reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jolek witaj, witaj :D ważne, że teraz już zaczynasz znowu dietowo i ćwiczeniowo :tak:

Gaja, no tak ma być :-D a włoski sobie umyj :-D od razu będzie lepiej :* i teraflu sobie weź albo coś mi pomaga, ale trzeba tak ze dwa wziąć i na noc jeszcze

jesteś dziewczyny, poszłam po buty dla małego, sandałki, skórkowa wyściółka i 120 zł..pożegnałam je szybko.. nosz cholera, w smyku teraz wyprzedaże i za 50 zł są !!! więc jedziemy oby tylko był jeszcze numer, a jak nie no to trudno trza będzie kupić :/ owszem były tańsze niż 120 zł ale twarde i jakieś brzydkie a chciałam, żeby te swoje 1 butki miał..takie ładne :rolleyes: dla dziewczynek oczywiście 100 półek! i kolorów! i wzorów! dla chłopczyków dwie półki i takie na jedno kopyto.. no tak tu sie rodzą same dziewczynki a chlopak jest prawdziwą rzadkością, zwłaszcza widać to po naszym wątku ile córek a ile synów.eh :/

reklama
Dorka to samo stwierdziłam wczoraj CCC i Deichmanie dla chłopaka wsio na jedno kopyto czy to mały czy duży, wsio mdłe i nijakie, mogliby gamę kolorystyczną dołożyć:-p A buty za 120 zł to nie dla mnie, może gdybym miała jedno dziecko ale nie troje jakbym każdemu za ponad 100 zł miała kupić to same wiecie jaka kwotka by wyszła. Owszem gdy noga nie będzie rosła i staną w miejscu wtedy mogę się poświęcić na jakieś firmówki ale niech ponosi rok a nie 3 miesiące:sorry2:

Motylku ja to w tym roku blada dupa jestem, tylko ręce mam opalone bo to wiadomo wystaje, reszta bladziocha:baffled:

Właśnie zjadłam chyba z kilogram arbuza :zawstydzona/y: i chyba zaraz pęknę :szok:
A w krzyżu mnie łupie, że nie wiem. Rano ogórki robiłam, choć coś mało na razie w tym roku. Zrobiłam dzisiaj 12 słoików. Potem obiad, sprzątanie, pranie poskładałam i jakby mi było mało to jeszcze na ogród poszłam. Pogoda u nas piękna to w domu siedzieć nie chciałam. A ja jakoś nie umiem tak położyć się i leżeć bezczynnie. Dlatego na urlopie, żeby wypocząć nie mogę siedzieć w domu, bo ciągle będę szukać sobie zajęcia.
Mąż pojechał tak na jeden dzień, a właściwie noc a jutro razem gdzieś pojedziemy. Pogoda ładna to trzeba korzystać.
A zaraz biorę się w końcu za siebie, muszę się wydepilować, walnę sobie maseczkę, wymoczę nogi i nic nie będę robić. No ale przedtem pewnie z mopem jeszcze się przelecę, bo mnie już brudna podłoga denerwuje :rofl2:

Alusia w 3 miesiące to co innego :-D na pewno się uda.
Lepiej nie pij tego olejku, kup sobie może herbatkę Figura albo jakąś przeczyszczającą, i pamiętaj takie rzeczy to tylko przez kilka dni można stosować.
A pogoda taka sobie, tylko pierwszego dnia trochę padało a potem było na tyle znośnie że można było siedzieć na krótki rękaw, ale bez szaleństw. Teraz myślę, że już będzie na tyle ciepło że będzie można w końcu pływać. Teraz tylko raz do wody weszłam i zaraz uciekłam :-p
Jolita fajnie, że jednak wyjazd się udał :-) i może to dobrze, że nie wiedzieliście o tych trąbach.
Gaja ja to jestem pełna podziwu dla Ciebie, że nawet jak jesteś chora to chce Ci się ćwiczyć :tak: I aż mi wstyd, że ze mnie się taki leniuch zrobił i całkiem odpuściłam :zawstydzona/y: Jakoś lato to nie dla mnie pora na ćwiczenia, ale stwierdziłam że biorę się za siebie ostro od września. Kurcze to już minie rok odkąd zaczęłam walkę z kilogramami.
Mateuszkowa gratulacje dla synka, że już drepcze :tak:
Editek pora urlopowa to i ludzi wszędzie pełno, my też jak przyjechaliśmy to pełno ludzi było.
Butterfly powodzenia w starankach, i dobrze że macie do tego luźne podejście :tak:
Toxi a kiedy masz egzamin ?
Jolek mnie też kilka dni nie było i potem ciężko nadrobić, teraz znowu mnie nie będzie i znowu będę czytać i czytać.

