reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Edytko wiem.. ale komu mam sie wyżalić jak nie Wam ??? :unsure::unsure::unsure:

Gaja hmm no powiedziałaś, trudno czasu nie cofniesz., dobrze, że zauważyłaś problem i że przeprosiłaś Miłosza, to dużo pewnie dało.. ja chcesz go zmotywować to może coś w stylu " czwórka to też dobra ocena, pewnie nie wiele zabrakło Ci do piątki, ale następnym razem Ci się uda" :tak::tak:

a ja patrze na to moje ciasto ale nie ruszam..czekam na P

a P pojechał do lekarza z tym kolanem, sprawa ma się tak:
dostaje zastrzyki ze sterydami w to miejsce, które boli - ma pomóc na ok TYGODNIA, później kolejne, doraźnie w razie potrzeby.. ale nie unikniona kolejna operacja, tym razem wytną wszystko i wstawia protezy, które porosną :laugh2: ( sory brak mi słówka ) komórkami macierzystymi w ciągu roku-dwóch lat, ile ma trwac reh i czy to sprawdzona metoda? nie wiadomo badania nadal trwają bo to nowość.. eh :/ :/

reklama
Dorka ja sie tylko boję, że on spocznie na laurach i nie bedzie sie motywował do piątek - nie wiem, on jest zdolny ale leń nie z tej ziemi:confused2:

Gaja podrzec sie -ludzka rzecz :-D czasem trzeba,a swoja droga jakas nabuzowana jestes ,cala energie stracilas teraz na cwiczenia a o mezu chyba zapomnialas ... to tez dobry sposob by pozbyc sie napiecia :-D;-)

Mateuszkowa no to stowka wpadnie :-) a Ty nietamponowa? hmm,ja w sumie tez mam wrazenie,ze jak wloze korek to zatkam i juz tak nie leci jak powinno :baffled: ale ja nie umiem z domu wyjsc z 'laciem' miedzy nogami :-D A co Ty masz za dzwiek dzwonka,ze malego budzi?? nie da sie go wylaczyc to trzeba wymienic! na cichszy ...hehe ;-)
Jolek tylko 15 stopni?? u mnie az 6 bylo rano :sorry: a w ciagu dnia tak 13-14...

Edyta otoz to :-D ja tez musze czuc,ze naciskam a nie w miejscu pedalowac...

Jednak jezdzilam dzisiaj tez ...pol godzinki tylko bo wrocilam z klatek,usiadlam i mysle...kurcze mam jeszcze troche czasu ,to wskoczylam na rowera i pojechalalam a wracalam to mnie grad dopadl :baffled: a zimno,normalnie az mnie uszy bolaly jak jechalam,musze jutro se jakas opaske zalozyc,bo jutro jade z samego rana jak tylko mloda odstawie,bo musze znowu na klatki jechac bo sie nie obrobilam dzisiaj ze wszystkim.

Alus​ gdzie jestes???

Zaczynam od Was bo jak zacznę od Maja to już tu mogę nie trafić. Byłam u okulisty, okularki oddałam,jutro dopiero odbieram więc kiepsko widzę:(

Gaja posłucham i doope zbieram do ćwiczeń:):)
Nie przejmuj się, Miłosz niedługo zapomni,a ty na drugi raz pomyśl zanim coś powiesz:p

Mateuszkowa mu dzwonek ściągnęliśmy bo jełopy mylili ze światłem na klatce i nawet o 4tej rano potrafili dryndać.

Jolit u nie wiem ile u nas z samego rana było ale o 9tej było 13cie:) Ostro się widzę wzięłaś za rowerek:)

Qrde latałam dziś po lumpach za spodniami i nic na swoją szanowną nie znalazłam, a nie mam żadnych długich spodni:/ Za to kurtałkę sobie wyszperałam:):) A nie maiałm nic na tą porę więc mam:):):)

Editek mnie też dziś prasowanie czeka więc witam w klubie:)
Mój Igi śmiga w skarpetach. Teraz muszę mu zakupić skarpeto kapcie bo najlepiej i ciszej w nich mu się biega niż w takich zwykłych kapciuchach.

Edyśku a to współczuję tej astmy:(
Nie wyobrażam sobie okresu bez tamponów. Chora byłam podczas połogu z podpaską albo z tym byczym podkładem:/

eh, pomóżcie.. nie wiem totalnie co zrobić na te imieniny.. chodzi mi o ciepły posiłek i czy to konieczność ? będą 2 sałatki, wędliny, sery, pieczywo, jakieś grzybki czy coś, zrobie małe paszteciki z pieczarkami jeśli dam rade bo jestem sama bo P na wyjazd integracyjny jedzie :crazy: no i na słodko zrobie taki torcik na zimno z galaretek i bitej smietany ( bo też urodziny są.. ) i jakiegoś placka z owocami upieke no i tak się zastanawiam.. czy coś jeszcze a jak coś to co ?!!
jakas potrawka odpada bo ja się z tym wszystkim pogrąże -_- krokietów nie umiem robić więc nie eksperymentuje :p myślałam o jakichs paprykach faszerowanych ? albo jakieś male zapiekanki z bagietek ? kurka nie wiem -_-

