reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hehe nie przesadzaj! welniane skarpety i dajesz :-D:-D

a jak "gora" tez schudła czy nie ?
co tu tak pusto ?
ja wrociłam właśnie z 2szybkiego spaceru, musiałam iść po chusteczki dodupne i kremy bo się małemu skończyły
ja coś czuje się nie za dobrze, głowa mi pęka jak nie wiem..

reklama
Witam :-)

Ja właśnie skończyłam piec kruche ciasteczka - wyszły mi 4 blachy :szok:
A na dodatek jeszcze się piecze tarta z jabłkami :rofl2: No bo mi się chciało czegoś z jabłkami, a że córa nie jada :dry: to stwierdziłam, że zrobię jej ciasteczka, tak żeby wszyscy byli happy :-D
Kuchnię już posprzątałam i teraz mam na razie wolne :-p
Pranie trzeba jeszcze poskładać, ale jeszcze jedno się suszy to poskładam już oba.

Jolek tak sama kopię ogródek, po po 1 nigdy nie chce mi się mojego o to prosić ( bo po co mi ogródek :eek: wg niego :confused: ) a po 2 trochę ruchu nie zaszkodzi, w końcu trzeba spalać kalorie :tak:
Fajnie, że kupiłaś spodnie :-) i to o rozmiar mniejsze :-)

Gaja u nas rano o 5:30 był aż 1 stopień :szok: normalnie ubrałam cieplejszą kurtkę i rękawiczki. A nawet niektórzy w pracy mówili, że szyby skrobali :szok: no i zaczyna się :wściekła/y:

Alusia zdrówka dla dziadka :tak: dobrze, że ma taką troskliwą wnuczkę :-)
Widzisz jak fajnie jak wszyscy wokół prawią Ci komplementy :-) od razu chce się człowiekowi dalej męczyć z tym odchudzaniem :-p
Angela za bardzo się uczyć nie musi i dobrze, bo chcieć to jej się wcale nie chce :rofl2: Przecież po co ona ma czytać, skoro ona umie :hmm:

Mateuszkowa no ciekawe po czym Cię głowa boli :-p:-p:-p
w każdym razie oby szybko przeszło

jestem :)
Kurcze ale mi szybko ten dzień zleciał, jeszcze udało mi się zrobić skalpel z Chodakowską i jestem padnięta. Jutro znów do południa dzień zaplanowany. Muszę babci włosy zafarbować, posprzątać, później do mamy soki robić i sprzątać u siebie i tak mi całe do południa zleci:confused2:

Edytko nie, nie od tego :-p bo zaczęła mnie boleć popołudniu a po kawce przeszło :-D:-D:-D mówisz, ze 1 stopień?? u nas szyby skrobia juz rano a jakiś pacan o 6 rozgrzewał auto jakby było z minus 30 !:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dawał na najwyższe obroty i o budził nas wszystkich :confused2:

Gaja to będziesz czekać na popołudnie :-D ale znając zycie dzieci umilą Ci Twój czas :wolny: ..

Edyśku a potem przybyło mi tu i ówdzie :-p:-p

Gaja tylko do południa Ci to zejdzie... ja bym obstawiała cały dzień ;-)

Mateuszkowa
jak tam Mati się miewa??

Jolek pisałam na :ninja2:
a ja tu ciagle z doskoku bo bawie się z małym i na ziemi najlepiej jakbym siedziała, bo jak siąda na sofie to od razu ryło -_- wiec odliczam tylko minuty bo zaraz dam mu żarło i położe spać ;-)

edit: no i zrobiłam jeszcze 60 brzuszków, a teraz już rozkoszuje sie wolnościa bo mały w łózeczku :D chyba sobie maseczke strzele i peeling błotny..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dorka ty odliczasz do spania a Maks jak usnął przed 15 tak wstał o 18.30:eek: I próbowałam budzić, szturchać, gadałam do niego i miał mnie gdzieś tylko mi mówił "chce spać" i odwracał się i tyle z tego miałam:eek:
Teraz pewnie o północy uśnie:confused2:

E tam poczytam książkę sobie i może nie padnę przed nim:-p

jolek no mam taki plan co by do południa sie uwinąć ale mój brat tez przyjedzie to chyba tylko zdążę do babci podskoczyć a odkurzanie zostawie mojemu kochanemu małżonkowi:laugh2:

Gaja no to współczuje :confused2: a co On sobie te drzemki tak poukładał ??? wcześniej nie chce czy nie było możliwości ? mój na szczeście jak nieraz zasnie później i śpi do 17.30-18 to i tak go kąpie i karmie prawie jak zawsze - do godz.poślizgu i wkładam do łożeczka i niech se tam leży.. w końcu zaśnie :-p:-p:-p ale pewnie mu się to zmieni jak będzie starszy ..

gdzie reszta? halo ?
Toxi???
Ala też gdzieś przepadła, machnęła 1 post i se poszła :p :p

reklama
Gaja no to ładnie Ci Maks pospał. mój dzisiaj spał niecałe dwie godziny to jak na niego to długo.

Mateuszkowa
grzecznie Ci młody leży w tym łóżeczku??? mój to by się darł wniebogłosy :/

Do góry