reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

ale naskrobałyscie :szok:

u mnie sie troche porobiło waga w miejsciu a nawet bym powiedziala ze jest nawet ok ale nie mam nerwów jeszcze cwiczyc

moj "ukochany " okulista załatwił mi oczy :wściekła/y:

juz pisze o co kaman ...

ponad rok temu wykrył u mnie Jaskre biore leki do tego czasu ale zaczełam ostatnio gorzej widziec wiec poszłam do niego a on zbadał oczy i mowi " szystko ok wmawiam sobie " :szok:

wiec poszłam do 2 innych okulistów

i w prawym oku jest wada nieduza ale zaczeło sie a w drugim oku mam "zrogowacenie rogówki " wiec wada tez sie zaczyna robic i tak ......

pierwszy raz w zyciu bede miala okulary :wściekła/y::baffled:
we wtorek odbieram ale jestem wsciekla jak osa przez jego zaniedbanie place teraz za okulary 380 zł (boze litosci nie maja w tych sklepach )
i 2 róznych okulistow mowi ze po zbadaniu u mnie Jaskry nie WIDAC :baffled:

dostalam skierowanie do poznania bo tam jest ponoc najlepsza klinika dla jaskrowcow wiec oni to potwierdza albo wyklucza

moj maz sie wsciekl i powiedzial ze jak wyjdzie ze niepotrzebnie bralam leki na jaskre i od tego popsul mi sie wzrok to mu sie daruje i pojdzie do sadu :szok:

teraz siedze na allegroi kupilam sobie branzoletke i zegarki 2 hehhe
bo oprawki okularow mam taki ciemny roz wpadajacy w lekki fiolet a nie mam nic wtym kolorze
branzoletke zamowilam rozowa a zegarki jeden rozowy a drugi czarny hehhe tak mi sie podobały ze kupilam jeszcze czarny hehehe

a oto branzoletka i zegarek
vintage Zegarek JAPAN STYLE pasek bransoletka (2019386218) - Aukcje internetowe Allegro

Bransoletka skórzana zawieszki CHARMS styl gwiazd (2019238982) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Poza tym lekarz na drugim cesarskiem cięciu nierówno podciął mięśnie i efekt jest taki że oponka na dole po jednej stronie jest sporo większa niz po drugiej. Wygląda to koszmarnie..

szyszunia wypisz wymaluj moj brzusio opisałas mam dokładnie ten sam kłopot tylko ze ja jestem po 1 cesarce

ja mam po lewej stronie tak jakby szersze ciecie (jakby mu sie skalpel omsknał jakies 3 cm ) ale z prawej strony brzusio ładnie sie wygladził a własnie po tej lewej jest jakby fałdka na tym szerszym odcinku ciecia

Ostatnia edycja:
Pchełka, ja bym podchodziła ostrożnie, bo na tej stronce poza mega ofertą rabatową nie ma ani slowa o tym jak specyfik działa, jakie są jego składniki. Zauważ, nie ma o tym ani jednej informacji. Nawet nazwa jest nic niemówiąca. Moim zdaniem to jedna z tych "cud" kuracji, po których chudnie wyłącznie portfel kupującej;-)

Pchełka ja też bym nie za bardzo w to wierzyła. Tam nawet nie ma składu, więc nie wiadomo co to jest :baffled:
Zresztą nie za bardzo wierzę w cudowna moc tabletek odchudzających. One mogą tylko troszkę wspomóc, ale i tak najważniejsze jest przestrzeganie diety. Jedynie wierzę w to, że tabletki z chromem ograniczają apetyt na słodycze.

Nieciekawie wyszło z tymi oczami, oby jednak okazało się że wada nie jest duża i z czasem się naprawi.

Bransoletka mi się podoba :tak: tylko, że ja nie noszę, nawet kolczyki czy łańcuszek zakładam okazjonalnie. Jedyne co to mam zawsze obrączkę i pierścionek. Jest to też dlatego, że u nas w pracy nie wolno nosić biżuterii.

Szyszka jestem ;-) w weekend jakoś czasu mało było. Z dietą kiepsko, ale tragedi nie było. Na ćwiczenia tez czasu brak, dopiero wczoraj wieczorem udało mi się 20 minut pomachać na AIR.
Dziwne, ale w tygodniu jakoś łatwiej mi się zebrać do kupy :eek:

dziewczyny nieśmiało się witam i chciałabym dołączyć.
Przed urodzeniem Maksa schudłam 20 kg, na szczęście racjonalna dieta w ciąży pozwoliła mi utrzymac wagę :) Teraz chcę schudnąć jeszcze 5 kg i potrzebuję wsparcia. Moja dieta to MŻ i ćwiczenia, codzień steper i agrafka, niestety tylko ok 20-25 minut ale na razie przy 3 dzieci i ciągłej lataninie to i tak dużo. Postaram sie zwiększyć do 30 minut dziennie:tak:

