reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam,
juz poćwiczonkach i kąpieli zrobiłam godzinke z Jillian, później pilates po południu a w międzyczasie spacerek zaliczymy, choc słonko nam się ukryło a zapowiadał się taki słoneczny dzionek:baffled:

reklama
Hejka:-)
My już po spacerku spimy heh u nas taki gorąc że szok normalnie z krótkim rękawem chodzę a mały w bluzie
a teraz mam relaks z praniem i zmywaniem haha
milego dnia dziewczynki:-)

Witam :-)
Niedawno wróciłam do domu. Porobiłam co nieco na ogrodzie, a potem jeszcze chwilę posiedziałam z sąsiadką.
Szkoda do domu wracać, ale nastawiłam zupę i trzeba co nieco ogarnąć.

cześć:-)
dziewczyny,nie mogę chwilowo za bardzo zaglądać,bo mam remont w domu.Tone w gipsie i kurzu:baffled:
ale jeszcze tu wróce;-)

Hej:-)
O ja nikogo nie od rana widać że ciepaełko hehe
U nas chodzimy z krótkim rękawem a mały w cienkiej bluzie takie ciepło heh
Ja dieta ostro dzisiaj jajka tuńczyk i samo białko heh i dużżżoo wody bo teraz widzę jakie mam braki jak trzeba kurtkę zdjąć haha i oczywiście wykorzystuję kazdą chwilkę na spacery na palcu zabaw mój długo nie usiedzi także nachodzę się nieźle aż wczoraj zakwasy miałam haah

No rozumiem, że ciepło i pewnie ciągle na dworze ale chyba parę słów dziennie można napisać

Ja też korzystam z pogody i tylko z pracy wracam to od razu wybywam na ogródek.
Dzisiaj posiałam marchewkę, pietruszkę, pasternak, rzodkiewkę i sałatę. A wczoraj siałam kwiatki. Ale jeszcze trochę nasion muszę dokupić.

Edytko ty juz siejesz? ja chyba koło maja wysieję bo pamiętam, że rok temu siałam początkiem maja i miałam tak samo szybko plon jak inni działkowicze:tak:
A ja dziś tak jak większość poza domem, nałaziłam się z Maksem trochę, potem ćwiczenia i tak zleciało.

Gaja sieję, bo już się doczekać nie mogłam. Dla mnie praca w ogrodzie to sam relaks :-D
Ja moje warzywka przykwyłam agrowłóknina, to maja ciepło ;-)

U nas pogoda już się popsuła, wczoraj wieczorem lało :crazy:

Hejka:-)
My wczoraj bylismy na działce mamy taka jak Gaja ale ja swoja chce sprzedać to nic nie robie na niej ale tato ma koło nas to tam sobie urzędujemy to on sadził cebulę wczoraj ale mówi że po niedzieli też już wysadzi resztę heh
A teściowa moja we wtorek wszystko wysadziła juz.
Dzisiaj moze pojedziemy sobie na wies to mały się wybiega i wybawi heh chociaz odkąd jest ładna pogoda to bardzo mało czasu spędzamy poza domem, ja to czuję normalnie zakwasy czy coś ;-)chyba nieźle się zasiedziałam przez zimę hahah
Idę ogarnąc co nieco bo trzeba będzie wyjśc bo u nas pięknej pogody ciąg dalszy.
Edysiek a z czym jecie ten pasternak?

reklama
Editek ja pasternak używam zamiast pietruszki. W smaku niemal się nie różni, a za to w przeciwieństwie do pietruszki zawsze bardzo ładnie rośnie. Zresztą to co sprzedają w sklepach czy na bazarach to też często jest własnie pasternak, bo korzeń jest niemal nie do odróźnienia od pietruszkowego.
Pietruszkę sieję w sumie tylko na natkę.

Do góry