No dobra idę po tego mopa a potem czas dla mnie, no choć nie tylko bo zaraz córcia coś będzie ode mnie chciała :rofl2: na razie poszła z babcią na spacer i siedzę sobie sama.

Hej Laski ;* :*

Mateuszkowa masz racje buty to na dziewczynki są a na chłopców to jedno i to samo... :* :)

Gaja a jak się teraz czujesz? Mam nadzieje że lepiej ;* cobyś sie nie rozłożyła na urlop :)

Edysiek no jasne czas dla siebie też Ci sie należy ja też za chwilke ide pod prysznic i zrobie sobie piling i wogole się wypięknie :-D:-D a olejek już wypiłam i cały dzień boli mnie żołądek i chodze non stop do łazienki ;/ od jutra zaczne stosować błonnik do kolacji może być? A na śniadanie wypije koktajl z suszonych śliwek :-) .

Motylku ja nie chce byc wredna i się czepiać ale tak mi się wydaje (może się myle) że Ty nam wogole nie odpisujesz :) czasami wypadało by napisać pare słów do nas a nie tylko o sobie ;) przepraszam że zwracam Ci uwage :* nie odbierz tego źle ;* :* A co do opalenizny to w razie czego śmietaną albo kefirem się smarujcie naprawde pomaga .

A ja dzisiaj zrobiłam sobie taki lajtowy dzień i zjadłam bardzo mało ale teraz tak mi się ręce trzęsą i w głowie mi się kołuje że masakra... :crazy: a moj mąż pizze sobie zamówił a ja taka głodna mam nadzieje że sie nie skusze :tak:

Gaja świat nalezy do NAS - do kobiet hahaha :D faceci to dodatek jak sie okazuje :p

Ala, słuszna uwaga :* ja dziś śniadanie +paczka nieszczęsnych biszkoptów :/ + jogurt z migdałami i kokosem i dżemem porzeczkowym ( nie pytaj mnie o co chodzi hahaha :D ) i tyle. głodna jestem też, na kolacje galaretkę zrobiła z bitą śmietaną i może hot dogi - jak wypas to wypas..eh :/ a co do pizzy, wiesz wydaje mi się, że pizza jest dozwolona, ale bez sera przeciez to drożdżowe ciasto i warzywa/owoce/mięsko , troszke sosu ..hm ?

Edyta kurka ale Ty obrotna jesteś, może i do mnie zawitasz hihihih, a tak poważnie to dobrze, że masz taka smykałe to sprzątania bo przynajmniej nie dziadziejesz ;-) ale ponoć im człowiek ma więcej na głowie tym więcej czasu umie wygospodarować dla siebie u mnie sie sprawdza..

aaa i kupiłam buciki za 60 zł skórka w środku ale od góry w środku już nie :/ no cóż, sandałeczki, granatowa, no boskie ale jakie duuuuuuuuuuuuzie, ponoć mają być takie większe, a później przeszłam koło fotelików 0-13 kg i przypomniało mi sie jak Mateusz sie w nich "topił" a teraz sam chodzi ku...wa no za szybko!! czas leci za szybko!!:-D:-D wszystko dokumentuje, robie zdj, ale za szybko, co to jest pare mc na pewien etap..eh

eh wspominki znowuż..

edit: http://www.smyk.com/sandaly-chlopiece-rozmiar-20,p1045942520,ubranka-dla-dzieci-p takie kupiłam i widze, że tańsze o 10 zl w necie nosz cholera!!!!!!! ale nie wiem jak z wysyłką.. kurde :/

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mateuszkowa super buciki :-D:-D a co do pizzy to wydaje mi sie że teraz za późno już na pizze no ale zobaczymy czy przypadkiem mój głód nie wygra :-D.
A co do czasu masz racje stanowczo za szybko leci ... ja tez nie dawno rodziłam Olka i był taki malutki i wisiał mi na cycku a teraz taki szogun z niego :-D

Ala hehe no tak, to może samo ciasto z pizzy ale jakiś koktajl mleczny ? albo jajko na twardo ?

kurka zła jestem o te buty bo ponad 10 zł to dużo i przesyłka darmowa do empiku :/ no cholera :/ więc zaglądajcie dos myka bo przez neta jest dużo taniej..

a mój P pojechał naprawiac auto :baffled: bosko..

reklama
Do góry