Jola no to niezła przygoda z tym gradem hehehea dzwonek mam taki " ding dong " tylko na wysokich tonach hahahahaha :p

Jolek każdy używa to co woli, ja np. nie wyobrażam sobie gmeranie TAM jak mnie boli jak cholera i leci rzeka :p dla mnie to obrzydliwe i tyle :p

Dorka nie doradzę bo ja żadnych imienin nie wyprawiam - po co kasę tracić, za dużo jej nie mam więc się nie wysilam, zresztą moje imieniny są 27 grudnia kiedy to prawie wszyscy gdzieś w rozjazdach po świętach:-p Tylko 10 rocznice zrobiłam i więcej nie chcę;-)

A że sie tak zapytam, szanowny małżonek ci w domku na kolanko narzeka a na wyjeździe boleć nie będzie????? hehe:-D:-D:-D Żartuję.

A robiłaś parówki w cieście francuskim, są pycha i ekspres - gotowe ciasto z biedrony i heja :) Ja co prawda robię drożdżowe ale francuskie robi moja bratowa :)

Witam :-)
Ja na chwile przy kawce ;-)

Mateuszkowa
pewnie, że możesz się wyżalić, przecię z po to tu jesteśmy. Pożalimy się, popsioczymy na naszych ślubnych, pocieszymy się potem i od razu lepiej się czlowiekowi robi :tak:
Co do imienin to odpuść sobie ciepły posiłek, po co masz sobie dodatkową robotę zadawać. Tak poustawiasz wszystko na stole i już, co najwyżej będziesz czyste talerzyki dawać ;-)

Jolita fajnie, że spodobała Ci się jazda na rowerze :tak: Tylko właśnie coraz zimniej się robi. Ja niestety jeszcze trochę i przestanę do pracy rowerem jeździć. Dzisiaj rano było 5 stopni, to sobie rękawiczki założyłam, żeby mi łapki nie zmarzły :-)

Jolek dobrze, że kurtke udało się kupić :tak: a spodnie też pewnie jeszcze dostaniesz.
Ja niestety nie mam czasu po lumpach chodzić :-( U nas jest jeden, ale tam to naprawdę same szmaty. A jak jade do miasta to najpierw do marketu po żarcie, a jak ciucha potrzebuję to ide do jakiś sieciówek i coś tam dla siebie szukam. Oj przydałoby mi się parę nowych ciuszków na zimę :eek: ale na razie są ważniejsze rzeczy.

Gaja ranny ptaszku :-) czyżbyś już wstała i idziesz ćwiczyć :-p

Gaja ranny ptaszku
biggrin.gif
czyżbyś już wstała i idziesz ćwiczyć
p.gif

A skąd wiedziałaś:-p:-p:-p Wiadomo z rana poćwiczyłam i resztę dnia nie zaprzątam sobie tym głowy. I u nas też zimno 6 stopni o 8 rano na piętrze czyli na dole mniej, aż się zdziwiłam jak wyszłam z Olką:shocked2:

Za to Miłosz mi sie rozłożył i do końca tygodnia w domu siedzi, ma podgorączkowy stan, czerwony na buzi i kaszle jak gruźlik, mówi, że gardło go mocno boli - ciekawe czy nie angina:confused2: Najgorsze te nadrabianie lekcji będzie ale damy radę:tak:

reklama

wstałam bo musiałam!

jak to jest, że dziecko musi wstawać po 6 !!!! łaj ??? i to z kupą:cool2::cool2: dałam mu wczoraj 1raz tran wiec pewnie to.. pranie mi się kisi na balkonie a ja żadnych gaci nie mam na tyłek założyć :szok::szok::szok::szok: trudno suszarka do domu i musi się prać :-D

Jolek a właśnie, że zmuszasz , czuje presje o! ide kupić karton i będę nosić :p :p: P ( żarcik Ty obrażaluchu :* ) cosik gorszy humorek masz??? mów co się dzieje

Gaja no właśnie tu skuczy ale wyjazd to wyjazd, no wiesz.. będzie konferencja :p :p taaaaaaa jasne.. :p :p masz racje z tym organizowaniem, ale slowo się rzekło bo pewne osoby się same wprosiły :cool: zdrówka dla syna! ale sie załatwił, ale nie ma się co dziwić, taka pogoda.. a ja od dziś zaczynam ćwiczenia! jak zrobie to powiem jakie, o! i będe robić codziennie! o! bo jak żem przeczytała te Twoje wymiary to się załamałam nad swoimi..więc ruch, ruch :p

EDytko, dzięki no chyba tak zrobie, już wystarczy, że roczek był z pompą :tak: a jak komuś będzie nie tak, to kfc mamy obok i mcdonalda wiec żarcie jest :p

Do góry