reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

hej
u mnie piekne słoneczko jak u Ali :*

Ala dasz rade, co to dla Ciebie te 3-4 kg ? :p :-):tak:
Jola no to szczeście w nieszcześciu, wypoczęłaś chociaż? Maja dała Ci żyć?
Gaja kurka..przeziębienie jakies Cię łapie czy coś.. wykuruj się szybko, czosnek, cebula i te sprawy
EDysiek fajnie, że wyjazd udany :tak:znowu gdzieś lecicie? super, przynajmniej się człowiek ruszy a nie w domu zalega :-D

aaa i muszę się pochwalić, mój syn zaczyna sam chodzić! od 3 dni zrobi po 3-4 kroczki na jeden raz oczywiście, bo potem nie chce bo się boi ale ruszył :-D musze mu butki kupić bo posmakował chodzenia i mu się bardzo podoba a sandałków nie mamy!

reklama
Jolitk@ jesteś ;* no ale troszke odpoczełaś co :* ;) dobrze że już wróciłaś ;* :))

Mateuszkowa no to gratulacje dla synka ;) :*

Ide pić olejek rycynowy może mnie troche przeczyszci ... chociaż nie wiem czy szybciej nie zwymiotuje he .. :no:

Hej:-)
My wczoraj jak wybyliśmy rano to w domu byłam dopiero o 9. Ale u nas fajnie cieplutko ale nie upał, chociaz dzisiaj to już pewnie upał będzie ale co tam zaraz zabieram dziecia i wyruszam na wies to się wyszaleje heh starszy został wczoraj i spokój mam że szok normalnie heh.
I ja właśnie postanowiłam się za siebie wziąść bo już sama się źle czuje ze swoim ciałem i właśnie piję sok warzywny potem zjem coś lekkiego i dosyć i dużżżo wody.

Alusia dołączam do Ciebie z braniem się za siebie heh o a może i ja sobie jajo ugotuję dzisiaj z tuńczykiem i sałatą i będę sałatkę miała, też robię już dzisiaj drugie pranie jedno wisi a ja cały kosz łachów mam jeszcze ale ciepło jest to szybciutko schnie hehh.
Gaja zdrówka dla Ciebie -Was :tak:oj bidulko Ty chora i ćwiczen nie odpuszczasz a ja w formie tylko leń mi się włączył:zawstydzona/y:

Edysiek fajnie że wypoczełaś chociaż pogoda nie rozpieszczała. My byliśmy wczoraj nad tym jeziorkiem co jeździmy zobaczyć czy wogle ktoś jest bo ostatnio zimno było a tu prawie całe pole namiotowe zawalone część przyczep ale i namiotów było i tez się wybierzemy może w piątek zobaczymy. Zapodaj jakieś fotki jak masz:tak::-)

Mateuszkowa no autko supcio wypasik, musisz teraz oblać ;-)zeby się nie psuło hahaha:-D. No to Mati zuch chłopak , ja mojemu połozyłam komputer na fotelu i mówię idź sobie weź komputerek i tak się nauczył chodzić bo gnał do tego kompa hahaha, a co do pierwszych butków to włąśnie miał sandałki takie z piętką z tyłu i się nie przewracał nawet potem w zimę w nich po domu chodzil bo dobrze równowagę trzymał.

Jolit
fajnie że mimo nie trafionej pogody wypoczęłąś heh zawsze to jakaś odmiana. A jak mała szalała po plaży?

Ostatnia edycja:
Editek ja chce zrzucić te 10kg bo nie mogę na siebie już patrzeć :zawstydzona/y: powoli i do celu i mi się uda napewno ;-) NAM się uda :*
Zawsze raźniej we dwie się odchudzać :) bo nasze kobietki tutaj to chudziny więc musimy do nich dorównać ;-);-)

Dorka Maks ruszył równo tydzień po swoich pierwszych urodzinach i to nie było po 2-3 kroczki tylko od razu biegał i biega jak szalony do teraz:-D

Co do niemożności patrzenia na siebie to ja teraz tak przez chorobę mam bo gęba wiecznie otwarta jak u karpia gdyż nos zapchany, zajady na ustach, czerwony nos - no uwielbiam to, wyglądam jak niezła laska - drewniana:baffled:

Ala spokojnie schudniesz :) Już wiele zrzuciłaś to te 3 kg do urlopu no choć 2 to spokojnie dasz radę:tak:

Gaja Ty masz bardzo niska samoocene co ? Powiem Ci tak jesteś naprawde ładną i zgrabną kobietą a Tobie ciągle coś nie odpowiada. Nie złość się na mnie bo nie chce Ci sprawić przykrości ale Kochana może codziennie stań przed lustrem i sobie powtarzaj jestem ładna i zgrabna.
Bo Ty nam się zamęczysz... Nie dosc że ciągle ćwiczyć, mało jesz to ciągle na siebie narzekasz.
Kochana JESTEŚ ZGRABNA I ŁADNA !!

