hej
brak słońca skutecznie obniża moja energię
u nas śniegu po pasy..nadal.
skaczę na skakance po 10 minut, jestem spocona jak szczur.. ale chcę wierzyć, że będą jakieś efekty.. dam sobie 2 tyg, z dietą jest różnie. nie odmawiam sobie czekolady czy tego co chce.. jak odmawiałam sobie to było gorzej.. ale za to przeprosiłam się z kefirami..
byliśmy na krótkiej imprezie w sobote, mąż po piątkowym balu robił za kierowcę wiec mogłam się napić
w czw. moja matka sama zaproponowała, że przyjdzie do Matiego max do 22.30 więc dobre i to bo ją o nic nie prosiłam
, a w piątek idziemy do kolegi P na parapetówke ( tego mojego dawnego ah i oh
), teściowa zostanie na całą noc jak trzeba więc już się ciesze ..
w planach mam remont - zmiana salonu całkowicie, więc szukam jakiejś inspiracji ale ciężko z tym, wymyśliłam sobie coś ale nie wiem czy to możliwe hahaha, pokój Matiego też do przemalowania + wywóz mebli na działkę, wiec będzie miał swoje królestwo.
kupiłam sobie nowy zlew ( większy ) więc chodzę cała happy, jeszcze dziś po baterie idziemy do leroy merlin - upatrzyliśmy taką :
Bateria zlewozmywakowa VENETO VERDELINE FERRO - Baterie zlewozmywakowe - w atrakcyjnej cenie w sklepach Leroy Merlin.
sąsiedzi powodują, że narastają we mnie myśli istnie mordercze, nic tak mnie nie wkur..... jak nie szanowanie tego, że ktoś prócz nich tu mieszka. ale spoko odkujemy się, tylko szkoda, że trzeba czekać z pół roku na to.