reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ala buahahahahahhaha rozbrajasz mnie :D skąd masz te 100 zł? też chce!! :D hihihih
polecam Ci... maskare do oczu tą ze złotem, nie wiem jak się nazywa tzn nie pamiętam :( ale ta z drobinkami, no jest mega, nie robi mi szczoty z oczu tylko delikatnie podkreśla no i nie rozpływa się !!! :D , polecam ten spray po opalaniu chłodzący, ten żel ujędrniający co już pisałam ten chłodzący solutions mam wrażenie.. że działa!! :D że ujędrnia.. , peeling taki z drobinkami złota, wszystkie żele pod prysznic senses, lakier do paznokci coral reef i antyperspiranty z seri On Duty bodajże ( mam ten jasnoniebieski i jest rewelacja ) ja za dużo tych rzeczy nie mam, piszę tylko o tych, które mnie zaskoczyły pozytywnie :-) np. moja mama chwali sobie tą serie kosmetyków z owsem i czymś tam do pięlęgnacji ciała takie familijne, a koleżanka z pracy P namiętnie zamawia maseczki SPA i te kuleczki brązujące.. w sumie narazie tylko zawiodła mnie: tarka do stóp - szicior i cążki -dramat rozdwaja paznokcie, wiec obcinam śwince morskiej pazury :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

ja jestem taka mało "kosmetykowa" ;-)

reklama
:-) wróciłam, byłam się odświeżyć i jak zwykle zajęło mi to tyle czasu :rofl2:

Mateuszkowa starszej siostry/brata powiadasz hmmm :-D a może będzie młodsze prowadzał za rączkę ;-):-):-)

Edysiek opalałam się za domem, haha - gdy G i tata robili drzewo :-D ale niestety się przypiekłam :rofl2:

Alusia :* obiecuję poprawę, i mogłaś mnie ochrzanić :rofl2:

A ja grzeszę i zapijam sie zrobioną przez siebie ice coffee :-)

Mateuszkowa a teściowa mi prezent na urodziny robi :-D:-D 100zł na kosmetyki :-D:-D te maseczki spa to też sobie zamowie :-):-) a ten tusz dobrze wydłuża? Kurcze bo ja mam deliktane rzęsy i czasami potrzebuje porządnego podkreślenia a powiedz mi jakiś podkład i puder? Używasz albo ktoś i znasz opinie?

Motylku śmietana na przypalone części ciała ;P i będzie lepiej :-D:-D a co do opierniczu to nie tak :p tylko delikatnie Ci uwagę chciałam zwrócić :-D:-D a jak zrobiłaś ice coffe chwal się :-):-) przepis wklej w odpowiedni wątek to jutro sobie zrobię :-)

Butterfly na poparzenia polecam maślankę :):)
Co to za magiczna ściereczka do okien??
Gratuluję dobrych wyników:):)

Mateuszkowa
widzę lubujesz się w AVONie:):) Nie pluj sobie w brodę że przepłaciłaś, skąd mogłaś wiedzieć. Ja tam butów przez neta na pewno bym nie zamówiła. Igor ma wysokie podbicie i szeroką stópkę więc jemu muszę zmierzyć osobiście przed kupieniem.
Przepiękne zdjęcia :):) Super z Was rodzinka:)

Alusia a coś Ty się tak za przeczyszczanie wzięła???? Dotarła do Ciebie kasiorka???
My braliśmy kilka lat temu pralkę na raty,ale przedłużyliśmy sobie okres gwarancji z dwóch do pięciu lat. Zapłaciliśmy ciut więcej ale w ratach się nie dało tego odczuć. I dobrze zrobiliśmy bo pralka po dwóch latach się spsuła.Niby nic poważnego ale jednak i w ciągu kilku dni mieliśmy naprawioną. Zobaczymy jak to dalej będzie bo jeszcze rok nam gwarancji został.
Ja mam podkład i puder z ASTORa i jestem zadowolona. Choć puder w kamieniu...jest go mało a cena dość duża jak na taką ilość.
Dalej szukasz kwatery na urlop, a nie miałaś już zaklepanej?? Miałam podsunąć pomysł z Rewą ale widzę Mateuszkowa już Ci znalazła :)

Edysiek widzę twoja doba ma 48 godzin:-D Tyle rzeczy w ciągu jednego dnia a i jeszcze domowe SPA sobie zrobiłaś :tak:

Idę trochę poczytać co w zeszłym Tygodniu się u Was działo. Były jakieś wieści od Jolit?? Kurde pogoda jej nie dopisała jeszcze nad tą częścią co ona była te trąby powietrzne przechodziły :/

Edit:

Kropeczka Twój synek nosi już rozmiar 98????

Editek, Gaja jak tam zdrówko waszych dzieciaczków??

Alusia doczytałam,że w końcu znalazłaś kwaterę na urlop:)

Widzę że nową koleżankę mamy :) Tintirintin witaj :):):)

Ech doczytałam o Jolit:) A w Stegnie Ty byłaś:):):):) Super,że jesteś cała i zdrowa:)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)) ;))

Mateuszkowa wczoraj użyłam tego serum i serio super ;) póki co mam gładką buzie i nic mi sie nie pojawiło ale ja nie posmarowałam niczym po serum więc ...