Gaja proszę Cię..wrzuc na luz.. opierniczyłas Ty mnie a sama siebie katujesz.. naprawdę jesteś ładna.. nie pisze tego, żeby Ci zalukrować i Cie okłamać, ale szczerze, jesteś piękna kobietą, nie będziesz miała ud i brzucha jak u anorektycznych 14 latek zajarzysz to wreszcie ? zreszta to byłoby niepoprawne wyglądać tak :p :p masz kobiece kształty :-) uwierz w to wreszcie, bo oszalejesz.. może dla podniesienia samooceny wbij się w jakiś but na obcasie i idź do sklepu? :p a niech patrzą! miej uniesiona głowe! niech gadają - jak gadaja za plecami tzn, że boją się powiedzieć Ci tego wprost, gadają bo będa zawsze gadać!!!! schudniesz bardziej też będa gadać, że pewnie chora jesteś i dlatego! nikt nie doceni tej pracy jaka w to wkładasz dopóki Ty tego nie zaakceptujesz.. wiesz co ? ja odpuściłam.. nie ćwiczę :zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam zamiar ale..jak mi przyjdzie ochota, jem normalnie tzn nie rzucam się na koryto ale jem wtedy kiedy trzeba, waga przybyło mi 0,3 kg i czasem spada a czasem nie i żyje ............ poza ty, jak jesteś chora to i kiepsko sie wygląda więc cudów nie wymagaj :-D:-D mnie po tym serum z avonu ( Ala kurka nie wiem o co halo ??!!!!! ) wysypało tak na ryju, że dramat! wyglądam jakbym wchodziła w wiek dojrzewania hahahaha :p może to reakcja na kosmetyk, nie wiem ale z domu trza wychodzić a makijaż tego nie zamaskował, sick! :/ :/ więc.......... dajże spokój.. jest tyle problemów, masz zdrowie dzieci, masz męża wspaniałego, macie mieszkanie, prace, kurka..doceń to wreszcie :-) chciałabnyś być niewiadomo jaką laską rozm 34 w tali 60 albo i mniej ale nie mieć tego ? jeśli tak to ja ODCHODZE STĄD :p więc przemyśl odpowiedź

buziam :*

Mateuszkowa ja dzisiaj zastosuje te serum i potem Ci powiem :-) może masz jakieś uczulenie na ten kosmetyk ? Tą maseczke błotną już kiedyś używałasś tak ?

biggrin.gif
cześć dziewczyny!!!! pogoda się udała ! HURA! w końcu!!!! słoneczko grzeje od rana
slonce17_%28www.e-gify.pl%29.gif
aż chce się żyć
yes2.gif
po wczorajszej imprezie na nogach mam pełno odcisków
sorry2.gif
choć byliśmy tylko 4 godzinki to starczyło
p.gif
rofl.gif
Domek wysprzątałam,pranie się pierze, obiad się robi
laugh.gif
a Panowie (bo G i tata) mają urlop wzięli się za męskie sprawy tzn. za drzewo
laugh.gif
laugh.gif
tną i je już rąbią co by Asiuni nie było zimno w zimę hahaha
yes2.gif
laugh.gif
happy.gif
. Teraz przez 2 tygodnie może być mnie mniej, G ma urlop to będziemy korzystać,może się kulniemy nad morze
wink2.gif
no i coś pokombinujemy, może się uda. Nie wywieramy na tym presji
happy8se.gif
tak postanowiliśmy - uda się to super, nie to jeszcze poczekamy. W końcu mamy na to pół roku od tych wyników :) Miłego dnia życzę :****
rolleyes.gif
rolleyes.gif

reklama
Ala używałam i nic mi nie było :( kurka, ta fioletowa z kwiatem lotosu mnie oczyścila troche hehe , ale masakra , nie wiem czemu tak, może dlatego, że zastosowalam krem na serum ? ale musiałam bo miałam taką sucha skróe.. ogólnie efekt ok, tylko to..a może to przez słodycze? no coż..

Do góry