reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja kiedy ja brałam piguły, nie było asequrelli.
Ale można poczytać:
ASEQURELLA opinie - strona 2 - Forum Szafiarenka.pl

KAFETERIA - Dzewczyny czy stosujecie Asequrella?? - Forum dla kobiet

Asequrella, jakie są wasze opinie? - Forum MedSOS.pl

Mnie się dziś nie chce kompletnie zumbować, mam podły nastrój przez to gupie allegro...
dziś pierwszy dzień, kiedy świeci słońce, chyba wybiorę się na działkę. Wszystkie róże mi padły (i tak chciałam je wywalić, pozostałość po poprzednim właścicielu) trzeba je wykopać no i te kwiatki skończę plewić. odreaguję.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kropka ale powinni ci podac nazwisko osoby która odebrała paczkę, jeśli był to polecony:tak:jeśli masz dowód nadania to złóż reklamację jeśli ci nie będą chcieli podać tych informacji:tak:

A ta asekurella to tak jak czytałam, to takie placebo jest, bardziej na psychike chyba wpływa, różnie dziewczyny piszą jednym niby cos pomaga innym wcale ale kupię i spróbuję choc raz a nóz widelec coś pomoże:sorry:

Acha i zaliczyłam 47 minut ćwiczeń

Dzien dobry :)

Gaja moze waga musi skoczyc do gory by zaczela w koncu spadac? Ty mi jeszcze napisz ile wazylas przed pierwsza ciaza?? moze pora dac sobie po prostu spokoj? ;-) :-p odpusc troche ,co nie znaczy,ze masz zaczac sie obzerac,ale nie mysl tak o tej swojej wadze...moze to jak z zajsciem w ciaze :-D im bardziej chcemy tym trudniej?

U nas dzisiaj dzien wolny ,zielone swiatki czy jakos tak ....Maja w domu rozrabia,ale slonce dzisiaj mamy :-D tak wiec jest nadzieja,ze pozniej wyjdziemy na podworko,bo teraz z rana to jeszcze strasznie zimno,moze sie ociepli troszku...

Kropka ,jedz ,odreaguj :tak:

Kropeczka idź przekop co potrzeba :D zmęćzysz się i będzie Ci lepiej :*

Gaja może własnie trzeba odpuścić troszke...

Jola, fajnie, u nas zimno , 13 stopni, wiatr taki, że w domu zostajemy

a ja chce sobie stanik kupić ale za cholercie nie wiem jaki rozmiar, wymierzyłam się, przeliczyłam na tych stronach z kalkulatorami i dalej nie wiem -_- pokazuje mi to co mam a to co mam jest za luźne w obwodzie:szok::szok::szok:

Mateuszkowa polecam bieliznę w Esotiq - dziewczyny nie dość, że doradzą, to jeszcze przychodzą co jakiś czas pod przymierzalnię i pytają, czy jeszcze coś przynieść/odnieść. Super.
A obwód? najlepiej sprawdzić mierząc, bo z rozmiarówką biustonoszy jest podobnie jak z inną odzieżą.

nie odpuszczę sobie - nie umiem, jestem uparta jak osioł w tej sprawie;-)

Jolit@ ja przed ciążą pierwsza ważyłam jakieś 64 kg:tak: to moja licealna waga:tak:

No zobaczymy tak jak pisałam daję sobie czas do następnego tygodnia.
A co do biegania to już bym zaczęła ale znów mnie lewa stopa boli, tzn dwa palce 3 i 4 gdy chodzę tzn stawiam stopę - jakby ścięgno, byłam wczoraj u lekarki z tym a ona mi na to, że albo od ćwiczeń albo buty złe:eek: I tyle sie dowiedziałam, mam sobie maścią przeciwbólowa smarować, cholera no ale to drugi raz w ciągu m-ca i już ponad tydzień mnie to boli, chodzić za bardzo nie moge a co dopiero biegać, muszę chodzić na stopie albo lekko wyginać stopę żeby całkowicie na tej poduszce nie stawać. Ech lekarze:crazy:

Kropeczka a jak cenowo to wypada ??:sorry:

Gaja oj, ale już nie masz nastu lat i te 2 kg nie robia różnicy -uwierz ! budowa ciała sie zmieniła, nawet jakbyś nie zachodziła w żadne ciąże to też bys się zmieniła, a z nogą może do ortopedy ?

No to moje kochane może wy sie pochwalcie ile przed ciążą ważyłyście a ile zamierzacie hę?:-D Jad ze mnie wypływa sssssssss:-p
Dorotko ja po prostu się ze sobą źle czuję, chcę się w końcu pokazać na plaży nie w spodniech i tunice tylko w stroju kąpielowym:tak: A póki co wiele jest jeszcze do zrobienia, założyłam sobie cel i muszę go dopiąć:tak:

A z nogą prdzej sobie sama poradzę niż dostane sie do ortopedy;-)

reklama
Gaja szczerze ? wyglądasz super mamuśko !! dzieci maga być dumne :-) zapytaj Miłosza czy wg niego mama jest gruba, zobaczysz co Ci odpowie i sie zdziwisz, nie masz co ukrywać, strój normalny, włóż pareo jak ma Cie to uspokoić, ale przy oalaniu koniecznie ściagnij, zeby udka i tyłek nabrały koloru :tak::tak::tak: ja przed ciążą wazyłam różnie - jak się nie odchudzałam to 68 - wtedy sie opamiętałam :p, w styczniu przed ciążą ważyłam 66-67 kg, przed samym zajściem schudłam do 64-65 -prawie, to było niepoważne, nie jadłam żadnego pieczywa, nie smarowałam żadnymi margarynami, skromny obiad w pracy, dużo stresu, a jak zaszłam w ciąże to co? wróciło pieczywo :D i się zaczęło.. na 2 wizycie z kartą mam wpisana wage 66,5 kg - 13 tydz ciąży, w dniu porodu 79,8 kg :szok::szok::szok::szok::szok::szok:, parę dni po porodzie od razu 7 kg mniej i z reszta walczę, na dziś jest to 65,5 kg tak już widzę, że to dosyć !!! ubrania lecą ze mnie, jestem chuda i tak sie czuje, chociaż możne tylko wg mnie.. ale mam jakąś potrzebę odchudzania się, bo "może coś wisi" tak wisi mi.. wiszą mi szare komórki chyba :-D:-D:-D:-D:-D:-D ot moja historia ( powiedzcie, że Was urzekła :D )

Kropeczko a to niedrogo nawet :-)))))) muszę znależć ten sklep..

a co robi Mati po zmianie pieluchy ? co ? Kupe!!!:crazy::crazy::crazy:

Do góry