reklama
M
Mateuszkowa
Gość
hej melduje, że żyje
podroż dramat, 1 dnia 10 godz-spoczko, 2 dnia 7 godz dramat-maly tak dawal w doope, że szok, skwar do tego ponad 35.. :/ :/
ale jest pieknie, jemy dużo serów i ":`fuagra" no kocham to żarcie ;-) ale za to na spacer nad j. genewskie musimy isc az 160 metrow w dól bo jest taka roznica poziomow, wiec wyobrazcie sobie to pchanie wozka pod gore!!
w sensie, nie tylko 600 metrow do jeziora bo z 1,5 km
buziaki dla was kochane! :*
podroż dramat, 1 dnia 10 godz-spoczko, 2 dnia 7 godz dramat-maly tak dawal w doope, że szok, skwar do tego ponad 35.. :/ :/
ale jest pieknie, jemy dużo serów i ":`fuagra" no kocham to żarcie ;-) ale za to na spacer nad j. genewskie musimy isc az 160 metrow w dól bo jest taka roznica poziomow, wiec wyobrazcie sobie to pchanie wozka pod gore!!
w sensie, nie tylko 600 metrow do jeziora bo z 1,5 km
buziaki dla was kochane! :*
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Edysiek
odkrywca
Witam :-)
Ja do południa zabiegana byłam. Zachciało mi się gołąbków robić. No to od razu zrobilam ciacho, jak juz pikarnik w użyciu.
Duchota u nas straszna.
Ja ten tydzień po południu w pracy. Tyle dobrze, że mamy klimę.
Mateuszkowa udanego wypoczynku :-)
Ja do południa zabiegana byłam. Zachciało mi się gołąbków robić. No to od razu zrobilam ciacho, jak juz pikarnik w użyciu.
Duchota u nas straszna.
Ja ten tydzień po południu w pracy. Tyle dobrze, że mamy klimę.
Mateuszkowa udanego wypoczynku :-)
Edysiek
odkrywca
Gaja gratulacje dla Miłosza I bądź dumna, bo masz z kogo :-)
Gaja gratulacje dla Miłosza I bądź dumna, bo masz z kogo :-)
pchelka10.05
Zadomowiona(y)
witajcie po dlugiej mojej nieobecnosci
niestety musze wrocic na dietke
rzuciłam palenie i przybyło mi troche tu i tam
suwaczek juz ustawiłam
buziaki dla wszystkich
niestety musze wrocic na dietke
rzuciłam palenie i przybyło mi troche tu i tam
suwaczek juz ustawiłam
buziaki dla wszystkich
Ostatnia edycja:
Edysiek
odkrywca
Pchełka dawno Cię nie było. Fajnie, że jesteś. No nie dlatego, że znowu jesteś na diecie, ale tak ogólnie ;-)
Pchełka dawno Cię nie było. Fajnie, że jesteś. No nie dlatego, że znowu jesteś na diecie, ale tak ogólnie ;-)
witam, witam,
koniec weekendu to się meldujemy
Ja oczywiście ćwiczeniowo, grzecznie, dietowo także poza dniem wczorajszym gdzie zjadłam kawałek torta u mojej bratanicy na urodzinkach. Waga już pokazuje 63,7 Więc coś wreszcie rusza, pomału ale zawsze Choć z drugiej strony u mnie są takie wahania, że nie wiem czy się tym cieszyć
A czy u was też taka plaga komarów???? Matko aka ja pokąsana chodzę, już nawet żel na ukąszenia nie pomaga a w miejscu bąbla robią mi sie plamki jak siniaki
koniec weekendu to się meldujemy
Ja oczywiście ćwiczeniowo, grzecznie, dietowo także poza dniem wczorajszym gdzie zjadłam kawałek torta u mojej bratanicy na urodzinkach. Waga już pokazuje 63,7 Więc coś wreszcie rusza, pomału ale zawsze Choć z drugiej strony u mnie są takie wahania, że nie wiem czy się tym cieszyć
A czy u was też taka plaga komarów???? Matko aka ja pokąsana chodzę, już nawet żel na ukąszenia nie pomaga a w miejscu bąbla robią mi sie plamki jak siniaki
reklama
Edysiek
odkrywca
Cały weekend spędzilismy poza domem. Pogoda byla super, nałapałam słoneczka i popływałam sobie w końcu, jeszcze mnie ręce bolą
Gaja u mnie też wahania, ale ja chyba na lato wywalę wagę przez okno ;-)
Komary dokuczają, ale my stosujemy Muggę (zamawiam na all) i daje radę.
Gdzie reszta ???
Cały weekend spędzilismy poza domem. Pogoda byla super, nałapałam słoneczka i popływałam sobie w końcu, jeszcze mnie ręce bolą
Gaja u mnie też wahania, ale ja chyba na lato wywalę wagę przez okno ;-)
Komary dokuczają, ale my stosujemy Muggę (zamawiam na all) i daje radę.
Gdzie reszta ???
Podziel się: