reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

cześc wszystkim, ja już mikołajkowo sie witam:-)

Pchełka, gratuluję spadku:tak:

U mnie dzis przepisowo - 833 kcal zjedzone, spalone około 220 ( 40 min steppera ) i nie wiem ile jeszcze ale wyprałam dwa dywany u siebie w mieszkaniu;-)
A tak poza tym to myślę, że mimo wszystko czas przedświąteczny jest sprzyjający wszystkim babeczkom dbającym o linię - te wszystkie mycia okien, pranie dywanów, szorowanie i pastowanie podłóg, mycie szafek - super gimnastyka dla ciałka, no ale to wszystko oczywiście pod warunkiem nie podjadania na okrągło róźnych specjałów :-D

Ja już spakowałam upominki dla dzieciusiów - Dla Nat superaśne kredki olejne i zegareczek hello kitty, dla bastka pas z narzędziami boba budowniczego z kaskiem i fajna samojeżdżąca gąsieniczka + obowiązkowo troszkę slodkości. Gorzej bo zamówiłam też na allegro upominek dla małża i nie doszedł. ale może jutro bedzie to mu wmówię że mikołaj miał poślizg ze względu na brak śniegu;-) Jak mi uwierzy to chyba padnę:sorry::laugh2:

Dobranoc, życzę Wam by i do Was mikołaj zajrzał :-)

reklama
Cholerka, chyba sama do siebie piszę...Nikogo, ciemno głucho i ponuro mimo takiego pozytywnegp dnia...
Więc dwa zdania tylko - 963 kcal (obżarstwo mandarynkami), vigor complete, burner, 40 min steppera. dzień zakończony pozytywnie, mimo że cholerny mikołaj mnie zupełnie olał...
Dobranoc wszystkim :)

Jestem :-) Wczoraj byłam do 16 w pracy, a później rodzinka nie dopuszczała do kompa :rofl2:
Mikołajki udane, córcia zadowolona. Nawet o mnie nie zapomniał (teściowa;-)) dostałam ładny golf i nawet na mnie akurat leży.
Słodyczy teraz tyle w domu, że trudno się oprzeć. Na razie jeszczę daję radę, tylko najgorzej jak córcia przyjdzie do mnie z czymś dobrym i częstuję, zdarza sie coć skubnąć ;-)

A jak tam mikołajki u reszty dziewczyn?
Pchełka, Toxicstar, Iwona, Bodzio, Kamea, Gosiula, Liza ?

Hej wszystkim!

Nie miałam czasu wejść na komputer nawet . :) Dużo latania mam przed wyjazdem. W niedziele o 5 do Polski wyjeżdżamy i trzeba zakupy porobić, posprzątać, pozałatwiać wszystko do końca.

U nas mikołajki w porządku. Dostałam taką pastelową różową sukienke, ciemny róż to może być jeszcze bo nie przepadam za tym kolorem, ale ta wyjątkowo mi się podoba. Mój P. jednak ma dobry gust. : D
Maksiu dostał takiego lewka grającego, jak się rano obudził i koło podusi mu leżał to śmiał się do niego w głos i patrzył sie na niego. : )

Ja mało przepisowo z dietą jestem, ale 75,4 jest, czyli mniej. Dziś mój P. kolacje jadł o 22 i zrobił takie pyszne zapiekanki. : < Tak mnie ciągnęło, że jedną mu podwędziłam. : D

Toxicstar, gratuluję spadku ;-)

Ja zrobiłam sobie sama prezent na mikołaja, skoro w tym roku mnie zlekceważył:
SYLWESTER,MEGA PROMOCJA Mała czarna rozmiar M/L (1960966662) - Aukcje internetowe Allegro
wybrałam tę jasną :)

U mnie dziś - 863 kcal, vigor complete, burner, 50 min steppera ( wg kalkulatora to daje - 278 kcal ) + dwa umyte okna, wypucowane kafelki, wyszorowane szafki, pod nimi, kuchenka za nią, piekarnik, lodówka, jednym słowem kuchnia na błysk :) Myślę że dzięki temu też jakiś minusik zyskałam:tak:

