reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Hejka. Później dziś jestem bo od rana sprzątanko, potem spacerek i zakupy..no i deszcz nas złapał. ładne słonko od rana było, foli nie wzięłam a tu taki klops. Biegłam do domu żeby jak najmniej młodego zmoczyło. Dzieć przed chwilą zasnął więc korzystam z wolnego czasu:)

Mateuszkowa
też mam zamiar zapas w kaszkach zrobić bo to wyjdzie około 5zł za paczkę :)
Co do rozmów w toku to widziałam zapowiedź w DDTVN. MASAKRA! Nie sądziłam,że w tych czasach jest taki brak wiedzy. A jakoś ta młodzież teraz niby taka dojrzała się wydaje. :dry:

Gaja
na pewno sprawdzian Miłoszowi pójdzie dobrze:)
W pamięci, to zanim ja bym to co podałaś policzyła w pamięci to pół lekcji by minęło :szok: Sprawdziany z religii to przesada, my nie mieliśmy.
Kolejne ćwiczenia :szok:

Edysiek no to gratuluję szóstki :):)szkoda że nie w totka bo byś się z nami podzieliła co ? :-D
No to w pracy będzie pachnieć wędzoną rybką z przyprawami :):)

Alusia no to Tobie też polecam dentosept i szczoteczkę elektryczną do szorowania ząbków i dziąseł:)

reklama
Jolek ano kolejne ćwiczenia mam hehe :)

A sprawdzian wczorajszy z przyrody na 3 :( Ale okazuje się, że większość klasy więc z tego wynika, że muszą ryć na blachę podręcznik a nie pisać własnymi słowami, bo Miłosz trafił to co w sumie najlepiej umiał ale pisał tak po swojemu i widać to panu sie nie spodobało :/ A ja nie popieram uczenia sie podręczników na pamięć :/ No cóż mówi się trudno tylko szkoda mi go bo wiem, że z palcem w tyłku umie wszystko opowiedzieć z tej przyrody a tu taki zawód

Gaja kobito mało Ci :p:p
Szkoda Miłosza....Jednak kurde dużo zależy od nauczyciela!

Ech chyba to dzisiejsze zmoknięcie mi zaszkodziło bo gardło mnie boli:(

Gaja NIE MOŻESZ być nie zadowolona z Miłosza.. co innego jakby się ne uczył wcale, ale noga się podwinęła i tyle, a nauczyciel widać jakiś bez mózgu, przepisywanie tekstow z podręczników to faktycznie super :/ :/ sama to miałam, nawet jedno słowo inaczej i ocena niżej .. eh .. a własnymi słowami to człowiek nie umiał, bo skąd..
Jolek Bidulku Ty weź jakieś teraflu na noc!

a ja jestem wykończona, pojechałam do rodziców ( sama! :D ) zostawić małego, później przyjechał P i pojechaliśmy na angielski do Callana - 1 zajęcia mam w sobote na 8.30... zobaczymy co z tego będzie..
no i zaraz trzeba sobie odpocząć..

aaa i P raczył mnie poinformować, że w listopadzie jedzie se na 3 dni do Wawy na szkolenie oczywiście, jedzie już w niedziele wieczór więc 4 dni w sumie.. a ja zostaje sama, no wybornie, kolejne szkolenie ma w grudniu super.. :/

Dorka ja nie jestem niezadowolona, wręcz go pocieszałam, że nic się nie stało i następnym razem będzie lepiej, zresztą średnia całej klasy z tego sprawdzianu to 3,4 więc raczej pan surowo ich wszystkich potraktował nie tylko Miłosza:tak: E tam przecież nie musi być wzorowy, stara się i to najważniejsze i ma ambicje:-)

