reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

jaka cisza, gdzie wy wszystkie jestescie :))
szykujecie sie do Sylwestra ???
NIE WIEM CZY JUTRO BEDE I Z TEJ OKAZJI CHCIALAM WAM ŻYCZYĆ
WSPANIAŁEGO ORAZ SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2013, ABY BYŁ DUZO LEPSZY NIZ TEN KTÓRY JUZ ODCHODZI, SPEŁNIENIA MARZEŃ ORAZ OSIAGNIECIA CELU I WYMARZONEJ WAGI :)))
3182.jpg

reklama
Olisia ja niestety nie pomogę, nie używałam i nie wierzę w skuteczność tych specyfików ;)

A jak tam postanowienia? Z nowym rokiem pełnym krokiem w dietkę?

Gaja23 ależ oczywiscie ze od jutra dietka, biore sie ostro za siebie, nawet sie przygotowałam :) produkty dietowe juz zakupione, balsamik wyszczuplajaco-modelujacy tez, jestem pełna checi do ćwiczen oraz zamówilam sobie ten wspomagacz asystor slim :) aha no i mam jeszcze herbatkę wspomagajaca trawienie :p tak wiec ruszam od jutra. Zrobie sobie zdjecia przed odchudzaniem i pozniej po :-) zobaczymy czy wytrzymam i czy jakies efekty beda. Kazdy kg mniej mnie ucieszy

Stary rok się dzisiaj kończy,nowy się zaczyna.
Niechaj radość trwa dziś wiecznie,
zdrowie nigdy nie opuszcza,
a sakiewka niech będzie zawsze pełna.
Szczęśliwego Nowego Roku 2013.

witam,
ja mam nadzieję wytrwać w ćwiczeniach:tak:no i potowarzyszę wam w odchudzaniu, nie że chcę coś zgubić ale gdyby cosik spadło to przecież sie nie popłaczę:-p

Olisia jak tam dietka, zaczęta????
A reszta to gdzie się podziewa hę? Takiego zastoju to ja tu nie pamiętam. Opierdzielacie sie dziewczyny jednym słowem ;)

A ja się pochwalę, że Maks bezpieluchowy i w dzien i w nocy oraz drugi powód to moja Olka wreszcie zaczyna czytać - sama i to chce, żadnego przymusu. A jeszcze rok temu wszystko jej problemy sprawiało:baffled:

reklama
Witam się i ja:-)
Jakos przez te swięta weny brak do pisannia było hehe ale oczywiście już wszystko wróciło do normy bo przez te swięta to człowiek calkiem się rozproszył heheh
Ja to w sumie nie jadłam za wiele ale tak jak pisałam tu drinek tam drinek to się uzbierało kalorii w sumie, ale od wczoraj juz dietka na 100% bo chyba już djrzałam do niej heh w sumie samo to zjęlo mi rok ale mam nadzieję że wytrwam bo do września muszę schudnąc choćby niewiem co hehe
Sylwestra spędzilismy w domu ze znajomymi na spokojnie a co najlepsze mały nam wymiotowal dzień wczesniej cała noc a potem cisza i nie pomyslałam że to może być wirus z powietrza tylko myslałam że się czymś struł bo potem mu przeszło a wczoroaj starszy zarzygał mi łóżka i dywany bo jego wzięło a on się boi wymiotować i trzymal do ostatniej chwili normalnie cały dzień pranie i scieranie masakra a na wieczór mnie wzięło i co zwymiotowałam tylko raz i bylo spoko zwłaszcza że nic nie jadłam ale się za to smiałam do J że pierwszy dzień diety zaliczony i to na ujemnym bilansie hehehe

Gaja super że Maksio bez pieluch ja się też biorę za mojego bo w swięta znowu w pieluchcach chodził bo nas ciagle nie było a wiadomo u kogos to nie będę latac i się pytać co chwilkę ale od dzisiaj paln realizujemy chociaz w dzien bo w nocy sika dalej niestety.

Olisiaa i jak tam twoje wytrwanie w dietce? dajesz radę? hehe

Do góry