reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorka ty się załamałaś mymi wymiarami????? Pewnie masz takie same:-p więc mi tutaj nie tutaj;-) Co do wyjazdów służbowych - nie oszukujmy się wiadomo jak sie kończą, na pewno nie na browarku:-D:-D:-D a potem Pan wraca na włości i taaaaaaaaaaaaaki zmęczony i słaby bo tyyyylllleeeee mieli godzin konferencyjnych haha:-D

Acha i Maks też kaszle, na szczęście temperatury brak:tak: Ale zimno w domu, od podłogi ciągnie a on skarpety zrzuca i na bose stopy a gile po pas:confused2:

reklama
Witam i zapraszam na kawkę:):) My z Igim mamy już posprzątane i pranko wyprane wiaterek ładnie za oknem obwiewa. Kurde zimnica coraz większa jestem ciekawa kiedy zaczną w grzejnikach ciepło dawać. W łazience powoli wilgoć zaczyna mi się pojawiać:/

Gaja zdrówka dla chłopaków. Do lekarza z nimi śmigasz???

Mateuszkowa wcale ale to WCALE się nie obraziłam więc nie wiem skąd takie myśli u Ciebie.

Edyśku ja po lumpach mało latam bo z Igorem to poszperać zbytnio nie mogę. Wczoraj wykorzystałam że M go pilnował i wskoczyłam do jednego:)

Gaja zdrówka dla chłopaków. Do lekarza z nimi śmigasz???

do lekarza nie bo Maks tempki nie ma a nie chcę juz go antybiotykiem faszerować więc jakos pomału sie wykurujemy, Miłosz dostał dawkę ibuprofenu, lipomalu i nasmarowałam go tym Wickiem i już mówi, że chce jutro do szkoły bo tylko go gardło pobolewa.

Dorka no na pewno bym się zdziwiła hehe, przestań głupotki pisać.

Dorka spojrzałam i w łeb ci strzelę normalnie :)

A ja tak zajęłam się lekcjami z Miłoszem, że prawie spóxniłam sie aby Olke odebrać, ocknęłam sie o 14.55 a do 15 jest zapisane hehe ale zdążyłam, dobrze że przedszkole pod nosem:-p

No i zaliczyłam dziś 2,5 godzinki spaceru:tak:
I kurka młody nie usnął mi i nie śpi :/ Ale wstał o 8 więc pewnie padnie o 17 - super po prostu:dry:

i ja się wymierzyłam :zawstydzona/y:
pora wziąć się za siebie

na razie nie mam na nic siły, bo skopałam sobie kawałek ogródka, od razu się lepiej czuję :-p
i wsadziłam sobie troszkę tulipanów i narcyzów, żeby na wiosnę było ładnie :-)

pisałam odpowiedź i coś z klawiatury wcisnęłam i się skasowało - całe miejsce do pisania :dry::dry::dry:

Gaja i jak będziesz przetrzymywała Maksia ?? czy odpuścisz mu ? jak Ola? nie miała Ci za złe, że późno przyszłaś ??

a mój mały zaczyna mówić hehe na autko - auko , czy chce pić odpowiada : daĆ : z mega akcentem na ć ;-) itp. śmiesznie to brzmi hehehe

chciałam wstawić filmik jak robi świnke - dziś się nauczył, ale tu można tylko z YT a tam nie wrzucam :confused2::confused2: w każdym razie jest to profesjonalne chrząknięcie ;-)))

edit:
zapraszam na :ninja2::ninja2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam wieczorową porą. Pół dnia w piżamie prześmigałam a drugie pół miałam latane. Kupiłam sobie dziś spodnie i z wielką radochą muszę stwierdzić,że rozmiar mniejsze niż do tej pory nosiłam :):):)
Teraz pod wieczór byliśmy w tesco i kupiłam młodemu bodziaki bo już z tych co tu miał zaczął wyrastać:/

Mateuszkowa
mój młody tez ostatnio wyciągał rączki po coś i mówił dać, a kilka dni póniej daj daj daj, a dziś skrótem gadał da,da, da. Coraz więcej zaczyna powtarzać. Jak mówię herbatka to on mówi "tatatka", skarpeta jest "peta" a i ostatnio wypalił "cześć" :)

Gaja
i co puścisz go jutro do szkoły czy jednak przetrzymasz dla pewności w domu???

Edysiek sama kopiesz ogródek??

A gdzie Editek Ala i Jolit??? Gdzie Toxi? Ciekawe jak jej prawko:confused:

reklama
Gaja i co puścisz go jutro do szkoły czy jednak przetrzymasz dla pewności w domu???

Poszedł do szkoły, nie chciał w domu siedzieć, pokasłuje ale mówi, że poza tym czuje sie dobrze - on z tych typów co nie lubi zaległości mieć a tym bardziej ich w domu robić:-p

A ja poćwiczyłam i teraz sobie moge spokojnie looknąć na neta jak dzieciaków nie ma:tak:
Jeszcze mnie Chodakowska czeka ale to po południu gdy Maks łaskawie uśnie:sorry:

U was też poranki takie zimne, u nas już gruntowe przymrozki są:eek:z rana zimno 5 stopni w dzień niby słonko ale tez bez rewelacji lecz ponoć następny tydzień ma być cieplejszy - no zobaczymy, oby sie sprawdziło bo jeszcze działkę do końca musimy na zimę przyszykować:tak:

Do góry