reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Czesc ,sorki,ze tak malo pisze...ale pogoda jak zwykle mnie nie nastraja :angry: pochmurno i brzydko jest...

M poszedl z Maja na grzyby :) bo u nas dzisiaj swieto...jakies :baffled:
A moje dziewcze dzisiaj w nocy bez smoczka spalo !:szok: wczoraj wieczorem go ugryzla ,tak ze dziurka w nim byla no i nie chciala go ...mowie jej,ze nie ma innego,ryczala troche ale zasnela,w nocy sie nie budzila tylko rano marudzila...no po prostu pod wrazeniem jestem :-D chyba wlasnie zegnamy smoka!!

Toxi fajne zdjecia i fajny synus!! :-D jakies autko masz zeby smigac teraz?

Mateuszkowa i gaja a Wy chodzicie do ginekolog kobiety? w sumie to chyba mniejszy stres u kobiety niz u faceta...ja cala ciaze chodzilam do faceta i za kazdym razem sie mega krepowalam ale spirale zakladalam u kobiety i jakos tak...skrepowana nie bylam ale i tak w stresie.

Ja z moim gardlem coraz lepiej choc wczoraj wieczorem mialam jakis kryzys...bolalo wyjatkowo mocno mimo,ze na tabl. bylam :baffled: jutro jeszcze musze do kontroli jechac...i tak o,mysle,ze do soboty zagoi sie tyle na ile ,bo licze na lampke wina ;-) 5 lat po slubie ...:rofl2:

Edytko znowu w pracy siedzisz??? ;-)
Jolitko no ja do babki, u faceta nigdy nie byłam, ale nie wykluczam tego - zwłaszcza przy 2 ciąży :p :p , dobrze, że Ci przechodzi .. i fajnie, ze smokiem :tak: właśnie czytałam o jednej z meted - naciąć smoka jak śpi i wytłumaczyć, że ząbki ma ostre i przegryzła :tak:tu się samo rozwiązało :-) ew. numer z robakami - nacinamy, wrzucamy za łóżko, nagle odnajdujemy i móimy, że robiaki pogryzły i się nie nadaje - no bo jak ? ;-) i kiedy ta rocznica ??? ;-) w sobote?? ;-) zleciało, nie? u nas 5lat za ro k ..

Gaja myślę, że ten stres mam bo nie chodze tam za często ostatnio hehehehehe nie to co rok temu hehehehe :p

ja nigdzie nie wychodzę, bo leje cały czas.. -_-

Hejka. U nas pięknie, młody wstanie i na spacer idziemy. Ech zakupy zakupy zakupy. My czapki, szaliki rękawiczki mamy.Ostatnio mi wpadło co nieco.Teraz z ciuszków które dostaliśmy po kuzynie, wpadło kilka ciepłych bluz i swetrów:) Muszę jeszcze dokupić Igorowi spadnie, bo ma tylko dwie pary takich wyjściowych, grube rajty na zimę i najważniejsze kurtkę i buty zimowe. Ocieplane spodnie dostaniemy od mojej siostry, już czekają, trzeba tylko się wybrać.

Co do wizyty u gina to ja też muszę się wybrać..ech w czerwcu powinnam iść ale wiecznie coś wiecznie coś :( Ja chodzę do kobitki, jakoś lepiej sie czuje. Z facetami ginekologami miałam kontakt tylko przy wizytach w szpitalu podczas poronienia i porodu.

Mateuszkowa
dzięki za info.Muszę się wczytać co i jak, bo wystawiłam kilka ciuszków i nie chce żeby za te grosze mnie potem komornik ścigał ;-)
Bratowa tej kumpeli nie wygrała korony. Muszę wejść na neta i obejrzeć ten ostatni odcinek perfekcyjnej.

Gaja to mądrego masz synka, widać nie chce żeby matka przez jego szkołę osiwiała:)

Editku to chudzielec z Twojego synka. Mój młody waży jakieś 14 kg i też w rozmiar 92 wchodzi:)

Jolit oszczędzaj gardełko oszczędzaj:) Ja chętnie za ciebie tą lampeczkę wina wypiję...tylko proszę słodkie:)
Nam w listopadzie stuknie pięć lat jak razem jesteśmy. Obchodzimy taką rocznicę bo jakoś o ślubie u nas cicho sza.

