reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja, Jolek, Editek ???:szok:

a ja byłam u tego pediatry i na darmo, bo nie mają umoiwy z nfz na darmowe szczepienie i musze iść do nas na osiedlu do przychodni:baffled: ale za to dzwoniłam teraz i termin na jutro na 17.30 mam więc super i bez malego pójde...

u nas burza za burza, jest czarno zaraz znowu błękit i pada co chwila.. bleh..

reklama
Witam :-)
Wracać mi tutaj i odzywać się babeczki

Mateuszkowa to Ty po co do tego pediatry idziesz, bo myślałam że na szczepienie z Matim, ale piszesz że możesz iść sama, więc już nie jarzę

A i mamy już furbego i jest boski

hej

poszlam dziś biegać po 7 no i 28 min, 4,22 km i 300 kcal :D no jest ok.. ale to było krotkie bo tak z rana..
dzisiaj się wymierze to napisze co i jak ale chyba szału nie ma:cool:

Edytko idę po skierowanie na szczepienie do poradni chorob zakaźnych, bo u nas w Medicoverze szczepionka jest platna a w przychodni obok jest taka, której nie chce i baby tam są okropne. wiec trzeba mi tylko skierowanie od byle którego pediatry.. żeby nfz zapłacił za szczepionke.. eh :sorry2: a jak te oczy?!!! :-D:-D:-D

A to już jarzę :-D
Mi się te oczy podobają, właśnie one nadają mu uroku. Zmieniają się w zależności od nastroju. Są małe, duże, z rzęsami, bez, łypią lub skaczą w różne strony, albo wyświetlają się różne rzeczy np. serduszka, gwiazdki i inne dziwne rzeczy :tak:

witam,
ja tez po ćwiczeniach, dałam sobie w gaz i aż z nosa pot kapał i wiecie co? zważyłam się przed i po ćwiczeniach i z tego wynika że schodzi mi w ciągu godziny ćwiczeń 0,5 kg wody:eek: Czyli po ćwiczeniach czy wysiłku fizycznym nie ma co sie ważyć bo to zakłamane jest hehe:-p

nie, ważyłam się zawsze rano po przebudzeniu ale z ciekawości chciałam zobaczyc czy coś zejdzie wody , no i szok:-p

jakoś nigdy nie zastanawiałam się, zawsze wydawało mi się, żepo wysiłku to wiecej na wadze :p przynajmniej ja się ciężej czuje :confused2: dbrze, że z rana poszłam biegać i na spacer z małym bo u nas znowu burza... ciemno, mokro.. no bomba :D

Gaja a jak tam twoja waga ? :p pewnie, już dawno mniej niż powinno być :p

u mnie waga cały czas stoi w miejscu, choc raz pokazała 64,5 kg ale tak jest 65,5 - 65 i tak chyba zostanie już:tak: A głodzić się nie zamierzam bo to odwrotny efekt od zamierzonego, jedynie co to bym musiała cukry ograniczyć i pewnie by ruszyło ale z tym u mnie ciężko:-p

reklama
Witam :-)
Ale zimno się u nas zrobiło, brrrrrr :szok: Niby ładnie, słońce świeci, ale jak pranie wieszałam to mi łapki skostniały :baffled:
Moja waga stoi w miejscu. Jakoś nie umiem się zabrać za siebie, brak mi motywacji i siły też, bo ostatnio jakaś wypompowana się czuję. Jednak od początku tygodnia udało mi się wytrwać w miarę dietetycznie i bez pokus ;-)

Do góry