reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorota ale mój tez ma mała głowę tak około 50cm a ta czapka jest 92-104 i fajnie obciska nie spada na oczy H&M=czapkaz Ulicy Sezamkowej roz 92/104 =SZARA (2673123273) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

No własnie Gaja ja małemu teraz kupiłam buty i kurtkę chociaż ma na zimę ale niewiem jak długo pochodzi to wolę mieć w zapasie , gdzie starszy :confused: znalazłam mu na all kurtkę reserved użwyaną na zimę i co licytacja a cena już prawie 100zł a gdzie buty jeszcze kupić masakra jakas i to nie jest wydatek rzędu 200zł, chociaz w sumie teraz jednorazowy taki duzy.

Ostatnia edycja:
reklama
i nie jest za duża ???? my mAmy jakieś 49 cm ..jak mierzyłam a to nie lada wyczyn, jak czytam ten opis, że na 4 lata to zataczam się ze śmiechu hehehehe
ona jest taka zwykla materiałowa??? kurka no my mamy tylko taka cienką, ale jak kaptur założe to może starczy ??? :baffled::baffled::baffled::baffled:

Gaja mnie też trafia coś i się wkurzam kurna i już mu powiedziałam że potrzebuje 200zł bo musze dzieciom buty kupić i Jasiowi kurtke bo Olo już ma ;-)ale Ty się kochana nie denerwuj ;* on jest dziwny i co zrobie?

Editek fajna czapa :-D ja chce Jasiowi kupić taką czapke zimową ale z daszkiem kojarzycie? Coś takiego jakby temu Elmo doszyć daszek :-):-) musze polować.
A co do kupowania na allegro to hmm jakoś nie jestem przekonana do tych kurtek. Boje się że może być za mała ... hmm :tak:

Ala mam na to sposob - weż meża na zakupy i NIECH ZNAJDZIE taakie ubrania i buty, które można kupić w tej kwocie jaka uważa ..
ja jestem zadowolona z all, ludziska podają wymiary , mierza centymetrem i można coś znaleźć :tak:

Ala na mojego to może być ale raczej za duża jakaś rzecz heh. A ta kurtkę co mu kupilam teraz to widziałam u nas w sklepie także mnej więcej wiem jaki rozmiar i jak mu na all kupuję z h&m to zawsze rozmiar mniejsze bo oni maja większą rozmiarówkę. A jak niwiem czy będzie dobre to tak jak Dorota pisze mierzę jego rzeczy i patrzę na wymiar.
Gorzej jest z tym że czasem ktos napisze stan bdb a rzecz okazuje się szmata.

Cześć. My jeszcze przed sprzątaniem ale jakoś leń mnie dopadł. Do tego mam zakwasy po wczorajszych ćwiczeniach:zawstydzona/y: Muszę się zaraz rozruszać.

Ala 200zł to dużo?? My jedziemy zawsze na zakupy po wypłacie do jakiegoś supermarketu i wydajemy lekko 300zł na mięsa przyprawy i co tam potrzeba a do tego jeszcze w międzyczasie warzywa kosmetyki i różnego rodzaju chemia, a i ciuchy. Ja sobie nie kupię a młodemu kupię! NAprawde dziwne podejcie ma Twój mąż.

Editek czapa fajna:) A daj link do tej drugiej co wspominałaś (plis)

Edyśku mówisz zimowa kurtka...ja muszę swoją odświeżyć :/

Gaja Mateuszkowa Was tylko witam bo nie pamiętam co tam miałam napisać. Uciekam już od kompa bo mały szaleje a i porządki czekają.

Wróciłam, zakupy zrobione wydane 120 ale nawet co nieco jest :tak: nie ma to jak biedronka ;-)
Alusia ten Twój mąż jest niepoważny :baffled: 200 zł na 2 tygodnie :baffled: dużo ???
My tracimy różnie, ale tak około 300 idzie na tydzień na żarcie i chemię.
Zbieraj przez miesiąc paragony z zakupów i pokaż mu na koniec ile potrzeba na cały miesiąc.

Mateuszkowa śmietanką :szok: na diecie nie wolno :-D ;-)

Edysiek ale ja tej zupki jadla nie bede tylko mały a jemu to wskazane przytyć heheh:-D A biedronka wcale nie jest taka tania jak mówią:-)
Jolek nie mogę znaleźć tej drugiej może już wykupione one były takie niebiezkie z ciasteczkowym potworem.

podpisuje się pod Editkiem, biedronka jest droga!! ostatnio kupiłam tam puszke kukurydzy biedronkowej za 2,30 zl :/ a mogłam w jakims kauflandzie ichniejsze za 1,50 zł więc jest różnica.. :/ przestałam tam chodzic bo też trzeba mieć gotówke zawsze-co z tego, że jest bankomat :/ no i dziadów tyle u nas, że to walka o każdy artykuł :/

Edysiek a ja zawsze daje śmietane, bo bez to takie zupy nie-domowe..

reklama
kochane ja w biedronie tylko określone rzeczy kupuję , już wiem w którym co najtaniej wychodzi i wg listy lecę. Choć dziś zaszalałam i kupiłam papier ryżowy i mleczko kokosowe właśnie tam i zrobię sobie kuraka w mleczku i owiniętego tym papierem - mmmmm:-p

I obiecałam Oli kolczyki nowe bo miała takie na bigle ale wiecznie w przedszkolu haczyła a to o bluzkę a to o koleżanki sweter przy zabawie - to myślę sobie kupię jej kółka - kupiłam ale zawał prawie gotowy, wiecie ile kółka kosztują takie nie całkiem cieniutkie tylko takie jakby prasowane????? 44 zł:baffled: Ale musiałam bo kurcze ciągle albo gubiła te kolczyki, haczyła itp. Ale masakra, te mam nadzieję z 2 lata ponosi:baffled:

Do góry