Jutro P. jedzie po nowy towar dla mnie, więc musze zawijać sie z tym sprzątaniem:sorry: I tak jutro jeszcze chce w salonie - tez dwa okna, szafki, kurze, kwiaty itd. Potem zobacze co mi tam naprzywoził, przede wszystkim sobie musze cos zostawić bo nie mam się w co ubrać...No i do świąt zdążyć powystawiać :) A na święta malutko szykuje bo mi sie kroi wyjazdowo - wigilia najpierw u teściowej, potem u rodziców na wsi z noclegiem, śniadanie tam, potem wieczór znów u teściowej, na drugi dzień już P. do pracy i po świętach;-) A jakie Wy macie plany na świeta?

Doszedł ten balsam z eveline rozgrzewający, wczoraj uzyłam pierwszy raz - jakby mnie któś w gorącej wodzie zanurzył, fajne działanie :)

W piątek ważenie, zobaczymy czy stepper + burner cokolwiek dają bo diete trzymam całkiem ładnie:-p

Dobranoc, do jutra:-)

Toxistar gratuluje spadku wagi, super że mikołajki udane :-)

Szyszka sukienka świetna, mega sexi :-)

A ja kupiłam sobie takie mleczko do ciała Soraya, Mleczko do ciała silnie ujędrniające Anti-Ageing 30+
na pewno dobrze nawilża, ale czy też ujędrnia to nie wiem :eek:
Jeśli chodzi o święta, to wigilie spędzamy w domu tyle że u teściowej. A na 1 dzień pojedziemy do moich rodziców. Też nie ma za duzo szykowania, bo kto to później zje :confused: Chociaż ja już szukam jakis nowych przepisów na ciasta :-p Myslę, że w święta troche sobie odpuszczę ;-)

Ja jeszcze za porządki sie nie brałam :zawstydzona/y: Musimy najpierw skończyć malować pokój.

Zawiozę Angelę do szkoły i jadę w koncu po prezenty :-)

dzien dobry.w poniedzialek bylo wazenie i ....72kg!!ciesze sie ze chociaz cos do przodu..Niestety nieodwiedzil nas mikolaj ,ciezko mialam z kasa.10 tyg.czekalam na zasilek dla szukajacych pracy...powiedzieli mi e maja czas na decyzje do 12 tyg.-witamy w UK. Co ja sie namartwilam ,na stresowalam..echhh. Widze ze mala juz potrzebuje bardziej mobilnej zabawki typu samochodzil ,rowerek,wiec odbijemy sobie na swieta.Myslalam ,aby kupic jej cos na dluzej .Moze cos doradzicie?myslalam nad czyms typu 3-4 w jednym.hustawka,pchacz,rowerek.

Bodzio gratuluję spadku wagi :-)
Ale dali w końcu ten zasiłek?

Ja kupiłam już wszystkie prezenty dla dzieciaków na gwiazdkę, czyli dla Angeli, dla mojej chrześnicy i chrześniaka. No i Angeli na urodziny.
Sobie kupiłam jeansy, baaardzo obcisłe ;-)
Zaraz zmykam do pracy.

dziewczyny ratujcie !
nie moge sie zdecydowac jaka lalke kupic corci na urodzinki

siedze ok tygodnia juz na allegro i nie moge sie zdecydowac miedzy Baby born a Chou Chou :szok:

moze macie takie lale poradzcie cos np jaka lale ewentualnie jaki model

błagam heheh

reklama
Pchełka mi osobiście bardziej podobaja się Chou Chou.
Baby Born, jest cała gumowa i taka sztywna, a taka zwykła Chou Chou ma rączki, nóżki gumowe ale ciałko już z materiału i przez to tak ładnie się układa jak się ją bierze na ręce - nieco przypomina prawdziwe dziecko.
Twoja córcia jest jeszcze dość mała więc na początek poleciłabym jakiś prosty model, my taką mieliśmy jako pierwszą
LALKA ZAPF CHOU CHOU ROCK A BYE 903292 MODEL 2012 (1984397087) - Aukcje internetowe Allegro
ten sam model tylko wyprodukowany kilka lat wcześniej, a przetrwała do dzisiaj :tak:

Do góry