reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorka Miłosz tez Anaruka i psa kolejowego czytał, i Dzieci z Bullerbyn i Puc, Bursztyn i goście i jeszcze kilka innych :) O Baśnie Andersena wybrane i Tuwima wiersze i takie tam :)

A może Ala się obraziła troszkę na tą krytykę odnośnie ew trzeciej opcji??? Mam nadzieję, że nie bo ja nie chciałam nic złego napisać :(

A moja Olka chce chomiczka :confused2: Chciała szynszylka ale to za duży zwierz i ona na bank by zasikanej i zakupkanej klatki by nie sprzątała tylko to robota dla mnie by była, chomika jeszcze zdzierżę bo to małe i mało trzeba się nim zajmować. Ech jest taka sama jak ja, ja miałam cały zwierzyniec w domu:tak:

Dorka z co się dzieje z Tobą????

reklama
Editek ja zrobiłam z tego przepisu Słodkie rozmyślania: PIKANTNE PAPRYCZKI NADZIEWANE SERAMI W OLIWIE
zostało mi troche serka i jest pyszny do kanapek :tak:

Właśnie oni takie cienkie lektury przerabiali, tylko na lekcjach czytali fragmenty. Potem mogli w domu.
Ja jej dużo czytam sama. Mamy za sobą Karolcię ( obie części ), Puca, Kajtkowe przygody, Oto jest Kasia i Psa na którym ryczałam na końcu :-( (aż mi dziecko powiedziało, że mam więcej smutnych książek nie czytać ;-))
To z tego co pamiętam.
Może coś tam będą musieli w końcu sami czytać :huh: w końcu 3 klasa dopiero się zaczęła.

Oczywiście wlecę po południu ;-)

Jestem bbyłam w Lidlu bo są rajtuzki i dresy, tyllko ze jak poszłam to ledwo wygrzebalam dwie pary rajtuz a mam dosłownie 2 minuty drogi dresów już niet:crazy: ale dobre i to.
Mały spi już no ale wstał po 5 a ja idę na szmacie pojeździć i może się za jakieś ćwiczenia wezmę wreszcie:-)

Ja też jestem ale odpiszę jak mały spać pójdzie bo teraz na mnie wisi :/

Edit.

Młody zasnął ja poćwiczyłam.Pooglądałam zdjęcia Gaji i się zawzięłam :) Chciałam sobie jeszcze jedną kawę zrobić ale jakoś mnie zemdliło więc odpuściłam:/

Gaja i co kupisz tego chomiczka???

Mateuszkowa
u nas się czeka około 3 tygodni na wynik cytologi więc te 4 wcale mnie nie dziwią.
No to niedzielę masz zajętą:):) Nie lubisz tego kuzynostwa że próbowałaś się wykręcić z gościny???

Editku
może wogóle nie było tych dresów u Was. Moja siostra tak kiedyś po coś poleciała. Była 5 minut po otwarciu a tej rzeczy po którą poszła nie było.
Tak tak matka na BB a syn musi chatę ogarniać:p

Ostatnia edycja:
jolek nie wiem co z tym chomikiem będzie bo ona ma pewnie wyobrażenie, że go głaskać będzie itp a wiadomo, że chomik różny jest i może akurat będzie zaraza i będzie gryzł??? Jeszcze się zastanowię:confused2:

Co do ćwiczeń to ja standardowy zestaw rano zrobiłam i właśnie wróciłam z 2-godzinnego spaceru:tak:

Gaja a może świnka?? :-D
Editek u nas to samo w lidlu, mohery już czatują czy to dziecięce czy dla seniora..
Jolek lubie, lubie, tylko nie lubię tego jak obgadują kto jak się postawił na czyj przyjazd..eh..
Edytko ryczałaś na Psie .. ?;-) ale teraz czy kiedyś ?;-)

my już po spacerze..
cieplutko u nas, ze 20 stopni znowu

o nie ! świnka na bank nie:-p Już nawet myśle nad mechanicznym chomikiem zhu zhu pets hehe, bo zwierze to obowiązek a jak jej sie po tygodniu znudzi to co?

A ja tez na Psie ryczałam jak czytałam w III klasie:-p

kurka a ja nie ryczałam :eek:

właśnie miałam Ci pisac o tych elektrycznych chomikach hehehe ;D kiedyś było tamagoczi..teraz nie ma a tak to by sobie "zobaczyła" jak to jest

reklama
kurka a ja nie ryczałam
eek.gif

widać twarda kobitk od najmłodszych lat z ciebie była, ja dużo płakałam. Zresztą do teraz na filmie łzy ocieram jak mnie wzruszy:tak:I najlepsze jest, że mój T. też hehe:-D

Do góry