reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Gaja mój tez jak padl tośpi, ale pewnie zaraz wstanie znając życie
ja za to w "wolnym czasie" umylam balkon.. Jezusiu..jaki syf tam był..
czarno na podłodze.. czarno!!!!! płynem do szyb zdzierałam ten brud:-D

Witam :-)
Korzystając z pogody ledwo co z pracy przyszłam od razu poszłam na ogródek. Pograbiłam, posadziłam cebulę i groszek, jeszcze kawałek przekopałam i zmachałam się troszkę, ale tak to ja lubię

A i już zaczęłam jeździć rowerem do pracy :tak: zawsze to trochę ruchu (mam 3,5 km).

Teraz trzeba trochę chałupkę ogarnąć, poskładać pranie i zrobić obiad na jutro.
Jutro też planuję prace w ogródku. Jeszcze dużo pracy przede mną :-):-)

ej laski a gdzież Wy ? :szok::-p

ja już siedze w piżamce :D nawet mały jeszcze nocnikuje przed kąpaniem a matka już w pościeli :D a to dlatego, że poszłam pobiegac :tak: super pogoda na bieganie, gdyby nie ten wiatr :/ co chwilę tylko ochładzal mi spocony kark -_- mam nadzieje, że nic mnie nie złapie bo ja sobie juz wkręcam :-p

jestem, cały dzien poza domem, w ruchu a to rower a to spacery i tak o 20 wróciłam do domu :)
Jutro ma u nas padac to będziemy koczowac w chałupie :/

halo ?:confused::confused::szok::szok::szok:

ja już na nogach po 6 bo mnie P obudził :dry: za to wszystko zrobione i po 10 idziemy na spacerek i do sklepów
a popołudniu po soczewki śmigam i później znowu pobiegać :tak:

Hejka:-)
No wreszcie cieplutko jupiii:-)
zbieramy sie i jedziemy do księgowej heh a potem na mały spacerek i na drzemkę heh
My tez wczoraj wrócilismy około 19 do domku trzeba wykorzystac na maxa pogode zwłaszacza że mały spał mi 3 godziny w dzień heh
Ale ja wybiegana mały tez i to sie liczy;-)

Dorotko i jak tam nie masz zakwsików po bieganku hahha a jak zdrówko?;-)
Edysiek przy takiej pracy to nieźle też mozna się opalić co?
Gaja ja wczoraj wieczorkiem zrobiłam sobie 20 tych twoich przysiadów ale czułam mięsnie masakra jak ty robisz prawie 200:szok:? heh
Jolek ? pochwal się remontem :-)

witam,
Editek bo na początku mięśnie bolą a później tylko zadyszka jest :) Dziś zrobiłam 190 :) i skalpel, później pilates abs :)

Co do pogody to u nas pada :/ od razu chłodniej:baffled:

Editku ani śladu po zakawasach, może jeszcze się pokażą a może nie

Gaja u nas 20 stopni!!! szał na krótki rękaw bo tak grzeje

własnie robie sobie i małemu spaghetti i ogolnie relaksik przed kolejnym spacerkiem, bo mały może się zdrzemnie
tak wiec siedze z kawusią i coś obejrze..

reklama
Witam :-)
U mnie właśnie pogoda się popsuła. Zdążyłam wrócić z córcią z biblioteki i zaczęło padać.
Czyli dzisiaj nici z pójścia na ogródek. Choć chyba dobrze, bo dzisiaj jakaś wypompowana jestem :baffled: Nie wiem czy to przez tę pogodę, czy przez to że zbliża mi się @, bo nie dość że jestem jakaś rozbita to jeszcze włączyło mi się mega ssanie :eek:
Na razie piję kawę, to może choć trochę mnie pobudzi.

Editek
jak się człowiek porozbiera to się opali. Ja raczej powoli się opalam, choć na buzi już coś tam mnie musnęło, a na pewno piegów przybyło :-p

Do góry