reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mega ja też juz prace ogrodowe zaczęłam, dzisiaj pogoda pokrzyżowala mi plany, ale mam nadzieję że w przyszłym tygodniu pójdę na całość.

Widzę też masz uparciucha ubraniowego :-) Moja do tej pory nie ubierze czegoś co jej nie pasuje. Jak coś jej źle leży, gryzie (metki od razu odcina), drapie, odstaje, ciśnie to nie założy więcej, mimo próśb i gróźb. Nie raz było, że coś raz ubrała a potem tylko w szafie leżało. Tyle dobrze, że ma po niej kto nosić ;-)

reklama
witam:-)
edysiek ja mam 2 szt. takie.Mala nie lubi nowych rzeczy,musi najpierw je kilka dni pooglądać,potem już chodzi:-) Dużo rzeczy ma "z boleniem" albo "z ciśnięciem" i ona ich nie ubierze i koniec:-)Duża natomiast to juz inna para kaloszy.Chodziła zawsze we wszystkim co jej dałam,nigdy się nie brudziła,tydzzień by mogła w jednych chodzić.Ale niedawno się pozmieniało,wszystko jest za dziecinne,kolory jak dla dziecka itd.Zwariować można.

dzisiaj u mnie piękne słonce,ale ja czekam na te zapowiadane 20 stopni.Jak zmienia teraz prognozy to się chyba zabije.:baffled:

Witam :)
Widać, że wszystkie czują wiosnę, odpuściły forum i pewnie wychodzą łapać wit. D.
Rzadziej zaglądam, bo ciągle coś... a to koleżanka, a to siostra z córką, a to porządki no i czas na ćwiczenia muszę znaleźć.

Zainspirowana czytaniem setek artykułów o dietach wpadłam na blog fit and sexy, zajrzyjcie tutaj:
fit and sexy | inspirujący blog o fitnessie i zdrowym stylu życia: Fit metamorfozy

Coś dla Gai, sądzę, że Twoje stanie w miejscu wagi wygląda właśnie tak, jak na ostatniej metamorfozie: rośnie waga mięśni, a Ty coraz mocniej wymodelowana wagowo nie "szczuplejesz". Np. zdjęcie Ewy Chodakowskiej, która zrzuciła 3 kg ale aż 7 cm w talii.

Podobne efekty obserwuję u siebie, nie ważę się na razie, żeby się nie irytować ;)
aaa! coś na płaski brzuszek!
fit and sexy | inspirujący blog o fitnessie i zdrowym stylu życia: Sposoby na... płaski brzuszek

Ile minut ćwiczyć brzuchol? Gaja? Edysiek?

Edyśku nakupiłam wszystkiego co potrzebuję na urlop: kremy, buty do wody, strój dla mamy, letnie kapelusiki, kąpielówki i inne pierdoły.
A ponieważ strasznie łamią mi się paznokcie kupiłam odżywkę z sally h + kosmetyki kolorowe bo sprzedający miał tego sporo.

Wracajcie tu bo marne mam pomysły na odp.... :crazy:

Ostatnia edycja:
Natalini brzuch ćwiczę praktycznie codziennie ale ile minutowo to nie wiem:baffled: Może z 25-30 minut:tak: bo w sumie pilates jest na brzuch i on sam ma 15 minut a w treningach też zawsze te 10-15 minut jest:tak:

:-)
Weekend minął całkiem przyjemnie, nawet nie szkoda że jutro do pracy trzeba iść i wstać o 5 :baffled:
Wczoraj trochę pogoda drażniąca była, deszcz, słońce i wiatrzysko. A dzisiaj już w miarę fajnie. Rano tylko rosół ugotowałam i pojechaliśmy nad staw pogrillować, posiedzieć ze znajomymi.
Ryby też chcieliśmy łapać, ale one coś nie były chętne :-p

Natalini ja ćwiczę 8 abs czyli 8 minut dziennie i jak się ćwiczy systematycznie to po miesiącu widać efekty.
Ale ostatnio przeczytałam, że nie powinno się ćwiczyć codziennie, trzeba robić co najmniej 1 dzień przerwy bo mięśnie potrzebują regeneracji :szok: :baffled: i sam nie wiem co o tym myśleć.

wstawać kochane :)
Boski dzień się zapowiada :p Ja jak tylko odpalę moją Jillian to uciekam na długiiii spacer, później rower - ach, ach jednym słowem.

Edytko ja też działkę musze przygotowac do wiosny, chyba zamontuję fotelik na rower i będziemy jeździć z Maksem po troszku robić:tak: Tylko ja mam taki jakiś mały i normqlnie boję się w nim dzieci wozić, wlałabym kettlera na krótego mnie nie za bardzo stać:dry:

hej
u nas dalszy ciąg super pogody, tak więc jesteśmy cały czas poza domem :-) dziś niestety muszę zrobić jeden spacer bo mam obiad do ugotowania itp.
no i rozpoczynam dziś bieganie wieczorne o ile ten wiatr troszke ustanie:dry:

Edysiek też słyszałam, żeby robić przerwy w ćwiczeniach :tak: myśle, że abs co 2 dzień też może być

Hejka:-)
Gaja powiadasz że fajny dzień u was a u nas szaro, buro ehh ale jest cieplo i nie pada na szczęście heh
Jak sie ogarniemy to tez idziemy na spacerek przed snem.
Edysiek ale ci fajnie z tym grillkiem heh my bylismy w sobote na wsi ale jeszcze nie robilismy grilla bo raz padało raz słonce ale odbijemy sobie poźiej heh
dobra ide sie ogarnac skrobne później cosik:-)

ćwiczenia zrobione, godzinka z Jillian oraz 185 przysiadów (bez przerw):tak:
Idę się wykąpać i uciekamy na spacerek - sprzątanie poczeka :-p

reklama
melduje się, że jednak wyszliśmy :-) uwinęlam się szybko i biegusiem na chociaz godzinke :-)
popoludniu znowu ruszamy :-)

Do góry