reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam :-)
Ja na chwilkę, po pracy muszę do miasta jechać i nie wiem o której wrócę to teraz skrobne kilka słów.

Olisia gratuluję spadku :tak:
I życzę zdrówka dla malutkiej.

Gaja
i ja mam dość tej pogody. Ale z dnia na dzień u nas coraz chłodniej, to może już w weekend będzie mroźno i zimowo. Tylko czy to coś da :dry: Wydaje mi się, że mi to najbardziej słoneczka brakuje. Wygrzać się troszkę, nałapać promyków :-D naładować trochę akumulatorki i wygonić ten denny nastrój.

Jolek to ja remontuje sypialnie - na razie końca nie widać:-(
Mateuszkowa to chyba sama znalazłaś rozwiązanie problemu ;-):-p:-D
Ja ostatnimi czasy tylko takiego spalacza kalorii znam. Nie powiem całkiem przyjemny i mąż zadowolony ;-)

Miałam brać się za te absy ale ciągle coś, zawsze od poniedziałku :zawstydzona/y: tylko od którego :baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
no fajnie :p ładnie mnie podsumowałaś, P to byłby Ci wdzięczny za taki komentarz hehehehe :p

Dorka T. by skwitował, że w sendo sprawy trafiłam haha. Bo u mnie ewidentnie posucha. Masakra aż siebie nie poznaję:sorry2: Mój T. to biedny teraz ale co jak ciągle choroby sie ciągną, dzieci przez to marudniejsze a ja bardziej zgryźliwa i zmęczona. Musi poczekać:-p

Gaja też tak uważam :p :p odchowamy dzieci to i polepszy się:-D:-D:-D:-D:-D kiedy to będzie to niewiadomo:-D:-D:-D

EDyta no jasne :p i co jeszcze :p ja nie z tych co seksem żyją hahahahaha

EDyta no jasne :p i co jeszcze :p ja nie z tych co seksem żyją hahahahaha
no i ja nie z tych :-p
raz jest lepiej raz gorzej, chyba to zależy od tego w jakim czasie cyklu jestem

No i ja też jak byłam chora to nic z tego nie było i to długo.

Wróciłam niedawno. Byłam u lekarza u kontroli - wszystko ok. Potem u rodziców trochę byłam, bo zostawiłam tam Angelikę żeby jej ze sobą nie ciągać po lekarzach. Teraz lepiej unikać takich miejsc, zaraza wszędzie się szerzy.
A potem małe zakupy zrobiłam.
Musiałam po biedronkach szukać makaronu gwiazdki - Angeli do szkoły, bo na Dzień Babci będą z niego robić jakieś cuda.

Witam :-)
Co tu takie pustki ostatnio.
Ja tylko chciałam oznajmić, że i do nas w końcu dotarła zima
i w końcu rano było biało

w końcu wrzuciłam na zamkniety zdjęcia z urodzin córci, jakoś mi tak zeszło.

Witam siem:-)
Korzystając z wolnej chwilki ( maly wczuł się w świnkę peppe) i nie wisi na mnie co ostatnio ciągle robi :dry::baffled:
Skrobnę co nie co.
U mnie dieta w miarę z ćwiczeniami różnie zależy od tego ile mam do zrobienia heh ale i tak wychodzę z małym na ponad godzinne spacey także jakoś się ruszam hehe
zwłaszcza żeodrogę z nim pokonuję oczywiście dwa razy bo ja w jedna on w drugą stronę to się nabiegam hahaha
Okres do mnie zawital i chyba stąd było moje zamluenie tak myslę normalnie sama ze sobą nie mogłam zwytrzymać haha
No i muszę się pochwalć ze mały wreszcie woła siku ale com się namęczyła to moje wogle nie chciał wołać, na spacer mu zakładam jeszcze pieluchę bo jest zimno a my wychodzimy na dłużej to nie ryzykuję chociaż wczoraj miał suchą czyli zwytrzymuje jakoś heh no i na noc ale nie ma rady bo z nocy pielucha jest jak jedna wielka bomba myslę że niedługo dojdzie do całkowitej wprawy heh

Edysiek no włąśnie miałam się zapytać jak tam Twoja sypialnia a tu mówisz że końca nie widać heh
a co oni beda z gwiazdek robić korale? wow:-)

Jolek a co robicie malujecie czy panele dajecie?

Mateuszkowa, Gaja u mnie też posucha ale zawsze tak mam przed okresem zresztą no właśnie dzieci jak starszy idzie spać później ode mnie to ja niewiem chyba bym się musiała nad ranem budzić żeby coś zdziaać hahaha chociaż to całkiem nie głupi pomysł zacząć dzień od przyjemnych ćwiczeń hahaha

Olisia gratki spadku wagi i to na tej diecie juz masz tyle mniej?

witam się,
u nas tez prószy śnieg :) Jeśli nie będzie sypac za bardzo to wyjdziemy z domku wreszcie:tak:
Ale póki co musze poćwiczyć za godzinkę i ogarnąc ten burdel w mieszkaniu:baffled:

a u nas znowu sypie :D :D
i aż 0 stopni.. :-)

jutro jedziemy na week do Szczyrku bo koleżanka odstąpiła nam vouchery, które wygrała :D :D

Editek ja chyba jestem w ogóle anty :p :p :p ale powaznie, to po calym dniu jak mam dosyć to nie uważam tego za chwile które mnie odprężą :p :p wole iśc spać :p

Dorka hahaha to tak jak ja jak tylko mały uśnie to marzę żeby samej się położyc nie koniecznie isć spać ale leżec i nic nie robić :-D
Ale ci fajnie a Matiego zabieracie?

reklama
a jaże inaczej :-D zabieramy, zabieramy :p łaski nie chce u nikogo , żeby zostawał zresztą niech dziecko się też nacieszy sankami na stoku hahahahaha :p :p
jakoś nie miałabym sumienia go zostawić, chociaż mały i może "nie zrozumie" tej frajdy

Do góry