reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Cześć dziewczyny. :)
Kurcze, ostatnio znowu ciężko z czasem miałam. A jak już miałam to leżałam plackiem i nic nie robiłam. :nerd: Dziś i wczoraj wysprzątałam cały dom, dziś wieczorem dokument prawa jazdy będę miała już w rękach, moje miłości dziś przyjeżdża do mnie i ogólnie ostatnio praca, zakupy, Maksio. Mój mały panicz ostatnio przechodzi samego siebie, wszędzie wchodzi, wszędzie zagląda, nie da się go upilnować, chwila nie uwagi i już broi, tylko patrzy jak ja się nie patrze. : D Rosną mu cztery nowe ząbki, nie może usnąć codziennie, boi się odkurzacza, mikrofalówki i wszystkiego co się w garnku gotuje, pralke mi wyłącza i w kółko ogląda RIO, dzięki niemu znam tą bajke na pamięć już. :) Ogólnie te 3 tygodnie co byłam w Polsce to byłam bez niego, moja mama tu z nim została, bo nie chciała jechać do Polski, a nie miałabym tam go z kim zostawić jak miałam jazdy i potem egzamin. Koszmar to był dla mnie. Tydzień jeszcze jako tako, a potem to już odliczałam minuty, wieczorami płakałam codziennie. :-:)-( Nigdy więcej na tyle czasu go nie zostawię. :-D Tydzień temu Maksio miał urodzinki. Moi rodzice kupili mu motor na akumulator taki mały, ode mnie dostał bajki na dvd i 5 książeczek, w sumie 2 to duże bardzo księgi nawet bym powiedziała. : D I chyba z 6 pluszaków z czego 4 takie duże. Nie mam już gdzie trzymać tych jego pluszaków. :-p Wybrał różaniec, nie zdmuchnął świeczek, dmuchałam za niego, cieszył się jak mu wszyscy sto lat śpiewaliśmy i ogólnie przy gaszeniu świeczki włożył rękę w tort, i powycierał się o mnie i o babcie. A był taki zadowolony, że hoho. :) :-) I też pomagał mi kroić torcik, koniecznie rączkami, mamie nóż był nie potrzebny przy taki talencie, mały pomocnik był z siebie zadowolony. :tak: Oczywiście Maksio nie chodzi jeszcze sam, raczkuje, chodzi przy ścianie i przy meblach i za jedną rękę i idzie za rączke, ale sam nie chodzi normalnie. I podobny do mnie jest mączka w mączke, i temperament i charakter taki sam i do tego chyba zacznie chodzić jak ja w wieku 13 miesięcy. :happy: Z moją dietą coś mi nie wychodzi. 65 kg ważę cały czas, nic nie ćwicze i do tego jem wszystko i ile Bozia pozwoli zmieścić, ale to i tak dobrze, że mi nie przybywa przy takim obżarstwie. :-D Ale się po malutku znowu wezmę za siebie. Będę miała teraz wreszcie czas wieczorami i rano to będę do was częściej zaglądać to i może znowu się zmotywuje na nowo i będę dalej dążyć do mojego "idealnego" wyglądu. ;-) Jutro wrzucę wam zdjęcia z urodzin Maksia bo coś mi się wgrać nie mogą. Miłego wieczoru. ;)

reklama
DSC09132.jpgDSC09133.jpgDSC09134.jpgDSC09135.jpgDSC09136.jpgDSC09137.jpgDSC09139.jpgDSC09140.jpgDSC09141.jpgDSC09145.jpg

Toxi kluseczka z Twojego synia widzę. Ile on waży??? Ślicznie się obydwoje prezentujecie a torcik wygląda smakowicie:)

Mateuszkowa Ty wystawiasz ciuszki na allegro więc pytanie do Ciebie. Jak są pobierane opłaty za wystawianie przedmiotów, z tego konta PAYU czy to trzeba jakoś samemu wpłacać???

witam,
Toxi Maksio śliczny pucułek, mój też pucuś bo prawie 17 kg ma :) a ciuszki zaledwie na 92:-p

Jolek ja też uważam, że muszę go przypilnować z nauką ale jak zrozumiał, że się przejmuję, przeżywam itp to wczoraj sam usiadł i na kartkówkę z angielskiego się nauczyła a dziś już zapowiedział, że do historii siada a z testu pewnie dziś im da oceny z tego co wiem w grupie dziewczynek poszedł kiepsko kilka 5 a tak to same 3-2-1:baffled:

hej

pada deszcz..
eh
na 18.30 idę do pani krecicy, stresa mam nie powiem.. :sorry:mam nadzieje, że obędzie się szybko i..bezboleśnie :-D:-D:-D

