reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam się po nieprzespanej nocy:-)
Mały darł się jak opentany niewiem co mu było, jak tylko zasnął to zaraz wrzask, napewno go nic nie bolało wyglądało to tak jakby byl wystraszony, albo z nadmiaru wrażeń bo bylismy u babci i się wywściekał :confused:

Gaja ja mam z pięć par właśnie z lidla bo nosi jeszcze rajstopy na 86 a te w lidlu są wąskie w pasie i nóżkach i ma fajnie dopasowane i mu nie spadają hehe. 5 par za 10 zł to super zakup a kupowałas na all?

Dzisiaj się coś u nas ciepelko zapowiada bo jest duże sloneczko i już 8 stopni a wczoraj 9 było po południu dopiero:-)

reklama
Editku ja rajtuzki w sklepie u nas w polo kupiłam.
A u nas aż 5 stopni brrrrr:baffled:

Co do nocy to u nas Olka o 2 się obudziła i włączyła tv bo się boi o 4 jeszcze nie spała i jęczała, Maksa obudziła i taka super nocka była:dry:

No to mozemy sobie rękę podać. A na te rajtuzki to promocja była? Pytam bo u mnie nie ma Polo:-) Bo chyba z yorkera są dośc drogie, czy kupowałaś latem?

hej

mały wstał z takim liszajowatym paskudztwem na policzku ,że mi ręce opadają :-:)-( miał od paru dni, pomału wychodziło ale byłam pewna, że zniknie, bo sok pomarańczowy "odstawiony" a dzisiaj jest tragicznie :-( nie wiem już z czego to ... może kakao..

Gaja ja właśnie "poluje" na dresiaki na all, obserwuje pare aukcji i może coś się kupi za dobra cene :tak: a mój P wczoraj zamiast paczki priorytet wysłał ekonomiczną..co za pajac -_- najgorsze, że na paczkach masz ten druk z ceną i info jaki rodzaj, więc nie fajnie :/ :/ dac coś facetowi zrobić.. -_- eh... ja rajtuzy kupilam w smyku bo była okazja :baffled: 10 zł za 1 sztuke :/ :/ kurde.. ale jakościowo sa b. dobre już mieliśmy takie .. tzn prawie takie.. a dzieciaki w 1 pokoju śpią ??? kurde tv w nocy ? :/ nie fajnie.. :/

Editku u nas też słoneczko :tak: a ja mam tyle rzeczy, że nie wiem czy sie wyrobie z tym cholernym spacerem :baffled: no tak..siedze na kompie powiesz, ale wlaśnie jem :-D więc wypełniam czas hehe, zaraz obiad malemu wstawie.. co by tu ugotować ..

Witam :-)
Współczuję nieprzespanej nocy wszystkim niedospanym ;-)
U mnie tez pogoda ładna, słońce świeci i od razu lepiej na duszy :-) Chyba zaraz pójdę na dwór coś na ogrodzie porobić.

Hej Edysiek ale masz dobrze z tym ogrodem koło domu heh
Dorota ja tak samo wypełniam swój czas haha no właśnie co by tu ugotować :confused:

Editku trafiłam, że wyprzedawali z magazynu zeszłoroczne rajtuzki :) I od razu zgrabiłam kilka par ostatnich na 92 cm :) Olce kupuję tez z Yorkera bo są tańsze od woli (ok 20 zł) bo ona praktycznie na raz je ma i dziura i jakich bym jej nie kupiła to po co mam przepłacać:baffled: Też ma 4 pary ale jeszcze z 2 musze jej kupić z tymi jej tendencjami destrukcyjnymi :-p

Dorka ano włącza tv bo sie boi, musi słyszeć, że cos brzęczy i wtedy usypia:zawstydzona/y: wiem, że nie powinna ale nie śpię z nią w pokoju a latać w nocy i usypiac godzinami nie zamierzam. Wiem, że to jej kiedyś minie jak Miłoszowi, teraz taki etap od jakiś 2 lat ma :/ Miłoszowi minęło pod koniec 2 klasy i już spał sam w swoim pokoju i się nie budził a tak to tez jęki po nocach:dry: No ale co sie dziwic jak ja mamę do łózka wołałam chyba do 12 lat:-D też wiecznie wyobraźnia mi działała:rofl2: I z bratem w pokoju spałam i to nic nie dawało, także nic nie trwa wiecznie i to jej minie.

Editku ja wczoraj usmażyłam filety z rybki, ugotowałam makaron i przesmażyłam kurki z cebulką, potem ułożyłam warstwami w naczyniu rybkę - makaron-kurki i zalałam kremówką. Pycha normalnie, Olka powiedziała, że to więcej niż pycha

dobra, odkurzyłam, wymieniłam trzodzie chlewnej :-D, obiad małemu się gotuje ( Editek u mnie królik z potrawce z dynią, ziemniaczkami, marchewką i koperkiem ugotuje mu makaron i będzie )

Edysiek witaj :D to chyba ostatnie promienie słoneczka coś tak czuje, więc trzeba korzystać :tak: na niedziele zapowiadają 8 stopni, wiatr, deszcz i inne dramaty :crazy:

Gaja kurka a jakas lampka z dźwiękiem czy coś ? :-D ty wołałaś mame a ja wychodziłam z domu na klatke po śpiącemu tak, że moja matka dostawała zawału bo myślała, że ktoś sie wkrada bo przy zamkach szperałam :-D:-D no i ryki też były, to pamiętam eh :sorry2:

no to ide dac małemu żryć :-D i idziemy na spacer bo jeszcze sobie okna umyśliłam umyc i firanki poprać :zawstydzona/y::sorry2: i koce .. heh ..

Byłam na ogrodzie, posadziłam czosnek, jeszcze przy kwiatach muszę zrobić porządek i może być zima ;-)
Gaja to rzeczywiście pyszności zrobiłaś :tak: tyle, że moja paskuda nie jada eksperymentów :baffled: tyle takie już sprawdzone dania. A ja tak lubię eksperymentować w kuchni :-( tylko wtedy jej robię coś innego.
Dzisiaj mam jeszcze udka z kuraka z wczoraj. Tylko zrobiłam zupę brokułową, co prawda z torebki, ale takiego miałam smaka na nią :rofl2:

reklama
jestem..
wszystko posprzątane a mały jak na złość nie "współpracuje" :sorry2: powinien spać i dać matce okna dokończyc myć to nie bo wyje -_- myłam z torpedą w tyłku -_- wywalił mi kwiatki ehhhhhhhhhhhhh.... -_- niechże juz uśnie :-D:-D:-D

muszę coś zjeść bo głodka czuje, tylko śniadanie jadłam hmm .. poszperam coś w szafkach :p bo ani myśle o gotowaniu..

Do góry