Jolek my z Mateuszkową obie siedzimy w Avonie :-D:-D a książka wysłana wczoraj znaczy w poniedziałek a dzisiaj jest wtorek? :-D dobrze mi się żyje :-):-).

No właśnie laski szukam dobrtego kryjącego podkładu i pudru polecacie coś?

Witam :-)
Słoneczko od rana świeci, to i humor dobry. Zaraz biorę się za pakowanie i jedziemy. Tyle, że tym razem to całkiem blisko nas, bo do męża doszły wieści że karpie łapią i nie przepuści. Mi tam wszystko jedno, ważne że jest kawałek plaży i można się popluskać.

Alusia fajnie, że możesz wydać 100 na kosmetyki. Ja co miesiąc zamawiam tak za 50 i zawsze mam problem, ale nie co zamówić tylko czego nie, bo zawsze tysiąc rzeczy mi się podoba.
Napiszę co ja lubię - tusz do rzęs Super Shock - dla mnie rewelacja, poczwórne cienie do powiek, wysuwana konturówka do oczu, podkład w buteleczce rozświetlająco antystresowy i jeszcze puder rozświetlający w kuleczkach.
Maseczki Spa - błotną, japońską z sake i ryżem, z białą herbatą i z oliwą z oliwek.
Peeling używam Senses Tropic, bo uwielbiam jego zapach.

Mateuszkowa właśnie ważne, że macie swój kąt.

Butterfly ja mam zamiar się tym razem też opalić :-p

Jolek a bo jak już wejdę na wysokie obroty to korzystam, przez kilka dni nic nie robiłam to naładowałam akumulatory i teraz znowu jadę naładować. Na cały rok musi mi wystarczyć :-D

witam z rana,
chyba moje przeziębienie mi na oskrzela padło bo nie potrafię powstrzymać się od kaszlu gdy oddycham, cały czas mnie drażni.
Co do kosmetyków to ja używam katalogowych tylko z oriflame bo mojej mamy koleżanka mi daje 40% upusty, znaczy tyle za ile sama kupuje to za grosze mam. Ja właśnie z ori mam i podkład i puder pyłek i są świetne. No i koniecznie rozświetlacz pod oczy co by cienie zatuszował:dry:

Dziś wybywam na leśniczówkę po południu, muszę się zaopatrzyć w spray i raid do kontaktu bo wylęg komarów jest i jest ich masa u nas a co dopiero w lesie nieopodal jeziora:baffled:

Dorota widziałam tego Nissanka na żywo wczoraj, o wiele lepiej w realu wygląda to już taka terenówka bo wysoki jest dość:tak:

Edysiek a ten podkład dobrze kryje? Bo musze jakiś sobie kupić :tak::tak: A cienie? Nie rozmazują się za szybko? :tak: A te maseczki to m,usze sprobowac inna tylko ktora jest taka wygładzająco oczyszczająca? :-).
Ale Ci zazdroszcze tego wyjazdu... a my jeszcze tyle czasu do wyjazdu mamy ah :-(.

Gaja to może wybierz sie przed wyjazdem do lekarza? A co do Ori to ja też mam dostęp do katalogu ale mi jakos kosmetyki tamte nie pasują ;/

Alusia ten podkład może nie jest jakiś bardzo kryjący, ale za to nie masz na twarzy maski, bo jest niemal niewidoczny.
Cienie są super, ja już tylko tych używam a maluję się codziennie i nie rozcierają się.
Maseczkę wypróbuj tę Avon, Planet SPA, Japanese Sake and Rice, Smoothing Face Mask (Wygładzająca maseczka do twarzy 'Ryż i sake') - opinie internautek o kosmetykach w polskim katalogu opinii o kosmetykach KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC)

Gaja ja kiedyś sama byłam w Oriflame, ale teraz jakoś wolę Avon.
Jedź do tej leśniczówki, odpocznij, zrelaksuj się i przede wszystkim zapomnij na troche o diecie i ćwiczeniach to może i choróbsko sobie pójdzie.
W tym roku komarów od groma, my na szczęście uzbroiliśmy się w najmocniejszy preparat na komary (tropikalne) NAJNOWSZA MUGGA Deet Spray Na komary,Meszki, Owady (2451815082) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
polecam, naprawdę działa :tak:

reklama
hej
śniadanko juz zjedzone - 2kromki ziarnistego z serkiem kanapkowym i tyle :tak:

Jolek lubuję się, bo w nim jestem i to samo z siebie :-D Mati też ma wysokie podbicie, po mnie, ale wiesz mogłam spr. w smyku i zamówić przez neta :-) tak zrobię następnym razem
Ala ten tusz nie wydłuża za bardzo ale też nie skleja w sumie tylko podkreśla, co do pudrów to nie używam ale polecam Ci z Max Factora Lasting Performance podkład, boski i wydajny :tak: jak używałam to własnie jego, takich rzeczy nie lubię zamawiać jak nie mogę ich sprawdzić na sobie, więc wolę iść do drogerii ..
Edysiek witaj :-) miłęgo wyjazdu życzę :*
Gaja Tobie również miłego pobytu w lesie :-D :* nissanek jest boski..musimy go mieć, nie wiem jak ale zdobędziemy :D mówię już do męża - idź pod latarnie zawsze to jakis grosz wpadnie :-p:-p:-p

Do góry