reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Na pewno zrozumie hehe a najlepsze że zmieni klimat bo ten smog u was jest straszny, musisz koniecznie zdać relacje bo niedługo mamy rocznice ślubu i myslałam gdzieś wybyc na weekend, chciałam do Zakopca ale ferie się zaczynają i chyba bedzie niezły tłok hehe

A i zważyłam się dzisiaj z ciekawości i mam 1,5 kg mniej ale dostalm okres to może jeszcze coś spadnie jak się skonczy heh marzenie:-D;-)

reklama
ja już się nie waże bo nie zrobiłam tego tydz temu i nie wiem od czego mam liczyć :/ :/ więc zaniżam, tak się kończy podżeranie, podlamało mnie to okropnie :(

no smog jest..co poradzić :/ :/ a my na naszą rocznice nigdzie nie wybywamy ( a będzie 5 ) może wkacje wcześniej sobie podarujemy na nią,,z dzieckiem ofkors :p

Dorka fajnie taki wypad weekendowy, ach pojechałabym z mężem i nawet z dziećmi - niestety sfera marzeń:-pNawet nie wiem czy w tym roku w wakacje gdzies pojedziemy bo nie mam z czego odłożyć teraz a zawsze z nowym rokiem na ten cel zbierałam co m-c teraz jest kiepskawo i nie ma z czego:sorry2:

Acha i wyszliśmy na 1,5 godzinny spacer od razu człowiek się lepiej czuje jak powietrza łyknął:tak:

Ja już po pracy i w końcu weekend :-)
Właśnie piję cappuccino ale takie wzbogacone o kawę rozpuszczalną i z mleczkiem oczywiście :tak: A do tego coś słodkiego by się zjadło :huh:

Editek, tak podobno korale będą robić dla babci i jeszcze coś dla dziadka. Jedna paczkę mam przyprażyć na patelni, żeby było brązowe.
Mateuszkowa fajnie, że wyjazd Wam się szykuje. No i dobrze, że całą rodzinką, ja tam jestem zwolenniczką takich rodzinnych wyjazdów.
My w tym roku w końcu planujemy wyjazd nad morze latem, ale co z tego wyjdzie to się okaże.

Miałam iść z córcią na spacer do biblioteki, ale po drodze z pracy sprawdziłam i zamknięta dzisiaj :-(. A po za tym ona na spacer nie chce iść, bo ma koleżanki. No i siedzę w domu, bo nie mam z kim iść :no2:

Edysiek nad morze sama bym pojechala heh mam rodzine tam ale wiadomo jak to z rodziną eh...
A co ciekawego czytasz teraz? Ja właśnie skończyłam kolejny swój kryminał i musze czekać jeszcze tydzień bo wychodzi co 2 tygodnie a przeczytanie zajmuje mi dzień góra dwa musze wolnije czytać hehe
Mój starszy też tylko koledzy a to na sks a to na kółka do szkoły chodzi dobrze że tego małego mam przynajmniej zmuszam sie do wyjścia z domu haha:-D

Jolek cześć:-)

Dorka a gdzie sie wybieracie w ramach wakacji? za granicę gdzieś?
Z dzieckiem też można się fajnie bawić heh ja niewiem jakbym się zachowała jakbym miała ich na dłużej zostawić,pewnie bym dzwoniła jak szalona do domu co chwilkę haha

Editek mam jeszcze jakąś babską powieść ale coś mi nie wchodzi a po za tym to nie mam co czytać, a biblioteka zamknięta :wściekła/y:

Właśnie gotuję sobie brokuła - to będzie na kolację.
Kurcze od jakiegoś czasu piję kawę bez cukru i tak się przyzwyczaiłam, że wypiłam to cappuccino i takie słodkie było (samo z siebie, bo go nie słodziłam), że mnie zamuliło zupełnie, bleeee

Edysku ja też piję bez cukru a może dlatego że z malekiem czy ty zawsze pijesz z mlekiem?
Nie znam się na cappucino bo nie lubie takiej kawy ale może ona naprawdę jest slodsza:-)

hej :)dotarłam wkoncu do was :)
Editek pytałas czy tyle schudlam na tej diecie odpowiedz brzmi tak :) + cwiczenia
co do ksiazki to czytałam ostatnio Greya, ktoras przebrneła przez ta ksiazke???

reklama
chłopaki już spakowane, zostalam tylko ja ale to jutro :D jeszcze jutro rano mam ang i bije się z myslami czy iść, bo sądząc po tym jak dziś sypie cały czas!!!! pewnie będziemy jechali te 100 km z 2,5 godz jak nic ...

Edysiek no to podobnie myślimy jesli chodzi o wakacje :tak: ja też nie słodzę kawy, slodkiej nie wypije bo mnie aż mdli! już mleko 3,5 % mi tak zasłodza je, że szok bo na codzień pije z 1,5%

Jolek ciao :D
Gaja no udało nam się:-p ta moja koleżanka to gra na tych fb , bierze udział w konkursach i wygrywa!! ostatnio jakieś tablety, nowe tel. samsungi, laptopy, a nawet proszki jelp czy inne no żyć z tego może hehehe

EDitek no... opcji nie jest wiele bo to od kaski zależy ale chyba Grecja ( ktoraś z wysp ) chyba, że się przekonam do Turcji albo Tunezji ale z dzieckiem tam się boję, poza tym byłam, jeszcze nic kupione nie mamy... grrr... odlożone też nic, raczej wieczny debet ale dla chcącego nic trudnego :p najwyżej jeść nie będziemy hehehehe

Olisia ja nie czytałam ostatnio mam ksiazkowy przestój :dry:

Do góry