reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja wrzuć przepis na tego kuraka a i gdzie mozna kupić ten papier ryzowy?
Dorota w Kauflandzie to ja w poniedziałek kupiłam kukurydzę Bonduelle za 2.39 a najtańsza to tak jak piszesz 1,5 alle raz ja kupiłam i była strasznie słodka.

reklama
Editku ja robię tak na oko bez przepisu, kroje w paski lub kostke pierś, lekko solę i przesmażam, gdy się zarumieni dolewam tak tez na oko tego mleczka ale na jedną pierś tak niecała szklankę czyli 150-200 ml i duszę az odparuje a mleczko zgęstnieje a papier wiadomo w gorącej wodzie moczysz az zmięknie :) potem zawijam jak gołąbki i voila :)
A teraz w biedronie jest chińskie żarcie to tam kupiłam wsio :)

Dziewczyny w każdym sklepie są tańsze i droższe rzeczy.Ja mam biedronę najbliżej dlatego codzienne zakupy robię tam, bo tak to zostaje lewiatan,albo żabka.Mam jeszcze halę targową ale tam to już wogóle drożyzna.
Po wypłacie większe zakupy robimy w Realu,ale to też lukam na ceny.

Gaja ciesz sie, że mała dobrze toleruje inne metale niz złoto :-D :-D bo złote wkrętki to 200 zł jak nic:-D:-D:-D pysznie zapowiada się twój obiadek mmmmmmmmmmm...

dziewczyny doszedł do mnie ten kombinezon wreszcie po 2 tyg a paczka priorytet tylko wysłana tydz po wpałceniu kasy :no::no: grrr..ale jest no i wzięłam rozm 86, jednocześciowy i powiem, że jest tak jakby..akurat :-D

edit2: haloo?? ;-)
Wózek Jedo Bartatina (2665423700) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. czytajcie, ale sie uśmiałam hahaha cała aukcje pod zdj też

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dorka jak stoi wygląda ok pewnie jak siądzie to nogawka sie podciąga ale teraz jest akurat, za długi tez byc nie może moim zdaniem :tak:

Acha i zrobiłam ten trening kardio z mel B jednak ręce to u mnie słabizna bo te na nogi to pikuś ale te gdzie na rękach trzeba sie utrzymac to nie dla mnie zdecydowanie:-p

kombinezon najgorszy jest na długość w tułowiu :/ nóżki to nie problem bo butki będą wysokie, ale żeby go w kroku nie ciągnęło :cool2::cool2::cool2:

co do kardio dla mnie na ręcę też na początku najbardziej dawało w kość, ale najgorsze to te 2 ostatnie ćw. na ziemi.. nie umiem ostatniego zrobić :/
Jolek, żeby zdj zrobić musiałąm go błagać i przekupywać.. :shocked2::dry: z ciekawości zaczęłam czytac bloga tej babeczkki od aukcji i umieram ze śmiechu hahaha ;-)

Dorka aukcja wymiata uśmiałam się jak młoda:-D:-D:-D Kobitka ma humor super i od razu ktos licytował wózek hehe

A te kardio to właśnie te na ziemi daja wycisk, u mnie pompki najgorsze bo ja nie mam siły w ogóle aby sie utrzymać:dry:

przytaczam

" - Mamo, dzisiaj znowu w przedszkolu było super! Śpiewałam i rysowaliśmy buźki!
- Świetnie, czyli w poniedziałek nie będziesz płakać?
- Będę, będę....

Wracamy z przedszkola autem, cisza jak makiem zasiał. Nagle CP się odzywa:
- A ty wiesz mamo, że mnie czasami kupa opryska po dupci? "

buahahahahahah i to mowi prawie 4 latka buahahahahah :D :-D:-D

Gaja no widzisz ;-) ja dziś robie ale wieczorkiem bo spocona jak kot jestem po tym ..

reklama
Mateuszkowa babka jest boska :-D luknęłam trochę. potem się wgłębię
A co do biedronki to tak jak inne sklepy, są rzeczy tańsze i droższe.
Z tych tańszych to na pewno moge polecić kilka rzeczy dla dietujących - jogurty, te z musli są o połowę tańsze niz firmowe, a nawet sa takie 0% i rzeczywiście mają mniej kalorii, dobre i tanie są musli czy płatki, tak jak błonnik do pochrupania, jeszcze różne mrożonki czy na patelnię czy jakoś inaczej np. zupy, soki wielowarzywne (ale to dla tych co lubią ) a także soki różne i napoje - choć to już nie dietetyczne
a i jeszcze zielona herbata taka ze smakiem :tak:

a co do kukurydzy to fakt, że nie jest najtańcza ale za to dobra i zobacz sobie ile tam jest wody, ale w takiej za 1,5 ;-)
choć ja często kupuje w tesco a tam chyba niecałe 2 zł o też dobra
ogólnie robię zakupy w hipermarketach, ale jak mam chętkę na moje sprawdzone rzeczy to jade do biedronki

no dobra na razie tyle, bo licho nie śpi ;-)

Do góry