Aguś sper, że sie odezwalaś :**** 3 tyg bvez dziecka?? podziwiam..ja chyba bym nie dala rady..czasami mam ochotę uciec ale to max pół dnia.. gratuluje zdania egzaminu :-) a co to za miłostka ??? :> poważniejsze coś czy "korzystasz" ?;-) Maksiu to słodki pączuś :tak::tak: ile On waży ??? duzio czy tylko ma takie słodkie fałdusie ?? :-) jak mi tego u Mateusza brakowało :D bo On nie mial nic a nic :( no na początku tylko na udkach ze dwie i tyle .. poczekaj z chodzeniem, niech się nie spieszy ;-) im poźniej tym lepiej ..

Jolek mój P się tym zajmuje, ale chyba z tego konta można płacić - i nie trzeba od razu, my wczoraj opłąciliśmy ze 30 zł za aukcje z przeciągu 2-3 mcy .. to była ta bratowa? i która to? ;-) dobrze, że grzeja u Was no i że wykurowaliście się ..

Edytko mnie ta perfekcyjna, też doprowadza do szału, ale niektóre metody ma niezwykle przydatne :tak:

Heloł:-)
U mnie też pada ale co tam kawkę piję i jest git heh.
Wczoraj miałam masę prania a do tego jeszcze zakupy bo lodówka się świecila pustkami i proszek się skończył heh
I trzebabyło na zakupy jechać tzn. ja sama z małym bo J znowu robi robotę po robocie heh musi odrobić wyjazd.
Poszło nam naprawdę dużo kasy, ale zakupiłam małemu ubranka w h&m i starszemu a i J kupił sobie kurtkę.
Ale co tam nie narzekam bo nie jeździmy tam co tydzień czy co miesiąc a raz na rok można sobie pozwolić :-).

Jolek urlop taki krótki palnowalismy bo J nie weźmie sobie więcej wolnego bo kupę roboty ma, a i znajomi z którymi bylismy też mieli tylko tyle urlopu. A mój Adrian to rzeczywiście juz duzy chłopak nie ma co w końcu to piąta klasa heh.

Dorota idziesz na przegląd czy cytologię będziesz robić?

Edysiek
to już jakąś lekturę biorą czy dla siebie wypozyczałaś książki?

Toxi śliczny synuś i jakie pućki ma :-) i ty jaki masz fajny kolor wlosków. Dobrze, że już masz prawko koniec stresu wreszcie heh

Gaja to mój waży 11kg i też ma na 92 bo spodnie ma szerokie w pasie ale na długość dobre, a jak mu kupię mniejsze to w pasie dobre ale za krótkie, kurde ze starszym nie miałam tegoo problemu na niego wszystko było dobre hehe.
A co najlepsze to apetyt ma całkiem całkiem .

dobra spadam się brać za jakąś robotę bo pisanie tego posta z przerwami zajęło mi 29 minut heh

A co najlepsze to apetyt ma całkiem całkiem .

bo Maksio po mamie słaby metabolizm ma hehe, od patrzenia przybiera na wadze:-p

Dorka a czym tu się stresować, pogrzebie zrobi cyto pewnie i za rok znów się spotkacie :) Mi przysłała wynik i mam II czyli standard i niby stan zapalny więc i receptę też przyśle pocztą a ja nic a nic na zapalenie jakiekolwiek się nie czuję :/

Jolek idę z nadzieją na 2 w 1 :-D:-D:-D:-D ja małemu na all zamowiłam bo jakos przerażało mnie to chod0zenie po sklepach i na bodziaki wlaśnie czekam bo wyrósł już z tych co ma :szok: a na dziś i jutro mam -25% do smyka więc może jakąś czapke mu kupie, rękawiczki i szaliczek, tylko wymierzyć muszę bo sami pojedziemy ..

Gaja poprostu nie lubię i mam takiego stresa :/ nie wiem czemu sama, no jak sama piszesz chwila grzebania i rok spokoju :-D pewnie jeszcze jakies usg cyckow każe zrobić i będzie :p

reklama
ja do mojej ginki moge chodzić bo to złota kobieta, także przy niej zero stresu mam :)
a ja właśnie poodkurzałam i pomyłam podłogi, głowa umyta, pranie się robi i za niedługo na spacerek pójdziemy:tak:

co do czapek to Olka z Maksem mają już na zimę tylko dla Miłosza muszę jakąś kupić ale to razem z nim muszę iść bo wiadomo już nie ten wiek:-D

Do góry