reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja to chyba jest coś w powietrzu bo u nas to samo bylo tyle że bez biegunki a kogo bym sie nie spytała to dziecko wymiotowało masakra normalnie ale co się dziwic mróz odpuścil to się zaczyna :dry:

Edysiek o ja cię też nienawidzę remontów a zwłaszcza jak jeszcze trzeba w tym kurzu całym mieszkać mam nadzieje że twojemu szyko pójdzie a efekt będzie zadowalający:-) to moze sie pochwalisz nową sypialnią po rmoncie;-)

Olisia a moze mi napisac jaki masz ten jadłospis moze skorzystam choc częściowo bo jestem właśnie na etapie robienia czegoś podobnego tylko nie na zasadzie że w ten dzień akurat musze zjeść to co mam napisane tylko cos takiego żeby mi łatwiej bylo sobie coś przygotować:-)

Dorcia a Ty gdzie dalej skaczesz:-D?

reklama
heh EDitek a jakoś mnie wena opuściła :sorry2:
skakałam aż.. 2 minuty jednym ciągiem - na 2 nogach, i z 3 minuty tak jakby biegając :-D później ok 6 min truchtu, myślałam, że zdechne :szok: i jak tam maślanke wypilaś ? :-D ja już swój kefirek tak :D
Olisia to jakies Twoje autorskie przepisy czy specjalne?
Edytko mówisz, że trzeba sie rozruszać ? :tak: współczuje remontu, ale z drugiej strony po wszystkim będzie zapewne cudowny efekt :-) przed nami też remont w tym roku - jeśli kaski starczy albo zostaniemy, jak nie wyjdzie to trudno płakać nie będę bo to raczej malowanie ścian i nowe meble
Gaja współczuje choroba :( u nas też coś Mati kasła i katarzy :/ ale co się dziwić jak w święta wszyscy z kaszlem i nikt się tym nie przejmuje, że może zarazić kogoś :/ pewnie znowu będę musiała odwlec szczepienia..

Gaja cos w powietrzu jest bo mnie przedwczoraj jakas jelitówka chwyciła
Edysiek remontu nie lubie ale za to lubie efekt po :)
Editek82 podaj maila to ci wysle diete, w sumie dwie ci wysle bo ta druga kiedys stosowalam i schudlam na niej jakies 10kg
Mateuszkowa, ta diete mam od kuzyna zony a odna od dietetyczki schudla na niej ok 20kg i dalej chudnie, nie wiem czy jeszcze na tej diecie ale wyglada rewelacyjnie :)

Olisia wyslalam Ci na pw :):-)

Dorka nom zjadłam polowę z platkami owsianymi hehe kurde i co cały czas bym cos jadła:wściekła/y::baffled: ale nie dam się w najgorszym razie pomidory zjem hahaha

a ja wyszlam z małym mial iśc jak zwykle na spacer a tu jak nie zawieje mały w ryk i co musiałam w drugą stronę i do lidla poszlam mam bliziutko zrobiłam troszkę zakupkow i przyszłam i siedzimy bo o dziwo mały wyjśc nie chce:szok: szok chyba pierwszy raz hahah

Hejka dziewczyny:)Pogoda u nas do doopy. Szaro buro wieje i pada. Siedzimy dziś w domku. Nie wiem co jest grane ale trzeci dzień żołądek mnie pobolewa:?

Editku
niestety kg wróciły po świętach, spodziewałam się że przytyję dlatego odchudzałam się żeby zrobić miejsce na świąteczne kalorie.Teraz odchudzam się dla siebie a nie dla świątecznych kalorii:)

Gaja a Wy dalej chorujecie:(

Edyśku to może z tym remontem do nas Twój mężulek wpadnie, bo my się jakoś zmobilizować nie możemy:/

Mateuszkowa
skakankę sobie zakupiłaś ..super:)

Olisiek
a w jakim czasie schudłaś te 10 kg?? To i ja poproszę tą dietkę..wysyłam emila na priw :tak:

no pogoda tylko mnoży wirusy, wieje i leje 8 stopni to czego się spodziewać :/
Wy tu o dietach a ja z kolei ostatnio non stop bym mandarynki jadła ;) Chyba witaminy C mi potrzeba troszkę:tak: No i też troszkę modyfikuję dietkę aby was wspierać, postaram sie lepiej jeść a nie zapychac byle czym, tzn. z lenistwa bo np nie chce mi się gotowac to jogurt zjem - dlatego zaczne sobie gotowac ot co !

w domu jeszcze dużo pozostałości z dobrego, niezdrowego jedzenia i jak tu żyć.. za każdym razem jak coś jem to mowię sobie w duchu, że to ostatnie dlatego mogę zjeść..
do kawy dodałam bitej śmietany! nigdy tak ie robiłam..
co się dzieje..

Editku no ja też mogłabym żreć 24/7 :/ żołądek się rozepchał chyba.. niedobrze mi, pełna jestem ale przeżuwałambym jak krowa.. nawet litr zielonej herbaty mnie nie powstrzymuje!!
Jolek ja od 2 dni umieram, chyba z przejedzenia?? chociaż dużo nie jem- nie tyle co w święta, mam skurcze żołądka i jest niefajnie :/ :/ stwierdziłam, że trzeba coś zrobić już ze sobą.. a u nas też szaruga jak na jesieni.. ps- fajny avatarek :D
Gaja no i super :tak: ja już zajadałam głód substytutami i później musiałam dojeść ze 2-3 razy tyle bo mnie ssało :/ dziś miałam na obiad risotto z warzywami i rodzynkami :szok::tak::-D

edit: Jolek ja tez tak miałam, mogłam żreć mandarynki i grejpfruty cały czas, niestety moje zęby tego nie wytrzymały i musiałam odstawić :(

reklama
Gaja może świąteczny cud Cię dopadł :-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Mateuszkowa dzięki:)
Ja tak jadłam pomarańcze mandarynki i fanta pomarańczowa była pycha:) A i herbata z cytryną obowiązkowo.Jak mi zapachniała to nie było bata żebym nie wypiła.

Do góry