reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Edysiek no to zdrówka dla córci :tak:.

Mateuszkowa no to poszalałaś :-) teraz Cię bedzie mdliło ! Kara najlepsza ! :-D.

A moja siostra nie przyjechała i się wkurzam ... Jasio czekał na swoją kuzynke a teraz lipa. Ah wkurza mnie to wszystko ale może i lepiej? Chociaż w niedziele na spokojnie pojade na Wystawe Psów :-D

Edytko no to zdrówka dla małej :/ żeby do poniedziałku przeszło :/

Ala no właśnie ale przeszło i dalej wpierniczam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jakaś chandra czy coś ( tak, tak, jasne.. )
a siostra..hmm.. może zadzwoń czemu nie przyjechala? może miała wazny powód..
wystawa psów mówisz? :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ala czyli to stałe numery ? wiesz co, ja bym zadzwoniła i zapytała :p a co! niech sobie wtedy szuka na prędce powodów.. zaczęłam wychodzić z założenia, że lepiej mówić i pytać wprost zamiast później się zastanawiać :p

zamówiliśmy chińczyka na kolacje.. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: jakis tam kurczak po chińsku :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ale ona o 14.30 napisała mi że przyjedzie a o 15.30 zadzwoniła i powiedziała ze ma straszny kaszel heh. To co nie wiedziała godzine szybciej? :szok: śmiechu warte !!
A chińczyka mówisz? Hmm to smacznego :tak: ja jem jablko starte z marchewką bo mam ochote straaaaszną !! :-D

też bym zjadła ale nie ma kto zetrzeć :-D:-D:-D

aha no to chamsko z siostrą :/ :/ wiesz.. może mama coś jej powiedziała .. ?

uciekam bo P ma wąty .. :dry:
masz wąty to idź do ortodonty :-D:-D

Ala szczerze? Po prostu twoja siostra za przeproszeniem "narobiła w pory" ze strachu przed tą rozmową. Widać, że boi się przeprowadzić rozmowę z mamą pewnie z obawą, że mama nagle zmieni zdanie i nic żadnej nie da a tak nadzieja na spadek jest. Nie mam nic złego na myśli ale gdyby chodziło o mojego brata to właśnie tak bym to odebrała:sorry2:

Dorka mnie tez ochota na kanapki naszła, zjadłam dwie i bebechy mnie bolą i stoi w gardle, bo ja nie jadam kolacji a tu mnie naszło i cierp babo coś chciała:dry:

Hej Laski :*
Ja już nie spie bo Jasio stwierdził że już się wyspał heh :-D maż mój pojechał do Korbiellowa z teściem działki oglądać a Olo jeszcze śpi. Dzisiaj miałam kiepską noc bo Olek przez to zapalenie jamy ustnej non stop się budził i mówił żę go boli. Spałam niby całą noc ale z przerwami co 1h... No nic zaraz zrobie sobie kawe potem może omlety? :-D:-D Jakoś mnie ochota naszłą :-).

Mateuszkowa i smakował wczoraj kurczak? ;-).

Edysiek jak tam gorączka Angeli? Rozłożyło ją cz dała rade chorobie?

Editek jak tam wieczór bez dzieci? ;))

Gaja chyba się wystraszyła raczej tego że ewentualnie bedzie musiała się jakas kasa ze mną podzielić. A jak będzie dalej idealną córeczką a ja będe ta zła to ma większe szanse dostać więcej ... :-D:-D paaaaranoja ! A dzisiaj już ok ? Po wczorajszych kanapkach dobrze się czujesz? ;*

reklama
Jestem ale troszkę nie tomna:sorry2:ale spać nie mogłam juz od 6:30 kurde mam jakiś budzik w sobie czyj jak:confused:
Wypadzik spoko się udal teściowa nie dzwoniła to chyba sobie jakos poradziła z małym terrorysta heh.

Ala oj współczuję nocki :tak: a to będziecie się budować że działki oglądają?

Ide się ogarnąć:dry:

Do góry