reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hej
u nas tez zimnica :crazy:
kupiłam sobie wczoraj sukienke na wesele :-D krotką, pudrowo różową, klasyczną, mam nadzieje, że niezbyt mało strojna jak na świadkową.. :baffled::baffled::baffled:???

Gaja wagę masz dobrą :p

Edysiek wow to już 4 dzień! mi jest z tym ciężko.. niestety... :/

reklama
Na razie to nic takiego, zobaczymy jak weekend przyjdzie.
Za to Ty biegasz i masz tego efekty, nie ważne jakim sposobem, ważne żeby osiągnąć swój cel :tak:
A sukienkę pokaż ;-)

Dorka ty też wage masz dobra a ciągle sie siebie czepiasz:-p Po prostu mamy "nasrane" w mózgach ot co!:laugh2:

Właśnie zajadam owsianke z banankiem po treningu :) Nawet lekko sobie dziś poszło.

Edytko ja też od jakiś 2 tygodni ciągle zmęczona jestem, kłąde się zmęczona i wstaję zmęczona.

Hejka:-)
u nas tez zimnica :wściekła/y:brr...
Ja tak mam chyba od zawsze że wiecznie jestem zmęczona masakra chyba magnezu więcej muszę łykać:confused: Albo pogoda tak działa.
Byliśmy przed wczoraj z małym w tym przedszkolu co mój J go tam remontował u tej znajomej i mały wszystko ładnie fajnie dopóki bawił się z tatą w sali bo dzieici sniadanie jadły, a jak wróciły to on do drzwi i papa heheh
Ale i tak go zapisałam co prawda prywatne ale bede płacić w sumie tyle co koło mnie za zwykłe a w grupie 8 dzieci a w państwowym u mnie 33 dzieci w grupie :baffled:. I ta dyrektorka znajoma kazała go za darmo przyprowadzać narazie zeby sie oswajał hehe więc spoko

Edysiek a ten furby coś gada czy chodzi ?
Dorcia i jak tam zaszczepiłaś Matiego?
Gaja czy twój Maksik koloruje kolorowanki, albo rysuje pytam bo mój nie tyka wogle kredek tylko czasem cos tam maźnie czy kółko narysuje a tak żeby siadł i malował to nic z tego. z plasteliny też nie lubi lepic normalnie jakiis anty jest heh

Maks koloruje i rysuje bohomazy bo Olka dużo plastycznych prac wykonuje to on z nią :) A tak sam z siebie to nie wiem czy by chciał, po ścianach to i owszem:tak:

Gaja dobra bym miala gdybym miała z 65 kg hahahah :D
Editku jeszcze nie, mamy na 27.05 za to pinda wczoraj nie chciała dać tego skierowania, dobrze, że P poszedl to jej nagadał taka niemiła baba z łaska wszystko , że dziecko powinno przyjsć ( a [pytałam i ie musiało ) poza tym przyjmuje na chorym dziecku i wielkie galy z tekstem" NA POLE TEŻ NIE WYCHODZI?" no co za pinda.. chyba dawno nikt jej nie bral w obroty :-D eh... mam nadzieje, że skierowanie będzie Ok, bo opisała się tam swoich prywatnych wywodów na tym świstku :szok:

mój tez lubi rysować kółka najlepiej kolorować, gwiazdy i takie tam, nawet zje kredke jak się nudzi, ale ścian nie popisał chociaż ma ku temu wiele okazji, do rysowania jest papier póki co

a ile niższa???????????? 2 cm ?? i już masz tyle kg mniej ..

Edyśku sukienke pokaże jak P mi wyśle zdj bo robił mi wczoraj w przymierzalni :p :p

reklama
Po prostu mamy "nasrane" w mózgach ot co!:laugh2:.
oj mamy :-D:-D:-D
Edytko ja też od jakiś 2 tygodni ciągle zmęczona jestem, kłąde się zmęczona i wstaję zmęczona.
no właśnie ja też i nie wiem czemu :baffled:
Ja obstawiałabym pogodę. 2 dni ciepła i znowu zimno, chciałam iść na ogródek ale za zimno :no2:

Za to inaczej czas spożytkowałam, na razie nie zapeszam, ale mam plan i chęci więc zobaczymy jak to będzie. Nic nie piszę żeby nie zapeszyć ;-)

Editek w końcu jesteś :-)
Furby gada po furbiańsku i trochę po polsku, śpiewa i tańczy. Nie chodzi, tylko ma taką ruchomą podstawkę, to się może na różne strony ruszać - kołysać, i uszka ma ruchome. No i te oczy :-D:-D:-D

Wiesz jakoś nie pomyślałam, że to może być brak magnezu, staram się brać, ale zwykle zapominam :zawstydzona/y: Teraz wezmę, jak jeszcze pamiętam ;-)

Fajnie z tym przedszkolem, może się przyzwyczai z czasem.

Mateuszkowa nie masz co wago porównywać, jak już coś to BMI. Moje jest niemal takie jak Twoje a waga 57. Choć tak naprawdę to nie waga jest najważniejsza, tylko centymetry :tak:

Do góry