reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Hejka.

Mateuszkowa "poruszenie" powiadasz :-D Udanych zakupów i imprezki wieczorem:)

Gaja u mnie to samo co u Dorki, na drugi dzień organizm domaga się JESZCZE !! :zawstydzona/y:
Super że plecak już masz , co następnego do zakupu masz na oku??

Edyśku Ty masz zdrowie od rana po koleżankach biegać:) Co ciekawego dziś pichcisz?

Editku no tak pora zacząć kupować łaszki wiosenne dla dzieciaczków. Muszę najpierw przegląd szafy zrobić, co mamy co nam trzeba,

Byłam wczoraj na pogotowiu okulistycznym i pani doktor stwierdziła,że nie widzi przyczyny bólu mojego oka, bynajmniej nie w sensie okulistycznym. Kazała mi tylko za jakieś dwa tygodnie odwiedzić okulistę (łatwe do powiedzenia, gorsze do zrobienia bo w grę wtedy wchodzi tylko wizyta prywatna!) i skontrolować ciśnienie oka,bo ogólnie wczoraj mieściło się w normie, ale było przy górnej granicy.
Znieczuliła mi wczoraj oczy do tego badania że i ból mi przeszedł. a jakie fajne oczka miałam. Po wszystkim poszłam jeszcze do sklepu i panie ekspedientki dziwnie się na mnie patrzyły :-D
Dziś mam strasznego lenia bo kiepsko spałam,ale zaraz się doprowadzę do porządku i zabieram się za ćwiczenia:)

Dorka tylko jakie my plecaki miałyśmy hehe:-p Ja wiem, że ten wytrzyma, bo moje dzieciaki wiedzą, że się nimi nie rzuca a druga sprawa przecież w klasie I-III to oni je w klasie mają tylko na angielski idą do innej :-D

jolek następny zakup to zapewne piórnik mam kilka modeli na oku ale Olka podejmie decyzje jaki:tak:

Dorka kupiłam od babki na ogłoszeniach u mnie w mieście kurde pokazałbym ale zginęła mi gdzieś karta od aparatu i nie moge robic zdjeć ale poprosze J zeby przyniósł z samochodu swoją bo on ma tam piosenki i zrobię to wstawię.:-)

Jolek no to niexle masz z tym okiem kurde:-( a co do garderoby to ja juz dwaa dresy kupiłam dwa sprzedałam nawet dzisiaj mi przyszedł z pumy za 34 zł go kupiłam ale stan super a tak to stwierdziłam ze mamy na wiosnę 5 kurtek:szok: sama nawet niewiem skąd aż tyle heheh

Edysiek co gotujesz dobrego to może odmałpuję bo ostatnio wraz z tą okropną pogoda opuszcza mnie wena na gotowanie heh

Mały juz mi spi dwie godziny a ja wszystko zrobiłam i sobie siadlam chwilkę jeszcze wątróbke usmazę i jajka w majonezie zrobię jako że mamy dzisiiaj gości wieczorkiem hehe

Editku dwie pary spodni dresowych to i ja mam w lidlu kupiłam takie na teraz i na zaś bo w dobrej cenie były. Bluza jeszcze nada się z jesieni bo trochę większa była. Kurtkę ostatnio mierzyłam to też jest ok ale nie wiem co będzie za jakieś dwa miechy:/ A i jeszcze jedną kurtkę taką typowo na dwór w szafie odkryłam. Na pewno byty będę musiała zakupić.

Gaja zainspiruj mnie, co dziś ćwiczyłaś?? muszę doopcię ruszyć:)

dziś mel b:
abs
brzuch
pośladki
nogi
rozciąganie
oraz 8 min abs

wsio;-)

ja tez musze sobie dresówki kupić bo mam takie pumpki alladynki L-ki i mi z tyłka spadają musze M-ki kupić :/ A kurtke kupiłam w zeszłym roku na wiosnę i też mi za duża - z jednej strony fajnie ale z drugiej to kurcze ona nowa jest i chciałam ją jeszcze ponosić:dry:

Jolek a no tak wyszło :-D znieczulenie oczu ?? chyba bym umarła :D miejmy nadzieje, że to nie wysokie ciśnienie i że już nie wroci..

Gaja
no ja miałam "porządne" tornistry, usztywniane i takie tam :p :p ale może faktycznie w kl. 1-3 to plecak tylko siedzi koło ławki :tak:

Editek Ty nie rób zdj tylko mi dawaj namiary jak coś ;D ja mam z zeszłego roku dla malego 3 dresy umbro, londsdale czy jak sie to pisze i ejszcze jakiś ale on w tym nie chodzi :/ chyba zacznie bo nadal są dobre ;D w zasadzie to nie takie dresy tylko takie "śliskie"

ja już poskakałam z 15 min i powiem, że efekty już widać ale co i jak to napiszę jak miną równo 2 tyg :tak:
lakier na pazurach schnie-1 warstwa, jeszcze druga :p
wczoraj byłam w galerii i jakie tanie sa ubrania w pul&bear ale cholera jakaś niewymiarowa jestem bo spodnie krótkie ;(((((((((((((((( chyba na mniejsze lachony to wszystko :/ jak zawsze, kurtka taka fajna ramoneska z 150 zł na 80 juz miałam brac ale cycki nie pozwoliły mi sie zapiąć :szok:

reklama
Mateuszkowa to znieczulenie to w kroplach...głupie uczucie potem czujesz taki dziwny dyskomfort pod powiekami :-D

Idę się położyć na chwilę bo już sobie z mulącą nie radzę, może i młody się skusi na drzemkę. W sumie to powinnam obiad teraz jeść ale głodna nie jestem

Do góry