Hej dziewczyny!
Jestem w świetnym humorze! Co jak co, ale po miesiącu siedzenia w Polsce, gdzie myślałam, że przytyje przy mojej mamusi, okazuje się, że schudłam 2,5 kg! Ważę teraz 72 równe i jestem z siebie dumna! :D Jutro zmienię suwaczek. hehe : D

Dziś mój P. chciał mi pokazać co nie co w samochodzie jak się rusza. no i tak wyszło, że myślałam, że zawału dostanie, wcisnęłam gaz do dechy i heja. Dużo nauki przede mną. :D Ale jestem tak nakręcona mega na to prawo jazdy, że szkoda gadać, głównie o tym myśle.

Pchełka, śliczny zegarek i branzoletka! Ja mam fioła na punkcie biżuteri, mam tyle, że połowe nie noszę i po co mi.. :< Mam nadzieję, że z oczkami będzie wszystko dobrze. Moja bratowa ma dużą wade wzroku i daje radę. Operacyjnie mogli by to jej naprawić ale w PL trzeba płacić za to chyba coś ok. 7 tys na jedno oko, masakra, a w niemczech za darmo na ubezpieczenie to robią.. ^^ Też noszę okulary, a raczej jak mnie coś naleci. : ) Ale muszę się zmobilizować bo jest coraz gorzej.. A mój P. połamał sobie swoje i właśnie skleja jakoś. :) Okulary tu są strasznie drogie..

Hej Gaja! :) Mój synek też ma na imię Maks. :D Jak miło. Napewno Ci się uda schudnąć razem z nami. Jakbym natknęła się na ten wątek to bym nadal się gubiła w tym odchudzaniu chyba. xd A tak to mam gdzie się wygadać, pochwalić ile mnie ubyło, co zrobiłam, i popatrzeć jak suwaczek mknie przed siebie : D Odkąd tu jestem schudłam 10 kg. :)jak na 2 miesiące to piękny wynik : D.

Ja dziś w akcie relaksu zjadłam zrobiłam tortille o 22 i sobie zjadłam i piwko wypiłam z moim P. Zero diety od Niedzieli. Czas to zmienić, jutro tzn dziś biegać i obiadek na parze. Wreesszcie moje lekko strawne jedzonko. Już czuję się taka ciężka po urlopie u mojej mamy.. ;<
Dziś czasu zero miałam. Nawet cioci musiała Maksymilianka podrzucić. Jutro znowu to samo. Muszę jechać panele kupić do salonu i sypialni i tapety wszędzie. I farbe do łazienki. Masakra jakaś. Wybrałam sobie meble do kuchni! Beżowe chce mieć. Ostatnio beże i brązy mi od razu w oko wpadają. ^^

Miłej nocy wam życzę dziewczyny. Dobranoc. ;)

toxicstar to w sumie mamy taką samą wagę ale na zdjęciu wcale na tyle nie wyglądasz chyba, że jesteś wysoka :-D ja mam 173 cm i wyglądam strasznie, fakt, że trzy ciąże swoje zrobiły i też to zasługa pięknie zwisającego brzucha w okolicy od pępka w dół, bleeee:dry:

ja zamierzam dojść choć do tych 68 kg to by była praktycznie moja licealna waga tylko ciało nie to samo:sorry:

zmieniłam suwak bo po świętach i słodkiem lenistwie sobie przytyłam:sorry: Jestem strasznym łasuchem nic mnie tak nie kusi jak słodycze:no:

reklama
Cześć wszystkim:-)

Gaja, witaj, jak miło, że do nas dołączyłaś:tak: Ja też po swoich 2 ciążach widzę że ciało juz nie to... Rozstępy, wiszący brzuch po cesarkach, samo życie... Co robić, nie wiem czy samymi ćwiczeniami dam radę to troche zniwelować a na interwencje chirurga plastycznego mnie nie stać. Zrobię więc sama tyle ile będę mogła i spróbuje po prostu siebie polubić:-D

Przepraszam, że się wczoraj nie odezwałam, ale zarobiona jestem trochę w firmie teraz. W każdym razie, wczoraj plan zaliczony w 100 % - dieta na 1035 kcal, 70 brzuszków, 60 min steppera.
Teraz wsuwam swoją sałatkę, potem znów do pracy, wieczorem stepper, potem jeszcze na koniec prasowanie mnie czeka.
Myślę, że dzisiejszy plan tez się uda zrealizować, ale to dopiero wieczorem będzie można stwierdzić napewno;-)

Miłego popołudnia dziewczyny:-D

Do góry