reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja my mamy jeszcze taki mały i jest to samo heh ale chce ten duży zobaczyć czy mały nie będzie bał się włazić a przy okazji sami się pochlapiemy hehe a to nie masz kogos do pomocy przy basenie?:tak:

reklama
ja wszystko robię sama bo na działce zazwyczaj jestem sama z dziećmi, więc muszę napompować to dziadostwo, nalać wody, nagrzać też drugiej bo do tej lodowatej ich nie powsadzam i trochę czasu mi to zabiera:confused2:

hej melduje, że żyje
podroż dramat, 1 dnia 10 godz-spoczko, 2 dnia 7 godz dramat-maly tak dawal w doope, że szok, skwar do tego ponad 35.. :/ :/
ale jest pieknie, jemy dużo serów i ":`fuagra" no kocham to żarcie ;-) ale za to na spacer nad j. genewskie musimy isc az 160 metrow w dól bo jest taka roznica poziomow, wiec wyobrazcie sobie to pchanie wozka pod gore!! :p :p
w sensie, nie tylko 600 metrow do jeziora bo z 1,5 km :p

buziaki dla was kochane! :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :-)
Ja do południa zabiegana byłam. Zachciało mi się gołąbków robić. No to od razu zrobilam ciacho, jak juz pikarnik w użyciu.
Duchota u nas straszna.
Ja ten tydzień po południu w pracy. Tyle dobrze, że mamy klimę.

Mateuszkowa udanego wypoczynku :-)

witam,
wpadam się pochwalić tylko, że Miłosz kończy rok ze średnią 5,2. Ma 2 szóstki z angielskiego i historii. No dumna jestem bardzo z niego:-D

witajcie po dlugiej mojej nieobecnosci

niestety musze wrocic na dietke :zawstydzona/y:

rzuciłam palenie i przybyło mi troche tu i tam :zawstydzona/y:

suwaczek juz ustawiłam

buziaki dla wszystkich :tak:

Ostatnia edycja:
witam, witam,
koniec weekendu to się meldujemy :)
Ja oczywiście ćwiczeniowo, grzecznie, dietowo także poza dniem wczorajszym gdzie zjadłam kawałek torta u mojej bratanicy na urodzinkach. Waga już pokazuje 63,7 :-D:-D:-D Więc coś wreszcie rusza, pomału ale zawsze:tak: Choć z drugiej strony u mnie są takie wahania, że nie wiem czy się tym cieszyć:-p

A czy u was też taka plaga komarów???? Matko aka ja pokąsana chodzę, już nawet żel na ukąszenia nie pomaga a w miejscu bąbla robią mi sie plamki jak siniaki:confused:

reklama
Witam :-)
Cały weekend spędzilismy poza domem. Pogoda byla super, nałapałam słoneczka i popływałam sobie w końcu, jeszcze mnie ręce bolą :tak:

Gaja u mnie też wahania, ale ja chyba na lato wywalę wagę przez okno ;-)
Komary dokuczają, ale my stosujemy Muggę (zamawiam na all) i daje radę.

Gdzie reszta ???

Do góry