reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jolek nie chcesz śnieżku? :unsure::unsure::unsure::unsure:

a ja chce już ciepełko!
i chce iść pobiegać... oby do marca..oby ..

reklama
to może jak będziemy bardzo chcieć to przyjdzie? :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

edit:
machnęłam 200 podskoków na skakance sposobem Gaji :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa może jakiś "taniec wiosny" :-D;-)

Sposobem Gaji?? a co to za sposób??

Właśnie przejrzałam siatę butów dla Igora po moim małym kuzynie, ale qrka najmniejszy rozmiar to 25 a my dopiero w 23 wchodzimy :/ więc buty dopiero od jesieni zaczniemy nosić (te które jeszcze dobre będą. Najlepsze jest to że dwie najlepsze pary są niekompletne, mam nadzieję,że M w piwnicy znajdzie brakujące sztuki!

Jolek może być taniec wiosny, ale musimy się zmówić wszystkie na jedną godzinę ;D
sposób Gaji tzn nie skakać po boksersku co robiłam czyli jeden skok- jeden przekręt skakanką tylko takie podskoki ze 2 w miejscu i dopiero skakanka w góre takie wolniejsze - wiesz o co kaman? ;D

buty dla nas bo Mati drepta w 24-25 hehe a nie boisz się , że mały będzie krzywił nóżki po nim ?

Nie kumam ...dwa w miejscu i jeden przez skakankę??

Myślisz że już sobie nie wyprofilował nóżki do tej pory i może jeszcze krzywić??

Jolek27 jestem, jestem....dotarłam wkoncu do was po dzisiejszym obzarstwie paczkowym hihihh mamuska mi przywiozła i zjadłam chyba 3 ale nic poza tym w ciagu dnia :p
Nie zagladałam ostatnio bo "szpital" w domu, rozłozyło nas na dobre, młoda troche marudka wiec nawet siły nie mam i weny na pisanie. Zreszta nadal bez nastroju jestem i nie chce wam tu smęcić.
Co do wagi to od poczatku lutego zeszło 2kg, jestem mega zadowolona, od jutra poszczę i zero słodyczy do świąt. Trzeba trzymac sie w ryzach, inaczej do maja nie schudne :)
jak wyzdrowieje i zdrobi sie cieplej to ruszam na dworek uczyc sie biegac :p tzn kondycje wyrabiac bo ostatni raz chyba biegałam w szkole a to bylo bardzo dawno. Wiec powolutku krótkie dystanse bede pokonywac az wkoncu dotrwam i kilometrówke bede robic hihihi

Cześć Dziewczyny, mogę się przyłączyć?
Szukam wsparcia i dobrego kopa, żeby zrzucić conajmniej 12 kg i własnie - do maja!
Także Olisia - próbujemy???
Pozdrawiam wszystkie i zaczynam od dziś porządne dietowanie po dzisiejszych kilku pączkach (4 sztuki, :zawstydzona/y: ale poza nimi 2 kawy, 6 zielonych herbat...)

reklama
jolek na skakance robisz w sumie trzy podskoki na jeden przekręt, czyli skaczesz dwa podskoki szybkie a trzeci z przekrętem skakanki o!:tak:

Oliśka 2 kg to super :) na suwaku odznaczyłaś?

Natalini jak najbardziej witaj :) Napisz cos więcej :) ile teraz ważysz jaki wzrost? czy masz jakis plan na tą dietę:tak:

edit: a ja wczoraj sobie duety chodakowskiej zapodałam pierwszy raz 1 i 3 trening to sama przyjemność gorzej z 2 ale dałam radę :)

Ostatnia edycja:
Do góry