reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ala wreszcie łoo matko straszne choróbska się Was czepiły :-(współczuję.Dobrze że wreszcie wracasz. A jak tam twoja waga i dieta?

Dorota no cena niezła tyle to używany kosztuje.
Gaja pomysł niezły z tym chomikiem a ja ostatnio widziałam w tesco taką świnkę morską co chodzi i wydaje odgłosy normalnie jak żywa wyglądała i się sama zastanawiałam czy małemu nie kupić ale cena 99.99 za zabawkę na chwilkę odpada.

Normalnie nie moge się zabrać za robotę mam mega lenia czy co :confused: siedzę i piję już drugą kawę i myslę jakby tu nic nie robić:-D

reklama
Gaja no to dobrze że nie wymagasz od niego żeby miał same 6 bo to było by kiepskie heh. A Ty już jak zwykle szalona od rana ćwiczysz :-D:-D.

Editek moja dieta i waga super waże 65,8 (dziś rano) i powoli spada więc nie jest źle ;-) a ja tez mam lenia i jem śniadanie hmm musze się zabrać do roboty ....

Ala no witaj :-D współczuje choroby dzieciaków i mam nadzieje, że to już końcówka i przechodzi :tak:
Editek ja mam lenia na ćwiczenia :sorry2::sorry2::dry::dry:

mój syn oszalał, wpad w dziki ryk bo go nie wzięłam do okna jak jechał traktor :wściekła/y::wściekła/y:
to już jakas jego obsesja z tymi autami .. grrr

Editek no za 100 zł to raczej bym nie kupiła, ten chomik jakoś 20 zł kosztuje, jeździ, piszczy i cos tam jeszcze :)

Ala ćwiczę, ćwiczę :) A co tam przynajmniej efekty widać :) Aczkolwiek waga stoi cały czas, nie spada nic a nic:-p

ja widziałam tą świnke w smyku, mały to niej piszczał a i ja sie troszke pobawiłam nawet wczoraj :zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo jak się głaszcze to pysk do góry daje, piszczy, "chrumka" :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D
ale też bym nie kupiła..za drogie dziadostwo, rzuci raz drugi trzeci i będzie truposz:-D

Witam :-)
Alusia w końcu jesteś :-)
Zdrówka dla dzieciaków, nich choróbska idą już sobie precz.

Editek ciastolina ogólnie jest fajna :tak: tylko 2 latek nie będzie się nią bawił sam, potrzebna mu do tego mama :sorry2:
I oczywiście jak najwięcej foremek do tego, te różne zestawy się sprawdzają. Moja się bawiła odkąd skończyła 2 lata i jeszcze tamtej zimy się bawiła. Nie wiem czy w tym roku jeszcze zechce :huh:

Gaja te chomiki zhu zhu są fajne, Angela ma to to i jeszcze takie jeżdżące psiaki i zagrodę do tego czy coś :rofl2:
I ma takiego królika właśnie co chodzi i wydaję odgłosy - np. chrumka jak dostanie marchewkę. Dostała od nas na urodziny.
Z tym, że tak jak większość zabawek był na topie może miesiąc a teraz stoi :eek:

Mateuszkowa to chłop to czym ma się cieszyć jak nie autami i traktorami :-p

Jolek odleń się :-D

eh, poszłam do biedronki i wydałam całą kase jaką miałam na słodycze.. ciastka, kulki w czekoladzie itp...paczki ciastek już nie ma , czekolada nadgryziona, kulki rozpakowane.. :baffled::baffled::baffled:

reklama
no chyba nie wolno :( ale mam kare bo mi niedobrze od tego, bleeeeeeeeeeeee

zjadłabym takie rogaliki :>
sama przymierzam się do francuskiego z pieczarkami i cebulką ..

Do góry