Witam siem :-)po wczorajszej nieobecności ale od rana miałam masakre.
Najpierw do szkoły z małym no bo z kim go zostawie heh. Pani od mamtematyki chciała ze mną rzomawiać myslę sobie kurde
co ten znowu narozrabiał. Poszłam a ta do mnie że ma już 7 nieprzygotowań a są tylko 3 to jej mówie że niemozliwe bo zawsze ma poodrabiane i umie materiał. A ta pokazuje dziennik i mówi że nie mial linijki, ekierki i kontomierza i to są już 3 nieprzygotowania hahaha wariatka i a pytam się kiedy to było a ona że 2-giego a ja jej mówię że wrócilismy z Zakopanego wieczorem i lekcje odpisał a kolega mu nie powiedział że przybory trzeba zabrać. No to przyznała rację a to za chwilę że nie umie materiału bo zawsze miał piatkę a teraz 2 z kartkówki to jej gadam że wiem że umie a 2 dlatego że rysunki porobił a nie oznaczyl odcinków np. AB czy coś takiego a ona że no tak, bo on za szybko robi :crazy: nosz debilka. Ale porozmawialam z nią i moe się odwali w końcu. Tylko że się zastanawiałam po co mnie chciała widzieć:confused2: Przez tą 2 czy po co? Debil nie człowiek normalnie. Potem ja do wychowawczyni i jej wszystko powiedziałam to się tylko śmiała bo wie że to wariatka haha.
Potem na pocztę bo malemu przyszła ta kurtka, potem do księgowej a na końcu z koleżanką do tesco kupić coś pani na dzień nauczyciela, a co najlepsze musiałam tego małego potwora wziąść ze sobą ale dawał czadu matko nigdy więcej zakupów z nim:no:.
Mój ząb przestał boleć a to tylko dlatego że spuchłam i mam na dole szczęki gulkę na szczęście mało widoczną do dentysty idę w nastepnym tygodniu dopiero bo nie mam co z małym zrobić a tam go raczej nie wezmę heh. Najważniejsze że już nie boli płukam szałwią i smaruję dentoseptem. Jedyny plus tego że nie mogę nic jesć bo szczęka boli tzn. dzisiaj juz zjadłam kanapkę z trudem ale jednak, ale ból zęba to chyba najlepsza na świecie dieta hahaha

Gaja skąd ty bierzesz tą siłę na ćwiczenia matko ja ledwo zrobię ten abs i trochę agrafkę i dentka jestem a co dopiero tyle co Ty. Widzę że wy też macie durnych nauczycieli niewiem oni by chcieli zeby te dzieci umieli tyle co oni żeby juz nie musieć się wysilać heheh.

Dorota to jak mąż wyjedzie to ty małego do mamy i wypad na miasto hehe
Jolek witaj w klubie ja zawsze kiedy bym nie zmokla to mam katar i gardło:crazy: a gdzie te kasze są w promocji?
Alusia i ty masz zapalenie matko co się tu dzieje hehe
Edysiek eno gratki za 6 ja tez tak mam że jak mojemu coś narysuję to on mowi że on dostał 5 czy6 a nie ja heheh A jak tam zapach nie przeszkadzał w pracy nikomu:-):-D?

Wydają się takie spoko łatwe hehe ale wiem że tak nie jest bo chodziłam w tamtym roku na aerobik i podobny układ był masakra to i tak tutaj tylko aż 12 min a tam godzinę niewiem jak ja dałam radę:confused2::szok:Wypróbuję je jak maly zaśnie zobaczymy czy zwytrzymam hahaha

Witam :-)
Dzisiaj córka miała na 9, ale pospać nie dała, bo i tak obudziła się o 6:30 jak zwykle. A wczoraj długo siedziałam wieczorem i oglądałam film. Spać mi się nie chciało, bo jeszcze o 20 wypiłam z koleżanką w pracy kawę. Mówiłam, że potem nie mogę spać, a ona zdziwiona była, bo mówi że na nią kawa nie działa. No a na mnie działa i po to ją piję, żeby mi się spać nie chciało.

No ale jakieś plusy tego szybkiego wstania są, bo i śniadanie normalnie zjadła i mogłam ja ładnie uczesać (bo dzisiaj mają apel).

Dzisiaj zimnica u nas, rano o 7 było -2 :szok: i bialutko od szronu.
Teraz już się robi ładnie, słońce świeci.

Gaja, Editek ciekawe jacy nauczyciele trafią się Angeli w 4 klasie :eek: bo teraz ich wychowawczyni to złota kobieta jest :tak: a dzieci ją uwielbiają :-)

I ja będę musiała w końcu zacząć ćwiczyć, bo już do pracy rowerem nie jeżdżę bo za zimno.
Ale to już jak na ogrodzie wszystko porobię to w końcu będę miała więcej czasu ;-)

reklama
Hej ho

u mnie dzien jak dzień czyli zapiernicz od rana szybkim krokiem, żeby wyrobić się ze wszystkim przed spacerem i miec później wolne :tak: obiad małemu zaraz wstawiam, czekam na pranie itp.

po drodze na pocztę trzeba zachaczyc i na zakupy -_-

Gaja niezle te ćw.

EDitek tak jasne :/ a ciekawe kto mi z dzieckiem zostanie, chyba wezme go ze sobą :p współczuje przejść z matematyczką, dobrze, że wychowawczyni wie co z niej za babsko anie broni jej uparcie ..

Edysiek no to "wyspałaś " się hehe ;-) ale tak jak mówisz dzien dłuższy przez to jest :-) na mnie kawka działa tylko wtedy kiedy nie trzeba..

Do góry