reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jolek nie chcesz śnieżku? :unsure::unsure::unsure::unsure:

a ja chce już ciepełko!
i chce iść pobiegać... oby do marca..oby ..

reklama
to może jak będziemy bardzo chcieć to przyjdzie? :rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:

edit:
machnęłam 200 podskoków na skakance sposobem Gaji :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa może jakiś "taniec wiosny" :-D;-)

Sposobem Gaji?? a co to za sposób??

Właśnie przejrzałam siatę butów dla Igora po moim małym kuzynie, ale qrka najmniejszy rozmiar to 25 a my dopiero w 23 wchodzimy :/ więc buty dopiero od jesieni zaczniemy nosić (te które jeszcze dobre będą. Najlepsze jest to że dwie najlepsze pary są niekompletne, mam nadzieję,że M w piwnicy znajdzie brakujące sztuki!

Jolek może być taniec wiosny, ale musimy się zmówić wszystkie na jedną godzinę ;D
sposób Gaji tzn nie skakać po boksersku co robiłam czyli jeden skok- jeden przekręt skakanką tylko takie podskoki ze 2 w miejscu i dopiero skakanka w góre takie wolniejsze - wiesz o co kaman? ;D

buty dla nas bo Mati drepta w 24-25 hehe a nie boisz się , że mały będzie krzywił nóżki po nim ?

Nie kumam ...dwa w miejscu i jeden przez skakankę??

Myślisz że już sobie nie wyprofilował nóżki do tej pory i może jeszcze krzywić??

Jolek27 jestem, jestem....dotarłam wkoncu do was po dzisiejszym obzarstwie paczkowym hihihh mamuska mi przywiozła i zjadłam chyba 3 ale nic poza tym w ciagu dnia :p
Nie zagladałam ostatnio bo "szpital" w domu, rozłozyło nas na dobre, młoda troche marudka wiec nawet siły nie mam i weny na pisanie. Zreszta nadal bez nastroju jestem i nie chce wam tu smęcić.
Co do wagi to od poczatku lutego zeszło 2kg, jestem mega zadowolona, od jutra poszczę i zero słodyczy do świąt. Trzeba trzymac sie w ryzach, inaczej do maja nie schudne :)
jak wyzdrowieje i zdrobi sie cieplej to ruszam na dworek uczyc sie biegac :p tzn kondycje wyrabiac bo ostatni raz chyba biegałam w szkole a to bylo bardzo dawno. Wiec powolutku krótkie dystanse bede pokonywac az wkoncu dotrwam i kilometrówke bede robic hihihi

Cześć Dziewczyny, mogę się przyłączyć?
Szukam wsparcia i dobrego kopa, żeby zrzucić conajmniej 12 kg i własnie - do maja!
Także Olisia - próbujemy???
Pozdrawiam wszystkie i zaczynam od dziś porządne dietowanie po dzisiejszych kilku pączkach (4 sztuki, :zawstydzona/y: ale poza nimi 2 kawy, 6 zielonych herbat...)

reklama
jolek na skakance robisz w sumie trzy podskoki na jeden przekręt, czyli skaczesz dwa podskoki szybkie a trzeci z przekrętem skakanki o!:tak:

Oliśka 2 kg to super :) na suwaku odznaczyłaś?

Natalini jak najbardziej witaj :) Napisz cos więcej :) ile teraz ważysz jaki wzrost? czy masz jakis plan na tą dietę:tak:

edit: a ja wczoraj sobie duety chodakowskiej zapodałam pierwszy raz 1 i 3 trening to sama przyjemność gorzej z 2 ale dałam radę :)

Ostatnia edycja:
Do góry