Co do smoczka to ja słyszałam o metodzie obcinania końcówki.Ponoć skuteczna:) nie stosowałam bo my bezsmoczkowi byliśmy, Igor ciumkał ale krótko itak od niechcenia.

Edysiek widzę wpadła jak przeciąg :):)

Ostatnia edycja:
hehe piszecie o smokach, Olka miała poodgryzane końcówki i dalej ssała:-D:-D:-D

A Miłosz z testu dostał 5:-D bardzo zadowolony z siebie jest:-D i ja też bardzo:tak:

Dobra zmykam na chodakowską bo dzis dzień treningu:tak:

Mateuszkowa a jakoś tak w pracy byłam jak co dzień :-p
Bezstresowej wizyty życzę ;-)
Ja też chodzę do babeczki i to do jednej od 14 lat, czyli odkąd zaczęłam do ginka chodzić :tak:
Gaja gratuluję 5 :-)
Wczoraj wieczorem Angeli się przypomniało, że ma zrobić jesienną wydzierankę :baffled: Oczywiście jak zobaczyłam jak ona się za to zabiera to stwierdziłam, że jej pomogę, bo inaczej noc ją zastanie. I zrobiłyśmy razem :-)
Dzisiaj okazało się, że tylko ona i jedna dziewczynka przyniosły, reszta dzieci nie. To pewnie dlatego, że ich pani nie ma cały tydzień, tylko mają zastępstwo. Ale jej (nasza;-)) praca wisi teraz w klasie :rofl2:

Jolita oby udało się pozbyć smoka na zawsze.
I dochodź szybko do siebie, żebyś mogła świętować rocznicę.

Jolek fajnie, że dostałaś ciuszki dla Igorka.
Ja mam luzik, bo teściowa kupiła Angeli kurtkę i buty na zimę ;-)

Mi przywiozła patelnię elektryczną, nie wiem za bardzo jak do tego podejść i na co się nada :rofl2:
Właśnie ją testuję i robię udka z kurczaka.

Pogoda u nas cudna, 20 stopni, słoneczko :-) aż się nie chce w domu siedzieć :tak:

Gaja no tak myślałam, że te Wasze "jęki"były na wyrost :-D:-Dgratulacje i mniej nerwów życze .. i jak Ola mogła cycac smoka z dziurą?? :D toż to się nie da hahahahaha
Jolek no to "jesteś ustawiona" na zime hehehe :-) fajnie :D ja już sie pozbyłam chyba wszystkiego co małe! teraz sprzedaje zabawki typu pchacze, jakiesw śpiworki do gondoli ;-) oby ktoś to kupił hehehe ;-) no i mam nadzieje, że jakoś zmobilizowałam Cię na odwiedzenie ginka.. lepiej zapobiegać niż leczyć jak coś :p ja się umowiłam jak tylko @ dostałam no i nie było odwrotu ..
Edytko korzystaj z pogody w takim razie bo u mnie zimniej ale i mokro.. -_- ani wyjść ani nic bo mały z tym katarem to mnie załamuje :/ daj znac jak z ta patelnią :D

a ja mam od Winiary paczkę za zagłosowanie w jakimś konkursie na fb..jeszcze nie wiem co w środku bo P dziś odebrał z inposta ale fajnie, że jest :-D:-D:-D

dziewuszki na wątku - closed wstawiłam fotki po treningach, tzn brzucha :)
Dorka no ja wolę jak chłopak się uczy i nie spodziewałam się 5 a tu taka niespodzianka. Ja po prostu biore wszystko za bardzo do siebie w tych kwestiach.
I super z tą paczką, ja też nieraz cos trafiłam w takich konkursikach :)

reklama
no właśnie chciałam Wam wczoraj napisać i okazało się, że już nie ma :(
i kurde tak mi głupio było napisać :(, że wczesniej nie dałam znać :(

Do góry