie?
Gaja ćwiczenia odbębnione?
Jolek ???

hej
my już po spacerze, kupiłam sobie 2 bluzki na ramiączkach bo tego mi brakowało! :-) w ogóle sa teraz mega wyprzedaże- w zasadzie to już od miesiąca.. i nic tylko kupować ! :-D
mój P dzisiaj ma team day.. kuźwa ten to ma dobrze, jada do zamku 15 min od KRK, i mają temat przewodni-RYCERSTWO. wiecie, walki na miecze ( świetlne hahaha ) i takie tam, oczywiście z żarciem ki impreza do późnej nocy.. -_- nie ukrywam, że tez chce!!! ojj może nie długo już!

EDitek nawet nie pytam ile to Was wyniosło!! masakra! dobrze, że sam umie zrobić, chociaz u nas robocizna TYLKO 80 zł .. także nie narzekam.. fajnie, że mały taki chętny do przedszkola nie obejrzysz się a będzie sie przygotowywał na przedstawienie - Jasełka i spędzal tam po 8 godzin ;D i co fakt to fakt-jak posprzatasz i nikt nie lata to porządek jest... do mnie dziś wieczorem przychodzi moja matka to ja sprytnie to wykorzystam i posprzatam sobie domek, a co! :D

Edyśku jedziemy w niedziele o 4 nad ranem, jaki to ten przepis na ciasto masZ? z masłem? jak tak to odpada bo nie mam ;D u nas za to skwar po 30 stopni ma być :D ja tam sie ciesze :-)

alle u nas duchota aż miło hehe
Dorcia to taniutko robocizna a co do naszej faktury to niewiem jeszcze ile tego bedzie ale jedną rzecz teraz druga za miesiąc i jakos sie pozapłaca zawsze tak robimy, ze fakture wystawia za to ile chcemy zapłacic heh maly dzisiaj robił salatkę owocowa ale byl zadowolony z siebie heh. A mame o tak wykorzystaj póki możesz, najlepiej wyslij ją z małym na spacer a ty wtedy szybciorkiem sprzątniesz i jak wrócicie po wakacjach to bedzie czyściutko :-)

Edysiek no racja im nowy tym wiecej bajerów heh Brat J własnie zjamuje się elektroniką ale to bardziej pasja a i troche grosza mu wpada na lewo ale tylko wybrane marki robi, akurat nam sie udało że dzieki podpietemu komputerowi podrasował nasze audi hihi :tak:A to wy dzisiaj juz wybywacie pod namiot? pogoda ma chyba byc w miarę heh :-)

hejka:-)
maly w przedszkolu a ja mam labę heh:-)
My dzisiaj jedziemy na wies i tam rozłożę duży basen wlejemy wodę i niech się nagrzewa, ale będziemy musieli przykryc go zeby nic nie nalazło do niego.
Idę brac się za jakąs robotę heh bo potem sie okazuje że czasu mi brak:-)

reklama
A u nas dziś w nocy lało, teraz kropi ale może po południu pójdzie sobie bokiem. Co do basenu to ja mam taki średni i muszę go za każdym razem od nowa napełniać bo dzieciaki wiecznie trawy i piasku nanoszą stopami:baffled: Także na duży nawet nie patrzę bo to syzyfowa praca dla mnie:confused2:

Do góry