reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja no co Ty! na 1 cm liczysz 1 kg? to gdzie te dwa kilo powinny być usytuowane? :p na czubku głowy? :-D

Edyśku zgadzam się, tylko cm są dobrym wyznacznikiem oc zym może świadczyc zakup sukienki w rozm 38 ;-)) se, se, se.. niestety w cyckach i by 36 poszło ale doopa już nie ta. cos Ty wymyśliła? jakieś przemeblowanie znowu? ciekawa jestem tej Twojej czerwieni w sypialni

reklama
jakie 2 kg we włosach Dorka? Chyba nie zajarzyłam, to co masz więcej niż na pasku czy ja średnio jarzę :-p:-p:-p:-D

Co do ciuszków zamówiłam sobie kilka bluzem w rozm S/M, bałam sie że nie wejde ale sprawdziłam wymiary najpierw lecz i tak obawy były - leżą jak ulał :)

ooo a skąd to zamówiłas?? pochwal się
nie,nie mam JUŻ 2 WIĘCEJ haha jeszcze tego by brakowało :p :p ale moim marzeniem jest 65, może kiedyś...

ja takie tanie ciuszki zamówiłam ale nie sa najgorszej jakości :) zobaczymy po praniu, później wkleję jakie :)

no koniecznie wklej. ja też bym cos kupiła, bo naprawdę niby mam szmaty ale takie wiekowe... :/ :/ czasami już nie pasuje ubrać bluzki, która jest troche poza pępek.. no..

Mateuszkowa, nie to jest związane ze mną, tylko nie wiem na ile mi chęci wystarczy ;-) Chciałabym znowu mieć moje dawne 53 kg :rolleyes2:
A kolor jest taki, tylko tutaj coś bardziej różowo, a tak naprawdę jest czerwono.

Załączniki

• WP_000209.jpg
    WP_000209.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 40
  • WP_000211.jpg
    WP_000211.jpg
    6,9 KB · Wyświetleń: 48
  • WP_000213.jpg
    WP_000213.jpg
    9,6 KB · Wyświetleń: 42
o kurcze, zupełnie fajnie!
wyobrażalam sobie jakąś wersje pokoju Pani Bukietowej :-D a tu jest elegancko i te stropy białe dużo szersze niż myslałam :-) eh gdybym miała sypialnie.. :sorry2: i co? na środku łóżko i jakies szafki nocne, czy jak ?

no to zdradź o co chodzi :-p

Pojechałam po córkę, a ona stwierdziła że pójdzie do koleżanki i razem odrobią lekcje :baffled:
No chodzi o dietę, ćwiczenia i takie tam. Nie chcę nic pisać na zapas, bo obawiam się że zakończy się na moim słomianym zapale jak ostatnio. Ale waga jest nieubłagana. Zrobiłam dzisiaj kilera i przeżyłam, więc może jeszcze nie jest tak źle ze mną ;-)

Stoi tam łóżko, szafki nocne, komoda i jeszcze duża szafa na całą ścianę. Także potem za dużo miejsca tam nie ma, ale w końcu tam się tylko śpi ;-)

Edyśku córa dorasta co się dziwić, matka pojdzie w odstawkę w najbliższym czsie.. :sorry2:wydaje mi się, że ze synem to "latwiejszy" moment.. ??? bo z corką to się jest bliżej chyba?? a tu nagle sekrety są z koleżanką a nie mama.. a może nie wiem co i jak ? :p

będzie cieplej to będzie łatwiej tłuszcz spalać a teraz to co u mnie 11 stopni i żarlabym cały dzień najlepiej i na kolacje 5 kromek oto mam z kabanosem, serem żółtym i pomidorem -_-

wrzucialm foty.

reklama
Witam :-)
Mateuszkowa na pewno to coraz bliżej :baffled: Mam tylko nadzieję, że uda mi się być na tyle blisko, żeby zawsze być wsparciem. I żeby ta bliskość, która jest między nami ciągle była, tak aby mogła przyjść do mnie ze wszystkim i miała do mnie zaufanie. A jak będzie to czas pokaże :tak:
Za to dzisiaj z samego rana działała mi na nerwy, jednak udało mi się zachować spokój, ale mało brakowało. To już chyba ten wiek :eek:
To teraz pora na dawkę pozytywnej energii ;-)

Do góry