reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

eh, wysłałam P na zakupy dzieciowe z listą, konkretną, ze zdjęciami nawet co niektórych produktów i co ?
mleko - kupił złe tzn firma dobra, ale smak już nie -_-
obiadek awaryjny słoikowy - kupił po 4 miesiacu 15 miesięcznemu dziecku .. uwaga cytuje " wyglądał z opisu ciekawie " coś co wygląda jak kocie rzygi zamknięte w słoiku jest ciekawe... hmm ..
kaszki - kupił cztery, które zawieraja pomarańcze, która chyba nas uczula:hmm:

no litości..
może ja się czepiam, ale to strata kasy -_- oczywiście awantura gotowa ja się dre z kuchni on z łazienki - fajne rozmowy co ? i że " mogłam napisac dokładnie " następnym razem zedre naklejki ze słoików i pozbieram opakowania po kaszkach i dam mu, żeby z tym szedł

już pomijam fakt, że miał być przed 19 bo nie mieliśmy żarcia dla małego a ten sobie tak poukładał dzień, że głodny o 18.30 już był.. na szczęście wyskrobałam resztki kaszki i się udało, bo P zjawił się po 19.30 ..-_-

eh..
żrem czekolade :( i mam dosyć :(
się najęczałam .

reklama
Mateuszkowa już kiedyś czytałam tą aukcje z tym wózkiem a jakiego bloga Ty czytałaś? :> A co do męża to facetow sie nie wysyła na zakupy hhe właśnie dlatego żeby się nie wkurzać :-D. A co do obiadków to zaserwuj mu to jak "wyglądało ciekawie" :-D daj mu to na obiad :-) co do kaszek to trzeba było powiedzieć że z tym z tym i z tym nie może być heh :-D:-D.
A co do kaszek to jakie masz? ;> Może mi sprzedasz bo w sumie potrzebuje a moje dzieci nie są uczulone ;-)po co Ci mają leżeć? ;>

Edysiek co tam porabaiasz fajnego ? :))

Gaja to pewnie się uczy ze swoimi dzieciaczkami :))

A mnie głowa boli jak diabli i zaraz chyba spać pójde !! Dzisiaj sobie tabletkę na sen zapodam :tak:

Mateuszkowa a nie wywalił Ci że następnym razem sama sobie idź na zakupy. Ja jak mojemu o coś uwagę zwracam to pierwsze słowa"następnym razem sama to zrób" !!

Ala ja ostatnio melisę popijam przed spaniem...ale dziś zapomniałam zakupić bo mi wyszła.

Edysiek to pewnie jakieś pyszności szykuje na jutro do jedzonka, albo rogaliki piecze :-p

Gaja no ja dzisiaj to mam mega zakwasy w ramionach. Rąk do góry nie mogę podnosić..Ale to nic , jutro powtórka z rozrywki.
Mateuszkowa a ty codziennie ćwiczysz z Mel B ?

Dorota to i tak zuch chłop że sam kupił mój to dzwoni po 10 razy i sie o wszystko pyta chociaż mu napiszę i strasznie mnie tym :wściekła/y:wkurza, a że złe no wiesz chłop to chłop mój to by wziął pierwsze lepsze żeby szybciej wyjśc ze sklepu hehehe

A mnie boli ten ząb i mi się taka gulka zrobiła i jutro się umówię do dentysty bo już ledwo zwytrzymuje ehh a myslałam że przejdzie SAMO:dry:i przez to ciągle się dzisiaj wkurzam o byle co albo nie przez to chyba mnie zaleje:confused: i bądź tu mądrym:confused: :-D

Editku a kupiłaś sobie ten dentosept tak jak radziła Mateuszkowa??? Ja podpinam sie pod tym rękoma i nogami. Mam problemy z 8mką i jak tylko mi się stan zapalny robi od razu sparuję dentoseptem i po 2-3dniach mam z głowy:)

wiem, że powinnam sama iśc ale nie miałam jak.. zawsze robię ja albo on ( tylko dzieciowe, chyba, że pieluchy, chusteczki to wie.. ) no i tak się to skończyło..
Ala mówiłam jak z kaszkami, zresztą chyba wie?? ( a jednak..CHYBA.. ) kupił 4 owocowe i wieloowocowe -_- no jakoś to zjemy bo tam mało tej pomarańczy, ale dzięki za chęci będę pamietać ;* co do rzygocin to stwierdził sam, ze to zje :szok::szok::szok: nie no jakoś zaserwuje to małemu z jakims ryżem czy coś.. -_-

Jolek dokładnie to powiedzial :tak: i wiesz co zrobie tak, ale w jakis week, zeby poużeral sie wtedy z dzieckiem, a raczej "porelaksował" jak to on mówi.. co do ćwiczeń to niestety ostatnie pare dni nie :zawstydzona/y: ale przedtem był tydzień dzień w dzień z weekendowa przerwą.. i w trakcie przerwy zakwasy :szok: dziś już nie miałam siły, brzuch mnie boli jak na @ a tu jeszcze czas -_- ja się już wykąpałam nawet :tak:

Editek pędź do dentysty bo jeszcze jakiś stan zpalny się zrobił, jeśli już go nie ma :confused::confused:

Pomyslałam o nim dzisiaj ale stwierdziłam że on tylko przeciwbólowo działa ale jak mówisz że na zapalne tez to jutro rano polecę go kupić

EDitku jeszcze coś takiego ja mam w domu - P dostał od dentystki jak miał masakre z zębami - zapalenia jakies, leczenie kanalowa itp. - CORSODYL

oglądacie " Ciacho" na Polsacie ??? :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa oglądam bo na moich pięciu kanałach nic ciekawego nie ma. Czekam aż mi podłączą netię,ale jakoś im się nie spieszy :dry: A jakich kaszek używacie??? Od piątku ma być w rossmannie promocja na bobovitę - do dwóch kaszek trzecia gratis.
Co do ćwiczeń z Mel B to ja postanowiłam co drugi dzień je robić, za mało???

reklama
witam,
wczoraj oczywiście nauka do 21.30 z Miłoszem także nie miałam sił na neta :/
Dorka mój T. też często kupi co innego niż kazałam :) Taki urok chłopów :)

Dobra później zajrzę, bo muszę dzieciaki szykować :)

Do góry